Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Gosling nyilatkozta nem fog elvállalni dramai, kemeny szerepeket mert kihat a csaladi eletere. Nem tudom meddig fog tartani ez a bohockodasa, de nem all jol neki
Es a film milyen?hehetheoriginal írta: the fall guy brájen goslinggal....

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
the fall guy brájen goslinggal....
össze is baszta a karrierjét, hogy rendes színészként ebbe a gagyi idétlen bájgúnár balfasz brájen réjnolc szerepbe ugrott.
grat hozzá.
újabb kuka, gerard butler, russel crowe és megannyi sok szemetesdomb karrier után.
össze is baszta a karrierjét, hogy rendes színészként ebbe a gagyi idétlen bájgúnár balfasz brájen réjnolc szerepbe ugrott.
grat hozzá.

újabb kuka, gerard butler, russel crowe és megannyi sok szemetesdomb karrier után.

thereisonly1ronaldo
Once were warriors
Ez egy fasza film, azt kell mondjam.
Ez egy fasza film, azt kell mondjam.
holy moly, micsoda hirsoadroli írta: Cillian Murphy will return to star in ‘28 YEARS LATER’
En alapvetoen senkitol sem hallottam, hogy rossz. Az alap problema vele, hogy az ujraelesztett trilogia elso reszet akarta bemutatni, amit az nem ertett, aki nem jatszott vele, ugy pedig igen zagyvasag a sztori.wZoLee7 írta: Viszont a tomb raider játékok nagy rajongója vagyok, és szerintem a Vikander főle film sem lett volna rossz, ha nem úgy állnak hozzá az emberek, hogy rossz.
Viszont a jatek fenyeben jol sikerult es Vikander is jol kilokte magat a szerepre es teljesen jol adaptalodott a karakterhez is, aki messze nem az a Lara Croft, akit az emberek ismernek. Talan marketing zavar, vagy nemtom, de kontextusba helyezve egyfasza film az.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A Fallout szerintem jó lett, viszont itt jön az hogy én nem játszottam egyikkel sem, pontosan annyit tudtam róla, hogy atom robbanások utáni túlélde szörnyekkel. Viszont a tomb raider játékok nagy rajongója vagyok, és szerintem a Vikander főle film sem lett volna rossz, ha nem úgy állnak hozzá az emberek, hogy rossz.Red Byron írta: Zárójelben: Tavaly kijött egy Gollum videójáték. Nagy bukás volt. Igaz, nem feltétlenül a téma vagy a sztori miatt.
A lényeg, hogy Jackson (a nejével és producer sunával) példásan adaptálta Tolkient két évtizede. De már a Hobbitnál megmutatkozott, hogy ha nincs forrásmunka, amiből lehet dolgozni, akkor baj van. Az a trilógia egy film kellett volna, hogy legyen, egy relatíve vékony könyv alapján. És sok necces és felesleges marhaságot toldottak hozzá, ami miatt nincs is akkora becsben tartva, mint az eredeti trilógia.
Szóval most teljesen mankó nélkül kell kidolgozni a forgatókönyvet, mert a vadászat a gollumra két bekezdés, Aragorn meséli, hogy történt. És ebből két filmet??? Ez potenciálisan akkora fos lehet, mint az Amazon gyötrelme, ami szintén pár oldalnyi eredeti szövegre épült, mert máshoz nem volt filmesítési joguk.
Jacksonnak talán annyi előnye van, az Amazon stábjával szemben (akik nem kérték ki a tanácsát), hogy szereti Tolkient. Az Amazon írói viszont gyűlölik (ahogy minden stúdió, minden írója gyűlöli minden adaptáció forrásmunkáját, lásd: Witcher, Wheel of Time, Halo, Alapítvány, Fallout, Borderlands, az eredeti Tomb Raider játékok stbstbstb). Már eleve úgy vesznek fel írókat is, hogy feltétel, hogy ne ismerjék a forrást. És a képregényfilmek is így készülnek. Talán nem véletlen, hogy az amerikai mozi és képregényipar osszeomlóban, és a videojátékipar is nagy gondban a AAA fejlesztők és kiadók hozzállása miatt (hogy tudniillik gyűlölik és lenézik a játákosokat, akiknek elvileg elkérik a pénzét). És mikor valamit nem a rajongóknak csinálnak, hanem a "normie-k"-nak, és emiatt megbukik, akkor mindig a "rajongók" a hibásak, mert rasszisták, soviniszták, mittudomén.
Szóval én nem vagyok optimista. Csak annyiban lehet reménykedni, hogy az ESG pontok Serkis és Jackson jelenléte miatt nem befolyásolják majd a szereposztást és a forgatókönyvet, mint 2016 óta szinte minden nagyköltségvetésű produkció esetében - lásd a Disney többtízmilliárd dolláros bukásait...
Ja... És decemberben jön a War of the Rohirrim anime!
Itt a legnagyobb probléma h nulla eredeti ötletből akarnak már kasználni. Az egész gyűrűk ura dolgot vagy rég elkellett volna engedni. Igazából ez az egésszel a baj, úgy állunk ehhez a gollam dologhoz is h tuti bukás lesz. Én is ezt gondolom

- BlancoMark
Koszi, gyere maskor is.Red Byron írta: Zárójelben: Tavaly kijött egy Gollum videójáték. Nagy bukás volt. Igaz, nem feltétlenül a téma vagy a sztori miatt.
A lényeg, hogy Jackson (a nejével és producer sunával) példásan adaptálta Tolkient két évtizede. De már a Hobbitnál megmutatkozott, hogy ha nincs forrásmunka, amiből lehet dolgozni, akkor baj van. Az a trilógia egy film kellett volna, hogy legyen, egy relatíve vékony könyv alapján. És sok necces és felesleges marhaságot toldottak hozzá, ami miatt nincs is akkora becsben tartva, mint az eredeti trilógia.
Szóval most teljesen mankó nélkül kell kidolgozni a forgatókönyvet, mert a vadászat a gollumra két bekezdés, Aragorn meséli, hogy történt. És ebből két filmet??? Ez potenciálisan akkora fos lehet, mint az Amazon gyötrelme, ami szintén pár oldalnyi eredeti szövegre épült, mert máshoz nem volt filmesítési joguk.
Jacksonnak talán annyi előnye van, az Amazon stábjával szemben (akik nem kérték ki a tanácsát), hogy szereti Tolkient. Az Amazon írói viszont gyűlölik (ahogy minden stúdió, minden írója gyűlöli minden adaptáció forrásmunkáját, lásd: Witcher, Wheel of Time, Halo, Alapítvány, Fallout, Borderlands, az eredeti Tomb Raider játékok stbstbstb). Már eleve úgy vesznek fel írókat is, hogy feltétel, hogy ne ismerjék a forrást. És a képregényfilmek is így készülnek. Talán nem véletlen, hogy az amerikai mozi és képregényipar osszeomlóban, és a videojátékipar is nagy gondban a AAA fejlesztők és kiadók hozzállása miatt (hogy tudniillik gyűlölik és lenézik a játákosokat, akiknek elvileg elkérik a pénzét). És mikor valamit nem a rajongóknak csinálnak, hanem a "normie-k"-nak, és emiatt megbukik, akkor mindig a "rajongók" a hibásak, mert rasszisták, soviniszták, mittudomén.
Szóval én nem vagyok optimista. Csak annyiban lehet reménykedni, hogy az ESG pontok Serkis és Jackson jelenléte miatt nem befolyásolják majd a szereposztást és a forgatókönyvet, mint 2016 óta szinte minden nagyköltségvetésű produkció esetében - lásd a Disney többtízmilliárd dolláros bukásait...

-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
Zárójelben: Tavaly kijött egy Gollum videójáték. Nagy bukás volt. Igaz, nem feltétlenül a téma vagy a sztori miatt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nincsen.BlancoMark írta:
Csaba: ez meg van erositve hogy Aragorn es Gandalf visszaternek?
Csak ismerve a stúdiókat, biztosan beleteszik őket.
Persze attól függ, hogy mit dolgoznak fel, ha a Hunt for Gollum alatt azt értjük, amikor el akarja kapni Sauron, abban az időben kihagyhatatlan Aragorn, és/vagy Gandalf.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The iron claw
Aki szereti a pankraciot annak szerintem kotelezo.
Igaz story egy eleg tragikus pankrator csaladrol.
Depressziv film. Senki ne varja hogy ettol a filmtol jobb kedve lesz.
Viszont engem Zac Effron nagyon meglepett mint szinèsz.
Erös film nagyon.
Ha jol emlekszem az A24 filmstudio keszitette.
Aki szereti a pankraciot annak szerintem kotelezo.
Igaz story egy eleg tragikus pankrator csaladrol.
Depressziv film. Senki ne varja hogy ettol a filmtol jobb kedve lesz.
Viszont engem Zac Effron nagyon meglepett mint szinèsz.
Erös film nagyon.
Ha jol emlekszem az A24 filmstudio keszitette.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- BlancoMark
Gollum ugye a vegere 600 eves volt. Szoval ezzel a karakterrel barmilyen idosikban barmit lehet majd kezdeni.Remy írta:Az egész karakter életútja el lett mesélve. Tudunk róla mindent, ami lényeges.BlancoMark írta:
Mibol gondolod, hogy szar?
Ez egy olcsó bőrlehúzás, tipikus star warsos húzás, csak nem a Disneytől, hanem most a Warnertől.
Ettől még lehet jó a film, legyen is. De annyival több érdekesebb karakter van, akiről fele ennyit nem tudunk.
Csaba: ez meg van erositve hogy Aragorn es Gandalf visszaternek?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom mi ez magyarul, de jó cucc, nekem tetszett:
The Ministry of Ungentlemanly Warfare
https://www.imdb.com/title/tt5177120/?r ... e%2520mini
The Ministry of Ungentlemanly Warfare
https://www.imdb.com/title/tt5177120/?r ... e%2520mini
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehetne, de nem nyúlhatnak sok dologhoz sajnos, ez ütközött vissza a sorozaton is.
A filmes karakterek közül nem tudom mi érdekeset lehetne kihozni, most a sorozat a múltat fel fogja ölelni, kb a trilógia nyitójelenetéig.
(a minőség olyan amilyen)
Egyébként attól még, hogy Gollum van a címben, még közel sem biztos, hogy ez róla fog szólni teljes egészében.
Nyilván Aragorn lesz itt fókuszban, illetve Gandalf is megjelenik benne majd.
Engem amúgy csak Sauron érdekel, Hobbitban is azok voltak a kedvenc részeim, amik vele voltak kapcsolatosak:D
A filmes karakterek közül nem tudom mi érdekeset lehetne kihozni, most a sorozat a múltat fel fogja ölelni, kb a trilógia nyitójelenetéig.
(a minőség olyan amilyen)
Egyébként attól még, hogy Gollum van a címben, még közel sem biztos, hogy ez róla fog szólni teljes egészében.
Nyilván Aragorn lesz itt fókuszban, illetve Gandalf is megjelenik benne majd.
Engem amúgy csak Sauron érdekel, Hobbitban is azok voltak a kedvenc részeim, amik vele voltak kapcsolatosak:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Kivételesen a filmes topikban egyet tudok érteni remytheoriginallal
Annyi jobb dolog lehetne a világból.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az egész karakter életútja el lett mesélve. Tudunk róla mindent, ami lényeges.BlancoMark írta:Mibol gondolod, hogy szar?Remy írta:
Pedig örültem, aztán jött a hír, hogy Gollumos.Ez alatt már csak egy megyés romkom lett volna.
Annyira nagy az a világ, miért egy ilyen szar részt kell filmre vinni?
Ez egy olcsó bőrlehúzás, tipikus star warsos húzás, csak nem a Disneytől, hanem most a Warnertől.
Ettől még lehet jó a film, legyen is. De annyival több érdekesebb karakter van, akiről fele ennyit nem tudunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Mibol gondolod, hogy szar?Remy írta:Pedig örültem, aztán jött a hír, hogy Gollumos.soadroli írta: The new ‘Lord of the Rings’ film is titled ‘THE HUNT FOR GOLLUM’
Andy Serkis will return as Gollum & also direct the film.Ez alatt már csak egy megyés romkom lett volna.
Annyira nagy az a világ, miért egy ilyen szar részt kell filmre vinni?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jelenleg nem egyszerű dolog tolkien műhöz nyulni a jogok miatt. Úgy tudom a szilmarilok is pl. tabu. A sorozatban is csomo dolog volt kihagyva, vagy trükközve bemutatva. Flashbackek, térképeknél.
Ha jol remlik jackson is mondta, hogy véleménye szerint manapság nem is tudná megrendezi a trilógiát. Legalábbis olyan minőségben nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! egyébként a storyban ez a szakasz kifejezetten jó.
Címből kovetkeztetve aragorn questjet láthatnánk, illetve sauron is szeretné elkapni. A "megye áá Zsákos" mondat előtti időszakot tekinthetnénk meg, ami a filmben 3 mondatban és egy vágással volt letudva. Jo helyszinekkel. Bakacsinerdo, minas morgul stb...Engem érdekelne.
Ha jol remlik jackson is mondta, hogy véleménye szerint manapság nem is tudná megrendezi a trilógiát. Legalábbis olyan minőségben nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! egyébként a storyban ez a szakasz kifejezetten jó.
Címből kovetkeztetve aragorn questjet láthatnánk, illetve sauron is szeretné elkapni. A "megye áá Zsákos" mondat előtti időszakot tekinthetnénk meg, ami a filmben 3 mondatban és egy vágással volt letudva. Jo helyszinekkel. Bakacsinerdo, minas morgul stb...Engem érdekelne.