Naa, aludtam 3 orat, most mar kipihentebb vagyok, hogy irjak par sort.
Helyi kocsmaban alapoztunk parommal a meccsre, megittunk 3-3 shotot, aztan megindultunk. A stadion korul mar gyulekeztek a nemetek, akik undorito modon viselkedtek, tolongtak, uvoltoztek, lokdosodtek. Volt egy 30 ev koruli ferfi, aki elovette a nemiszervet es propellerezni kezdett vele, ot hamar kiiktattak. Nagyon sok Kroos es Vinicus ellenes skandalas ment egyebkent.
Ahogy beertunk, hihetetlen erzes lett urra rajtam, megis csak eloszor jutottam el egy bl meccsre. Himnusz gyerekek… hidegrazas, HIDEGRAZAS!

Egyebkent egesz kozel voltunk a Bayern szurkolokhoz, akik a himnuszt is futyultek.
Rengeteg szurkolojukon egyebkent szivarvanymintas karszalag volt.
Ami a meccsen nagyon kirajzolodott, az az, hogy Modric es Kroos meg mindig zsenialis. Amikor naluk van a labda, olyan, mintha egy fifa meccset jatszanal. Mendy szegeny nagyon falabu tamadasban, viszont vedekezesben azert elegge ott van. Mondjuk meglepodtem amilyen konnyeden lepattant tobbszor Kanerol a francia, pedig Rudiger szerint a legerosebb jatekos, akivel talalkozott az Mendy.
Rudiger nem csak jol vedekezik, mindenhol ott volt, de a tarsakat is iranyitotta hatulrol, szenzacios jatekos, karakter.
Musiala egy allat, igaz, hogy keves labdaerintese volt, de varazsol a srac. Mas stilusu, mint Bellingham, sajnalnam, ha soha nem huzna magara a mezunket. Labda nelkuli mozgasa a tamadasnal is vilagklasszis.
Davies jol vedekezik, fejben eros jatekos, tobb fontos szerelese volt, mikor hatra keveredett. Brutal gyors, szerintem gyorsabb, mint Vini. Hatamas fogas lenne, ha vegul meg tudnank szerezni. Bayern szurkolok minden labdaerintesenel tapsoltak, nagyon nem akarjak elvesziteni. Tuchel egy idiota.
Ha mar rola van szo… nem tudom, hogy tvben hanyszor mutattak Tuchelt, de tobbszor is atkiabalt Carlonak, tobbszor uvoltozott a stabtagjainkkal, parszor felejuk is kopott. Carlo uriember modjara oda sem fordult, mikor torka szakadtabol kiabalt, mint egy aberalt, ami meg jobban felidegesitette a nemetet.
0-1 nel a Bayern szurkolok rakezdtek a rasszista bekiabalasokra, viszont a Bernabeu siman elnyomta oket.
Nagyon nagy orom volt nezni oket az egyenlitesnel, a vezetesrol nem beszelve.
Bellingham sokkal, de sokkal tobbet reklamal mar, mint Vinicius, amit nem csak ebbol a meccsbol szurtem le, remelem osszeszedi magat. Mar nemetorszagban is sokszor volt kirohanasa, ugyhogy ideje megnyugodnia egy bl gyozelem utan.
Esss hat ott van Vinicius… szavakat nem talalni ra. Egy egy cselenel elkezdett hullamozni a kozonseg, igazi showt tartott tegnap, le a kalappal elotte. Tamadott, nem is akarhogy, vedekezett, szinten mindenhol ott volt. Szivet lelket kitette, ezuttal elmaradt a rinyalas, pedig parszor alapakoltak, mikor mar nem volt nala a labda. Nalam mar o az aranylabda favorit, kerem szepen folytassa!
Kifele a nemet szurkolok elegge ingerulekenyek voltak, nagyon sok mindent megrongaltak, szetdobaltak minden szemetet, kulon kijaratot nyitottak nekik es ott vezettek ki oket.