Akkor inkabb ne vallaljon el semmit bazmeg.
Vissza kene tudni vonulni emelt fovel is...
De tetszik neki gondolom, hogy mindenki odaig van erte

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 22., szerda 7:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 7:28
Es a film milyen?hehetheoriginal írta: the fall guy brájen goslinggal....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 21., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 18., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 17., péntek 19:30
holy moly, micsoda hirsoadroli írta: Cillian Murphy will return to star in ‘28 YEARS LATER’
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. május 17., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 17., péntek 17:58
En alapvetoen senkitol sem hallottam, hogy rossz. Az alap problema vele, hogy az ujraelesztett trilogia elso reszet akarta bemutatni, amit az nem ertett, aki nem jatszott vele, ugy pedig igen zagyvasag a sztori.wZoLee7 írta: Viszont a tomb raider játékok nagy rajongója vagyok, és szerintem a Vikander főle film sem lett volna rossz, ha nem úgy állnak hozzá az emberek, hogy rossz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 17., péntek 17:23
A Fallout szerintem jó lett, viszont itt jön az hogy én nem játszottam egyikkel sem, pontosan annyit tudtam róla, hogy atom robbanások utáni túlélde szörnyekkel. Viszont a tomb raider játékok nagy rajongója vagyok, és szerintem a Vikander főle film sem lett volna rossz, ha nem úgy állnak hozzá az emberek, hogy rossz.Red Byron írta: Zárójelben: Tavaly kijött egy Gollum videójáték. Nagy bukás volt. Igaz, nem feltétlenül a téma vagy a sztori miatt.
A lényeg, hogy Jackson (a nejével és producer sunával) példásan adaptálta Tolkient két évtizede. De már a Hobbitnál megmutatkozott, hogy ha nincs forrásmunka, amiből lehet dolgozni, akkor baj van. Az a trilógia egy film kellett volna, hogy legyen, egy relatíve vékony könyv alapján. És sok necces és felesleges marhaságot toldottak hozzá, ami miatt nincs is akkora becsben tartva, mint az eredeti trilógia.
Szóval most teljesen mankó nélkül kell kidolgozni a forgatókönyvet, mert a vadászat a gollumra két bekezdés, Aragorn meséli, hogy történt. És ebből két filmet??? Ez potenciálisan akkora fos lehet, mint az Amazon gyötrelme, ami szintén pár oldalnyi eredeti szövegre épült, mert máshoz nem volt filmesítési joguk.
Jacksonnak talán annyi előnye van, az Amazon stábjával szemben (akik nem kérték ki a tanácsát), hogy szereti Tolkient. Az Amazon írói viszont gyűlölik (ahogy minden stúdió, minden írója gyűlöli minden adaptáció forrásmunkáját, lásd: Witcher, Wheel of Time, Halo, Alapítvány, Fallout, Borderlands, az eredeti Tomb Raider játékok stbstbstb). Már eleve úgy vesznek fel írókat is, hogy feltétel, hogy ne ismerjék a forrást. És a képregényfilmek is így készülnek. Talán nem véletlen, hogy az amerikai mozi és képregényipar osszeomlóban, és a videojátékipar is nagy gondban a AAA fejlesztők és kiadók hozzállása miatt (hogy tudniillik gyűlölik és lenézik a játákosokat, akiknek elvileg elkérik a pénzét). És mikor valamit nem a rajongóknak csinálnak, hanem a "normie-k"-nak, és emiatt megbukik, akkor mindig a "rajongók" a hibásak, mert rasszisták, soviniszták, mittudomén.
Szóval én nem vagyok optimista. Csak annyiban lehet reménykedni, hogy az ESG pontok Serkis és Jackson jelenléte miatt nem befolyásolják majd a szereposztást és a forgatókönyvet, mint 2016 óta szinte minden nagyköltségvetésű produkció esetében - lásd a Disney többtízmilliárd dolláros bukásait...
Ja... És decemberben jön a War of the Rohirrim anime!
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 17., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 10., péntek 17:26
Koszi, gyere maskor is.Red Byron írta: Zárójelben: Tavaly kijött egy Gollum videójáték. Nagy bukás volt. Igaz, nem feltétlenül a téma vagy a sztori miatt.
A lényeg, hogy Jackson (a nejével és producer sunával) példásan adaptálta Tolkient két évtizede. De már a Hobbitnál megmutatkozott, hogy ha nincs forrásmunka, amiből lehet dolgozni, akkor baj van. Az a trilógia egy film kellett volna, hogy legyen, egy relatíve vékony könyv alapján. És sok necces és felesleges marhaságot toldottak hozzá, ami miatt nincs is akkora becsben tartva, mint az eredeti trilógia.
Szóval most teljesen mankó nélkül kell kidolgozni a forgatókönyvet, mert a vadászat a gollumra két bekezdés, Aragorn meséli, hogy történt. És ebből két filmet??? Ez potenciálisan akkora fos lehet, mint az Amazon gyötrelme, ami szintén pár oldalnyi eredeti szövegre épült, mert máshoz nem volt filmesítési joguk.
Jacksonnak talán annyi előnye van, az Amazon stábjával szemben (akik nem kérték ki a tanácsát), hogy szereti Tolkient. Az Amazon írói viszont gyűlölik (ahogy minden stúdió, minden írója gyűlöli minden adaptáció forrásmunkáját, lásd: Witcher, Wheel of Time, Halo, Alapítvány, Fallout, Borderlands, az eredeti Tomb Raider játékok stbstbstb). Már eleve úgy vesznek fel írókat is, hogy feltétel, hogy ne ismerjék a forrást. És a képregényfilmek is így készülnek. Talán nem véletlen, hogy az amerikai mozi és képregényipar osszeomlóban, és a videojátékipar is nagy gondban a AAA fejlesztők és kiadók hozzállása miatt (hogy tudniillik gyűlölik és lenézik a játákosokat, akiknek elvileg elkérik a pénzét). És mikor valamit nem a rajongóknak csinálnak, hanem a "normie-k"-nak, és emiatt megbukik, akkor mindig a "rajongók" a hibásak, mert rasszisták, soviniszták, mittudomén.
Szóval én nem vagyok optimista. Csak annyiban lehet reménykedni, hogy az ESG pontok Serkis és Jackson jelenléte miatt nem befolyásolják majd a szereposztást és a forgatókönyvet, mint 2016 óta szinte minden nagyköltségvetésű produkció esetében - lásd a Disney többtízmilliárd dolláros bukásait...
Ja... És decemberben jön a War of the Rohirrim anime!
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2024. május 10., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 10., péntek 15:30
Nincsen.BlancoMark írta:
Csaba: ez meg van erositve hogy Aragorn es Gandalf visszaternek?
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 10., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 10., péntek 15:11
Gollum ugye a vegere 600 eves volt. Szoval ezzel a karakterrel barmilyen idosikban barmit lehet majd kezdeni.Remy írta:Az egész karakter életútja el lett mesélve. Tudunk róla mindent, ami lényeges.BlancoMark írta:
Mibol gondolod, hogy szar?
Ez egy olcsó bőrlehúzás, tipikus star warsos húzás, csak nem a Disneytől, hanem most a Warnertől.
Ettől még lehet jó a film, legyen is. De annyival több érdekesebb karakter van, akiről fele ennyit nem tudunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 9., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 9., csütörtök 20:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 9., csütörtök 19:46
Az egész karakter életútja el lett mesélve. Tudunk róla mindent, ami lényeges.BlancoMark írta:Mibol gondolod, hogy szar?Remy írta:
Pedig örültem, aztán jött a hír, hogy Gollumos.Ez alatt már csak egy megyés romkom lett volna.
Annyira nagy az a világ, miért egy ilyen szar részt kell filmre vinni?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 9., csütörtök 19:38
Mibol gondolod, hogy szar?Remy írta:Pedig örültem, aztán jött a hír, hogy Gollumos.soadroli írta: The new ‘Lord of the Rings’ film is titled ‘THE HUNT FOR GOLLUM’
Andy Serkis will return as Gollum & also direct the film.Ez alatt már csak egy megyés romkom lett volna.
Annyira nagy az a világ, miért egy ilyen szar részt kell filmre vinni?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem