Minimum 2 ütemmel gyorsabban passzol, mint Camahehetheoriginal írta:negyorsan passzol![]()
Legnagyobb gyengesege, hogy totyog es allandoan korbe kell neznie passz előtt...

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 11., szombat 11:39
Minimum 2 ütemmel gyorsabban passzol, mint Camahehetheoriginal írta:negyorsan passzol![]()
Legnagyobb gyengesege, hogy totyog es allandoan korbe kell neznie passz előtt...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 11:35
negyorsan passzol
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 11., szombat 11:27
Sokkal stabilabb Csucsu, pontosan és gyorsan passzol, nála biztonságban van a labda. Cama túl sokat kockáztat azon a poszton, és gyakran jön is a hiba. Igaz, hogy sokkal robbanekonyabb, de nagyon sokáig tartja magánál labdát, felesleges cseleket vállal be, lassítja a játékot. Ráadásul nagyon sok felesleges szabálytalanságot is csinál.hehetheoriginal írta:En is igy vagyok, vhogy camiban tobb kakaot erzek, kemenyebb, hatarozottabb, tobbszor közlekedik totyogas helyett sprintben, es gyorsabb is, mint tucsipocsi.ateeemadrid írta:
Én nyugodtabb vagyok vele, mint Tchouval, meg sztem a legnagyobb potentiallel bíró kpnk.
En fejben erzem olyan stabilnak, hogy felnojon a feladathoz, plane hogy nem egyszer megcsinalta mar, akar balhatvedkent.
Tucsipocsi meg jo jo, stabilka, de mindig langyos.
Kozbe meg elvarnam, hogy domináljuk a kp-t es az ellenfelek vérében gazoljunk.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 11., szombat 10:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 10:34
En is igy vagyok, vhogy camiban tobb kakaot erzek, kemenyebb, hatarozottabb, tobbszor közlekedik totyogas helyett sprintben, es gyorsabb is, mint tucsipocsi.ateeemadrid írta:Én nyugodtabb vagyok vele, mint Tchouval, meg sztem a legnagyobb potentiallel bíró kpnk.Anthony írta: Hát Camavinga egyelőre még mindig nagyon szeleburdi, szóval vele nem számolnék mint alapkezdő. Belli, Valverde, Tchua hármas és kész.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 11., szombat 10:31
Én nyugodtabb vagyok vele, mint Tchouval, meg sztem a legnagyobb potentiallel bíró kpnk.Anthony írta: Hát Camavinga egyelőre még mindig nagyon szeleburdi, szóval vele nem számolnék mint alapkezdő. Belli, Valverde, Tchua hármas és kész.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 11., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 11., szombat 10:19
CR is kibirt 1 evet 9es mezben, valszeg itt is ez lesz. bar nem lennek meglepodve ha luka utan fede kapja a 10est de a legvaloszinubb forgatokonyv hogy bappe 9 aztan ha luka lep es igenyt tart a 10re akkor bappe kapja a 10et, a 9ert meg endrenek bizonyitani is kenehehetheoriginal írta: Ami meg erdekes lesz - ha valoban jon- hanyas vagy te szemet, azaz hanyas mezt kapja.
Minden tele van es foglalt. Ha modri hosszabbít pl.
De gondolom megkapja a 9et, aztan endre meg vmi balfasz szamot kap...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 11., szombat 10:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 10:06
BLt nyertünk vele, legenda a tag...Tjacks írta:Hazard 7-es is nagyot ment.Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 10:02
Hazard 7-es is nagyot ment.Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 11., szombat 10:00
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 9:59
Egy újabb trigger, de tudjuk hogy Te szereted ezt.hehetheoriginal írta:Megint vitatema, de nalam inkabb modri, mint toni, ha a ketto kozul valasztani kell.Tjacks írta:
Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.
Utobbit hamarabb potolsz es talalsz, a stabil játékát, de modricban tobb az extra, gyorsabb, robbanekonyabb meg most is, es kulcspasszokban, elore is jobb, kapura is veszelyesebb.
De nalam mindketto marad meg egy evet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:53
Megint vitatema, de nalam inkabb modri, mint toni, ha a ketto kozul valasztani kell.Tjacks írta:Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.hehetheoriginal írta:
Szoval beli nem csatar, nem tamado, vissza kell tenni a helyére kp-ra.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 9:50
Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.hehetheoriginal írta:
Szoval beli nem csatar, nem tamado, vissza kell tenni a helyére kp-ra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:44
Sztem krosz, luka pad. Vagy legalabb rotacio, de fix kezdo az nem kene, toni is rendszeresen elfogy mar a 2. felidore, nem veletlen cserelik le, folyamat hibakkal.Galacticos írta:es fede?wZoLee7 írta: Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
Szerintem a kozepso harmas marad fix itt annyi fog valtozni hogy rodrygo helyett mbappe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 11., szombat 9:42
Jogos, de minden kp-st nem tudunk játszatni, főleg nem a nekik jó poszton, de ha már akkor Kroos visszavonulása után Jude barátunknak egy sorral hátrébb kellene játszania. Xabi taktikájában is érdekesen lehetne felrajzolni, mert Ők aztán mindent is játszanak, 343, 433, 442. Mondjuk a keretünk pont alkalmas is a sok a variációra és a meccs is sok, én valahogy senkiért nem aggódom, amint jön egy upgrade a védelem két szélébe és közepébe, elégedetten hátralehet dőlni mert ez a keret évekig patika. Marha jó dolgunk vanGalacticos írta:es fede?wZoLee7 írta: Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
Szerintem a kozepso harmas marad fix itt annyi fog valtozni hogy rodrygo helyett mbappe.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 11., szombat 9:41
Az oké, de te mindenkit szidsz, pedig nem sok emberi hulladék van a csapatbanhehetheoriginal írta:
Szemely szerint amilyen emberi hulladek, itt nagyon epikus teljesitmeny kell, hogy ne folyamat szidjam minden egyes alibi vagy atlag meccse utan, plane ha meg miatta egy endre nem tud fejlodni kellokepp..
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem