BLt nyertünk vele, legenda a tag...Tjacks írta:Hazard 7-es is nagyot ment.Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 10:06
BLt nyertünk vele, legenda a tag...Tjacks írta:Hazard 7-es is nagyot ment.Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 10:02
Hazard 7-es is nagyot ment.Galacticos írta:
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 11., szombat 10:00
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 9:59
Egy újabb trigger, de tudjuk hogy Te szereted ezt.hehetheoriginal írta:Megint vitatema, de nalam inkabb modri, mint toni, ha a ketto kozul valasztani kell.Tjacks írta:
Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.
Utobbit hamarabb potolsz es talalsz, a stabil játékát, de modricban tobb az extra, gyorsabb, robbanekonyabb meg most is, es kulcspasszokban, elore is jobb, kapura is veszelyesebb.
De nalam mindketto marad meg egy evet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:53
Megint vitatema, de nalam inkabb modri, mint toni, ha a ketto kozul valasztani kell.Tjacks írta:Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.hehetheoriginal írta:
Szoval beli nem csatar, nem tamado, vissza kell tenni a helyére kp-ra.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 9:50
Egyetértek, pont ezért írtam hogy goodbye Modric.hehetheoriginal írta:
Szoval beli nem csatar, nem tamado, vissza kell tenni a helyére kp-ra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:44
Sztem krosz, luka pad. Vagy legalabb rotacio, de fix kezdo az nem kene, toni is rendszeresen elfogy mar a 2. felidore, nem veletlen cserelik le, folyamat hibakkal.Galacticos írta:es fede?wZoLee7 írta: Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
Szerintem a kozepso harmas marad fix itt annyi fog valtozni hogy rodrygo helyett mbappe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 11., szombat 9:42
Jogos, de minden kp-st nem tudunk játszatni, főleg nem a nekik jó poszton, de ha már akkor Kroos visszavonulása után Jude barátunknak egy sorral hátrébb kellene játszania. Xabi taktikájában is érdekesen lehetne felrajzolni, mert Ők aztán mindent is játszanak, 343, 433, 442. Mondjuk a keretünk pont alkalmas is a sok a variációra és a meccs is sok, én valahogy senkiért nem aggódom, amint jön egy upgrade a védelem két szélébe és közepébe, elégedetten hátralehet dőlni mert ez a keret évekig patika. Marha jó dolgunk vanGalacticos írta:es fede?wZoLee7 írta: Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
Szerintem a kozepso harmas marad fix itt annyi fog valtozni hogy rodrygo helyett mbappe.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 11., szombat 9:41
Az oké, de te mindenkit szidsz, pedig nem sok emberi hulladék van a csapatbanhehetheoriginal írta:
Szemely szerint amilyen emberi hulladek, itt nagyon epikus teljesitmeny kell, hogy ne folyamat szidjam minden egyes alibi vagy atlag meccse utan, plane ha meg miatta egy endre nem tud fejlodni kellokepp..
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 11., szombat 9:36
Pedig o is ember,neki is lesznek szar meccsei.hehetheoriginal írta: Mikor a betomorulo ligacsapatok nagy resze ellen szenvedni fog, meg biniciusszal egymast zavarjak, hallgathatjuk majd a mediat meg a karorvendo ellenfeleket napestig![]()
Szemely szerint amilyen emberi hulladek, itt nagyon epikus teljesitmeny kell, hogy ne folyamat szidjam minden egyes alibi vagy atlag meccse utan, plane ha meg miatta egy endre nem tud fejlodni kellokepp..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 11., szombat 9:34
es fede?wZoLee7 írta: Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 11., szombat 9:33
Szerintem dobjuk ezt a taktikai felállást jövőre. A keretünknek a legjobb a 4231-es felállás lenne ahol Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.reeed_ati írta:
Szerintetek Bappával is duplázza az öreg a baloldalt, hasonlóan a mostanihoz?
Am milyen beteg padunk lesz majd: Rodrygo,Brahim,Endrick,Gülü,Modric..![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 11., szombat 9:11
szovam te vagy a media vagy a karorvendo ellenfelhehetheoriginal írta: Mikor a betomorulo ligacsapatok nagy resze ellen szenvedni fog, meg biniciusszal egymast zavarjak, hallgathatjuk majd a mediat meg a karorvendo ellenfeleket napestig![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 11., szombat 9:07
Ezért kell majd Wirtz is.hehetheoriginal írta: Mikor a betomorulo ligacsapatok nagy resze ellen szenvedni fog, meg biniciusszal egymast zavarjak, hallgathatjuk majd a mediat meg a karorvendo ellenfeleket napestig![]()
![]()
Azért az nem lesz rossz, amikor nemcsak egy ember lesz veszélyes az első hármasból.Anthony írta:
Kár hogy most már Bappenak nagyobb szüksége van a Real Madridra, mint a Madridnak rá.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 9:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 11., szombat 8:52
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 11., szombat 8:34
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 11., szombat 8:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem