Az biztos, hogy nagyobb a kockázattal jár Courtois játéka abban az értelemben, hogy szignifikánsan jobban fog ömleni az ignorálandó fos mindenhonnan, ha vele történik kapushiba, mint Lunin esetében. Már ismerve a szezon eddigi történéseit.

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 10., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 10., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 10., péntek 10:47
A maradek bajnokikon Luninnak is jatszania kell, nem eshet ki a kapubol, mert akkor kiesik a formabol is. Ez oriasi kockazat. Lunin van a legjobb formaban, vilagklasszis szinten vedett, egy ket kisebb hibatol eltekintve, oroszlanreszt vallalt a tovabbjutasainkbol, es a bajnoksagban is stabilan lehozta a meccseket. A BL dontoben a helye, megerdemli, megdolgozott erte.Babinho írta: Gondoljunk már a Liverpool elleni döntőre...
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolgaKlasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 10., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 10., péntek 10:44
Nem jótékonysági intézmény vagyunk, hanem topcsapat. Az alapján kell meghozni a döntést mi ad nagyobb esélyt a győzelemre, örülök hogy Carlo is úgy látja ahogy írtam múlt héten.Remy írta: Konkretan, ha nem irna ala ezutan a szerzodest, egy rossz szo nem erhetne.
Egesz evben top kapusteljesitmenyt hozott. Ha egy ilyen embert kibaszol a BL dontorol, onnantol engedd is el a kezet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 10., péntek 10:44
ha a magyar celebre gondolsz akkor bocs, de ha a kapusunkra, Courtois-ra, akkor nálam a TBO, Tibo, hasonlók elmennek, de ez már ne...realistahuni írta: Curtis az Curtis, ha úgy látják hogy tényleg formában van akkor egyértelműen mellette vagyok.
Ugyanez Militao, meg kell nézni hogy mozognak a 4 bajnokin.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 10., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 10., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 10., péntek 10:10
HA visszarazodik, mar neccesen indulBabinho írta: Gondoljunk már a Liverpool elleni döntőre...
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolgaKlasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 10., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 10., péntek 10:02
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 10., péntek 9:48
Mostanaban komoly problemaid lehetnek, hogy mindenert csak hanynal.Remy írta: Mondjuk en lehet behanynek az ukran helyeben.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 10., péntek 9:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 10., péntek 9:40
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 9., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 9., csütörtök 21:45
Egy az egyben adom. Így, hogy Modric elfogadta, hogy kvázi Kroos cseréje a fontos meccseken, kevésbé fontosakon meg helyette játszik, ezzel megint feltaláljuk a spanyol viaszt. Amit ezek ketten adnak, szerintem nincs más ilyen ekkora tapasztalattal. És BL döntőre készülhetnek megint. Hihetetlen, lassan olyan nekik mint másnak egy random bajnoki.ferni írta: Sokáig azt mondtam, hogy Modricot el kell engedni, de ez amit Carlo megtalált ezzel a duóval az év végére az egy olyan dolog, amit nem szabad feladni, amíg így működik.
Egyszerűen zseniális ez a páros, ahogy Kroos olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lenne minimum, majd bejön helyette Lukita focikázni egyet és olyan minőség van vele is a pályán, hogy nem tudnak vele se mit kezdeni.
Majd Modric eldönti mit akar azt kész.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 9., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 9., csütörtök 21:35
Majd jövőre együtt vonulnak vissza a Realbol. Vagy utánaferni írta: Sokáig azt mondtam, hogy Modricot el kell engedni, de ez amit Carlo megtalált ezzel a duóval az év végére az egy olyan dolog, amit nem szabad feladni, amíg így működik.
Egyszerűen zseniális ez a páros, ahogy Kroos olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lenne minimum, majd bejön helyette Lukita focikázni egyet és olyan minőség van vele is a pályán, hogy nem tudnak vele se mit kezdeni.
Majd Modric eldönti mit akar azt kész.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem