Ki helyére?Bayernből De Ligtet továbbra is elhoznám, nagyot ment tegnap.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
6-7 percre voltunk attól hogy a célfoci betaláljon és akkor Tuchel mennybe megy. Az első meccsen láttuk mire képesek ha támadni akarnak, ezt a ledominálást én sem értem. Tuchelnek ez volt a gameplanje, majdnem bevált.
30ik alkalommal nézem vissza az egyenlítő gólt, Joselunak súgtak odafentről ez már biztos
30ik alkalommal nézem vissza az egyenlítő gólt, Joselunak súgtak odafentről ez már biztos

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hagyjuk ezt, mi is bíróznánk, herének vagyis hehének kivételesen igaza van, ilyen az ha szar a bíró, nyilván kibaszott frusztráló nekik hogy a célfocival majdnem célba értek, görcsölt már náluk mindenki, aztán ez a pöcs bíró rátesz random 5 percet még és akkor van egy ilyen kétes eset.
Ettől függetlenül csak kijött a győztes mentalitás és a tudáskülönbség, előbbi hiányzott a psg-nek tegnap, nembaj majd bappi megtapasztalja jövőre.
Bayernből De Ligtet továbbra is elhoznám, nagyot ment tegnap.
Vini előtt le a kalappal, viszi a csapatot tavasszal, Belitől viszont ez kevés lesz.
Ettől függetlenül csak kijött a győztes mentalitás és a tudáskülönbség, előbbi hiányzott a psg-nek tegnap, nembaj majd bappi megtapasztalja jövőre.
Bayernből De Ligtet továbbra is elhoznám, nagyot ment tegnap.
Vini előtt le a kalappal, viszi a csapatot tavasszal, Belitől viszont ez kevés lesz.
Nem illik.
Rajtam vhogy teljes nyugalom volt vegig, jol jatszottak, jo meccset toltak. De ez a vegen forditas mar elkepeszto, foleg hogy Joselu
. Elkepeszto es nincsenek szavak milyen ez a csapat mar egy evtizede.
A birozas szerintem vicces, foleg a 15 perc hosszabitas utan. Hibazott, ez van, de lett volna meg egy felidonyi idejuk...

A birozas szerintem vicces, foleg a 15 perc hosszabitas utan. Hibazott, ez van, de lett volna meg egy felidonyi idejuk...
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
“ Winners focus on winning, losers focus on winners.”Remy írta: Rohadt nehéz meccs volt... Bayern egy dologért jött, a 0-1-ért, és ez lényegében majdnem sikerült is nekik. Neuer meg prime szinten tolta egészen a hibáig. Egészen elképesztő szinten védett.![]()
Pedig kurvajók voltunk. Lényegében mindenki. Vini az egyik legjobb meccsét hozta Real mezben, kár, hogy nem jött a gól össze, megérdemelte volna.
Viszont különösebben nem szoktam felülni a bírózásra, de ez most annyira elbaszta az egész kedvem, hogy még mindig ki vagyok égve. Megint jött a remontada, őrjöng mindenki, óriási élmény, erre a bíró addig viszi a meccset totál indokolatlan módon, hogy ilyen szar szájízzel kell lezárni a meccset. És persze mit csinál megint mindenki? Egy kibaszott történésre húzzák fel az egész párharcot.
Indokolatlanul felbasz az egész...
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rohadt nehéz meccs volt... Bayern egy dologért jött, a 0-1-ért, és ez lényegében majdnem sikerült is nekik. Neuer meg prime szinten tolta egészen a hibáig. Egészen elképesztő szinten védett.
Pedig kurvajók voltunk. Lényegében mindenki. Vini az egyik legjobb meccsét hozta Real mezben, kár, hogy nem jött a gól össze, megérdemelte volna.
Viszont különösebben nem szoktam felülni a bírózásra, de ez most annyira elbaszta az egész kedvem, hogy még mindig ki vagyok égve. Megint jött a remontada, őrjöng mindenki, óriási élmény, erre a bíró addig viszi a meccset totál indokolatlan módon, hogy ilyen szar szájízzel kell lezárni a meccset. És persze mit csinál megint mindenki? Egy kibaszott történésre húzzák fel az egész párharcot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Phu bassza meg mindig extázisban vagyok.
Ami miatt haragszom a csapatra hogy faszèrt kell mindig megvàrni mèg az ellenfèl vezet?
Komolyan nem birom már ezt a feszültsèget
Ami fura hogy 0-1nèl azonnal tudtam hogy legalabb az x meglesz.
Èrdekesen vagyunk beállitva. Mintha a csapatot is màr csak ez spanolnà fel. Akkor vagyunk èlsebbek ha èg a ház.
Bayern meg bekaphatja. 0-1 utan gyava szarkent fociztak tovabb. Amirol meg reklamalnak “gol” kb csak azert volt gol mert mi megalltunk.
6 BL döntö. 10 èv alatt.
10 ève a Decima után emlèkszem hogy merengtem hogy most vajon mennyit kell majd várni a következöre. Remènykedtem hogy nem 12 èvet megint…
Hát nagyon nem. De sose vegyük ezeket az estèket garantáltnak. Èlvezzük ki minden percèt!
Vamoooos Londooooonn!!
Ami miatt haragszom a csapatra hogy faszèrt kell mindig megvàrni mèg az ellenfèl vezet?
Komolyan nem birom már ezt a feszültsèget

Ami fura hogy 0-1nèl azonnal tudtam hogy legalabb az x meglesz.
Èrdekesen vagyunk beállitva. Mintha a csapatot is màr csak ez spanolnà fel. Akkor vagyunk èlsebbek ha èg a ház.
Bayern meg bekaphatja. 0-1 utan gyava szarkent fociztak tovabb. Amirol meg reklamalnak “gol” kb csak azert volt gol mert mi megalltunk.
6 BL döntö. 10 èv alatt.
10 ève a Decima után emlèkszem hogy merengtem hogy most vajon mennyit kell majd várni a következöre. Remènykedtem hogy nem 12 èvet megint…
Hát nagyon nem. De sose vegyük ezeket az estèket garantáltnak. Èlvezzük ki minden percèt!
Vamoooos Londooooonn!!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Azért De Ligtet miközben véres szájjal szidjátok, nézzétek meg a saját szemetekkel mit mond, szerintem semmi gáz nincs benne, sőt. Nemtudom ezeket a szarul vágott részeket honnan hozzátok hangulatot kelteni. Eleve nem azt reklamálta hogy gól, hanem hogy minek fújt bele, és azt is úgy húzták ki belőle, nem is erről beszélt eredetileg.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A 85. percben, amikor Mendyre vitték hárman a félpályától, és Modric visszaért tisztázni.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fantasztikus ez a klub.
Ezek a tátott szájjal ordibalasok a pályán, meg azon kívül low zsolti, tuchel mint az állatok, mikor lefujjak a lest meg leáll az egész rm védelem. Legalja. De ligt is inkabb örüljön, hogy élete meccsét hozta a bernabeuban 90 percen keresztül, mert nem lesz még egy ilyen meccse élete során.
Tuchel, aki a lesben álló pedofil es egy tim burton film szereplője között lévő hibrid kretén elmourinhozta az utolsó fél órát. Meg neuer tartja őket meccsben, miközben 11 emberrel vedekeznek 88 percig úgy , hogy 15 perc hosszabbítást kapnak a kopasztol ajándékba, meg 3 perceket fetrengenek a földön, de így sem sikerül.
En ezekkel a tényekkel foglalkoznék a helyükben. Sosem volt bajom a bayernnel, de ezek a gyermeteg siras rivasok borzasztóak.

Ezek a tátott szájjal ordibalasok a pályán, meg azon kívül low zsolti, tuchel mint az állatok, mikor lefujjak a lest meg leáll az egész rm védelem. Legalja. De ligt is inkabb örüljön, hogy élete meccsét hozta a bernabeuban 90 percen keresztül, mert nem lesz még egy ilyen meccse élete során.
Tuchel, aki a lesben álló pedofil es egy tim burton film szereplője között lévő hibrid kretén elmourinhozta az utolsó fél órát. Meg neuer tartja őket meccsben, miközben 11 emberrel vedekeznek 88 percig úgy , hogy 15 perc hosszabbítást kapnak a kopasztol ajándékba, meg 3 perceket fetrengenek a földön, de így sem sikerül.
En ezekkel a tényekkel foglalkoznék a helyükben. Sosem volt bajom a bayernnel, de ezek a gyermeteg siras rivasok borzasztóak.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Valahogy így. Én még mindig az események hatása alatt vagyok.wZoLee7 írta: Annyira bun szar volt ez a bayern hogy a helyukben kussban mennek vissza munchenig es meg sem mernek szolalni.
Hany evig akartak meg jatszani a meccset? Talan ha nem 90 percet varnak akkor meg ertheto lenne a lazongas, de igy...
Na mind1, vergodjenek, johet a donto.
Vini barátom tavaszra (a bl-ben főleg) koppig eltekerte a ribanckodás-teljesítmény potit az utóbbi felé. Olyan Real 7-es mezhez méltó teljesítményt rakott le, amit évekig fogok emlegetni.

Carlo, a stáb, a játékosok, mindenki kibaxott zseniális! Imádom ezt a csapatot, ezt a mentalitást, ezt az erőt a fejekben.
Ilyet még a büdös életben nem láttam, hogy egy csapat vezetett, de igazából a meccset elbukta már. Amint behúzták fülüket-farkukat leterítették a mentális hengernek a vörös szőnyeget.
A b csapatnak van most 3-4 meccse, Milit fel lehet húzni (bár ha Nacho-Rüdi lesz a döntőben, akkor sem fogok nagyon aggódni), Bellit hagyni regenerálódni. Lehet ünnepelni, lehet kiélvezni az idei évben lerakott kemény munkát.
Csak a Madrid és semmi más!

Köszönöm Uraim!
(csak 2 évet öregedtem fél óra alatt.. nothing special

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Annyira bun szar volt ez a bayern hogy a helyukben kussban mennek vissza munchenig es meg sem mernek szolalni.
Hany evig akartak meg jatszani a meccset? Talan ha nem 90 percet varnak akkor meg ertheto lenne a lazongas, de igy...
- nzooli93
Amúgy mostanság sokszor eszembe jut, hogy ez a mindent beszamolnak a hosszabbításban milyen vicces szitukat szül. Tegnap is alapvetően a sokat fetrengo,idohuzo csapat miatt lett ennyj hosszabbítás, és végül úgy alakult,hogy ezzel maguknak tettek jót,mert több idejük lett ezzel a végén teperni. Teljesen más céllal húzták az időt, és mégis ő nekik lett emiatt plusz lehetőség a legvégén. Nyilván nem ezek a jellemzők,de sokszor látom hogy kisebb csapat bekkel végig, utolsó 20 percben sok időhúzás, végén kapnak gólt,aztan meg kapnak +7-8 perceket egyenlíteni. Igazán érdekes sokszor igy
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem elég korrekt volt a bíró. Amikor még vezettek a Bayernesek kezdtek el fetrengeni, időt húzni (ezt nem vártam volna tőlük), utána mi is vissza adtuk a kölcsönt, volt VAR-ozás, cserék, belefért az a hosszabbítás.
Plusz alapból a meccs vége totál káosz volt, a fél mezőny rohant a labdára, dőltek jobbra-balra az emberek, olyan volt mint valami női foci
Az a vitatott Bayern gól nálam les volt.
Cama haverom elég gyengén szállt be, vesztette a labdákat, esett el, gondolom stresszes volt, de ez így nem tetszett. Kicsit elkezdhetne már lehiggadni és fejlődni.
A többiek jók voltak, úgy néz ki ez a cserék előtti 10-15 perc a gyengénk, most is akkor kaptuk a gólt, és nem először történik meg.
Húzzuk be meggyőző eredménnyel a döntőt!
Plusz alapból a meccs vége totál káosz volt, a fél mezőny rohant a labdára, dőltek jobbra-balra az emberek, olyan volt mint valami női foci

Az a vitatott Bayern gól nálam les volt.
Cama haverom elég gyengén szállt be, vesztette a labdákat, esett el, gondolom stresszes volt, de ez így nem tetszett. Kicsit elkezdhetne már lehiggadni és fejlődni.
A többiek jók voltak, úgy néz ki ez a cserék előtti 10-15 perc a gyengénk, most is akkor kaptuk a gólt, és nem először történik meg.
Húzzuk be meggyőző eredménnyel a döntőt!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azért az hihetetlen, hogy Fabrizio Romano is hogy elkezdte idézgetni a Bayern csalódott nyilatkozatait a bíróra vonatkozólag. Arról érdekes megint senki nem beszél, hogy annak a tamadasnak már rég meg sem kellett volna tortennie, hiszen jóval a hosszabbítás után volt. A 9 perc is érzésem szerint sok volt, viszonylag gyorsan hoztak ítéletet Nacho és Joselu goljanal. Mindenesetre cse.ssze meg a bíró, hogy idáig vezette és kétes szituba hozott minket.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
CBS-sportos összefoglalója nincs valakinek?
Fokoznám a tegnapi élményeket, mert csak magyarul volt meg..
De youtube-on eddig semmi..
Fokoznám a tegnapi élményeket, mert csak magyarul volt meg..

De youtube-on eddig semmi..

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ha éles a helyzet sztem Lunin is simán megfogta volna a labdát gyenge szar lövés volt simán rá feküdt volna, nem is állt messze, úgyhogy erről ennyit.Tjacks írta: + amikor a bíró belefújt akkor ha jól érzékeltem a védőink kvázi megálltak, ezt meg az indokolatlan perceket érdekes egyik gyökér sem említi meg.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta:Főleg arról kéne, hogy a 9 perces hosszabbításra felmutat még kettőt, akkor miért történhetett bármi a 115.percben, 3 perccel a plusz 2 perc után. Sose szoktak a bírók ennyi pluszt rádobni. Ha már a bírói hibákról beszélünk, de erről nem magyaráz a fogyatékos Tuchel. Szánalmas amit leművelnek, egy ilyen eset miatt nagyon nagyon időn túl nem lenne pofám így hisztizni. Ezek se tudnak veszíteni méltósággal.Realista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.
Thomas Tuchel on referee’s mistake: “This would not have happened on Real Madrid side”.
F*sszopó fricc Xavi
Ez a pacalkepu gyerek is eddig volt szimpatikus, allandoan birozas…
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Úristen ez a nyomorék szorosan zárkózik xavi mögé mint a legnyomorultabb edzőHow do you explain the Bernabéu comebacks?: "That the referees have their effect."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bocs, te tilton vagyhehetheoriginal írta:Ezt en mondom, nem carloRealista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema