Ez volt a meccs labda, itt mondtam, hogy innen ez a meccs tuti gyozelem. Aki ilyet elszorakozik ilyen helyzetben, annak vege, szamtalanszor bebizonyosodott. Kane oldalhaloja es ez okozta a Bayern vesztet, nem egy 237. percben tevesen fujt barmi.ferni írta: Kis érdekesség.
3-an vezették rá a labdát Mendyre, egész jól zárta a sávokat, amennyire lehetett, majd Modric vissza is ért tisztázni. Ahogy Pavlovic még elcsúszott a labdáért meg is sérült.
Ez 84:49nél volt.

Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy elso sorban o a hibas, mert, ha valaki igazan jo, az nem csak kapufakat lo, hanem golokat. A legnagyobb felelosseg az ove volt. Ilyen mentalitassal szivesen latnam elol!tomi_b írta:Mit nyilatkozott?realmadrid95 írta: Mbappe ritka korrekt nyilatkozata azert szivmelengeto, illik ide na!
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mit nyilatkozott?realmadrid95 írta: Mbappe ritka korrekt nyilatkozata azert szivmelengeto, illik ide na!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mbappe ritka korrekt nyilatkozata azert szivmelengeto, illik ide na!
Kis érdekesség.
3-an vezették rá a labdát Mendyre, egész jól zárta a sávokat, amennyire lehetett, majd Modric vissza is ért tisztázni. Ahogy Pavlovic még elcsúszott a labdáért meg is sérült.
Itt pedig Joselu gólja, lehet látni 86:55nél kocog még vissza Pavlovic, hogy visszaálljon, de látszik még mindig nem okés, előtte a pályán kívül ápolták a kapunknál addig.
87:19nél egyenlítettünk....
Tuchel adott nekünk 2 és fél perc emberelőnyt, miközben Goretzka ott ült a padon.
És ki a hibás? A bírók...
Itt már lekapta Kanet is, egyértelműen a rendes játékidőre játszott, teljesen érthetetlen, miért nem cserélt.
Itt pedig Joselu gólja, lehet látni 86:55nél kocog még vissza Pavlovic, hogy visszaálljon, de látszik még mindig nem okés, előtte a pályán kívül ápolták a kapunknál addig.
87:19nél egyenlítettünk....
Tuchel adott nekünk 2 és fél perc emberelőnyt, miközben Goretzka ott ült a padon.
És ki a hibás? A bírók...

Itt már lekapta Kanet is, egyértelműen a rendes játékidőre játszott, teljesen érthetetlen, miért nem cserélt.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Majd Ten Hag tudja, mi a jó a játékosnak. Meg kell kérdezni.Kercsó írta:megy a platyka, hogy Belli és ZZ is azt javasolta a vezetőségnek, hogy igazolják le Sanchot.Mickey írta: Jadson Sancho didn’t apologise to Ten Hag and is now going to the Champions League final instead of losing 4-0 to Crystal Palace.
![]()
full kacsa, de a BVB-ben a jobb szélen kavargat, és egész patika

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nem baj, mert ezt a tényt - madrid játékosok megálltak - senki meg nem említi egy fél mondat erejéig sem, mindenhol azt látod hogy elvettek egy gólt tőlük, micsoda rablás. Arról nem is beszélve hogy már 2 perce ünnepelni kellett volna csak a nagytudású elvesztette a fonalat és nem nézte az óráját.Dupla D írta:Ez alapján ez nem les, mert csak Laimer van lesen, de nem ő ment a labdáért.gutihaz14 írta: tegnapi nem les-les
https://www.facebook.com/share/p/3w8xsVBzhDKqHXoc/
csak jo a kep remelhetoleg
Viszont vicc, mennyire fel van fújva ez az egész. Nacho már el se rugaszkodott, mert előtte belefújt a sípjába a bíró. Szerintem már ő kifejelte volt, ha nincs a síp, Lunin meg végképp fogta volna a tőle 1 méterre guruló labdát.
Nah utoljára sírtam ebben a témában, ott rohadjanak meg ahol vannak.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez alapján ez nem les, mert csak Laimer van lesen, de nem ő ment a labdáért.gutihaz14 írta: tegnapi nem les-les
https://www.facebook.com/share/p/3w8xsVBzhDKqHXoc/
csak jo a kep remelhetoleg
Viszont vicc, mennyire fel van fújva ez az egész. Nacho már el se rugaszkodott, mert előtte belefújt a sípjába a bíró. Szerintem már ő kifejelte volt, ha nincs a síp, Lunin meg végképp fogta volna a tőle 1 méterre guruló labdát.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
gratulálok az újabb döntőhöz, ptsd-m van attól, hogy aranygeneráció váltás után meg fiatalítás közben húztok be két BL-t 6 év alatt és mpaypal még Madridban sincs.
szerintem ha CR+Zidane nem lép le ‘18 nyarán akkor úgy 2020-ig nyertétek volna a BL-t, de kb ennyi volt a gyereknap, nem látok csapatot akik meg tudnának állítani titeket ezzel a szakmai munkával, elnökséggel a csapatotok mögött. Elképesztő, nem tudok többet hozzáfűzni.
Joselunak köszi, rutinosan a 85.percben megtettem, hogy a rendes játékidő végén továbbmentek
szerintem ha CR+Zidane nem lép le ‘18 nyarán akkor úgy 2020-ig nyertétek volna a BL-t, de kb ennyi volt a gyereknap, nem látok csapatot akik meg tudnának állítani titeket ezzel a szakmai munkával, elnökséggel a csapatotok mögött. Elképesztő, nem tudok többet hozzáfűzni.

Joselunak köszi, rutinosan a 85.percben megtettem, hogy a rendes játékidő végén továbbmentek

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
De ha mi nyerünk meg mi kapjuk meg a 20 milliót, amiből ki lehet fizetni a Dortmundot
De ha igaz is kétlem 5 millióért leadnák a meccset...

De ha igaz is kétlem 5 millióért leadnák a meccset...

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez gondolom fake:
If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://youtu.be/e5cioCkJ114
Közvetlenül a meccs utáni ünneplés, amennyiben esetleg nem látta volna még rajtam kívül valaki, mert hozzám hasonlóan egyből felállt a meccs után, hogy átlendüljön az idegzsábán amit a mérkőzés okozott.
Közvetlenül a meccs utáni ünneplés, amennyiben esetleg nem látta volna még rajtam kívül valaki, mert hozzám hasonlóan egyből felállt a meccs után, hogy átlendüljön az idegzsábán amit a mérkőzés okozott.

Nekem meg pont írtam a másik topicban hogy tök egyértelmű volt a les.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként nagyjából azt kellene megérteni a habzószájúaknak, hogy nem gólt vettek el a Bayerntől, hanem gólhelyzetet.
Egy megállt védelem és kapus mellett rúgott egy gólt, másodpercekkel a sípszó után.
Ettől függetlenül, szerintem sem kellett fújni, a VAR dönthetett volna, ha kialakul helyzet.
Egy megállt védelem és kapus mellett rúgott egy gólt, másodpercekkel a sípszó után.
Ettől függetlenül, szerintem sem kellett fújni, a VAR dönthetett volna, ha kialakul helyzet.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://www.instagram.com/reel/C6uRlB3C ... RoY253eg==
lesz olyan, aki a Madridistákon kívül nem a BVBnak fog szurkolni?
kétlem
lesz olyan, aki a Madridistákon kívül nem a BVBnak fog szurkolni?
kétlem

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amugy tenyleg Kane jateka all Benzemahoz a legkozelebb: jol lat a palyan, jol veszi eszre es gyorsan, hova kell tenni a bogyot, ritmust valtani es forgatni a jatekot, es meg kapura is ra tud fordulni barmilyen helyzetbol (tegnap is meglepte Lunint egy lovessel fordulasbol, takarasbol), stb. Nyilvan azert Benzema egy fokkal magasabb szinten van/volt, de stilusban o van kozelebb a franciahoz.ferni írta: Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.
Érthetetlen döntés volt.
Davies meg jöhet, majd cukkolhatja 0-24 Rüdigert ezzel
Gyengébbikkel így beverni nem volt szar.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyébként megnéztem ma párszor, lesen volt a bayern játékos az indításnál. Nem is értem miről beszélnek, a másik, hogy ebből soha nem lett volna gól, ha nem fúj közbe a bíró. Az egész Real Madrid védelem megállt, még jóhogy az üres kapuba betaláltak. Lunin se vetődött már

Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.
Érthetetlen döntés volt.
Érthetetlen döntés volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 9., csütörtök 11:58-kor.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Alphonso Davies állásinterjúja azért rendben volt a tegnap, jól sikerült a meghallgatás
Tuchel taktikája majdnem bevállt azzal, hogy őt hozta be Gnabry helyére.
szerencsére utána minden cseréje beszari lett. a Sané - Kim cserénél azért tuti eret vágtam volna, ha BM szurkoló vagyok. az agyon hypeolt Pavlovic végig láthatatlan volt. egyedül arra emlékszem tőle, mikor belesérült a ziccerbe.
gg Thomas
Tuchel taktikája majdnem bevállt azzal, hogy őt hozta be Gnabry helyére.
szerencsére utána minden cseréje beszari lett. a Sané - Kim cserénél azért tuti eret vágtam volna, ha BM szurkoló vagyok. az agyon hypeolt Pavlovic végig láthatatlan volt. egyedül arra emlékszem tőle, mikor belesérült a ziccerbe.
gg Thomas
#whatisyourexcuse