Ezt en mondom, nem carloRealista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 9., csütörtök 6:30
Ezt en mondom, nem carloRealista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 9., csütörtök 6:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 9., csütörtök 6:10
Főleg arról kéne, hogy a 9 perces hosszabbításra felmutat még kettőt, akkor miért történhetett bármi a 115.percben, 3 perccel a plusz 2 perc után. Sose szoktak a bírók ennyi pluszt rádobni. Ha már a bírói hibákról beszélünk, de erről nem magyaráz a fogyatékos Tuchel. Szánalmas amit leművelnek, egy ilyen eset miatt nagyon nagyon időn túl nem lenne pofám így hisztizni. Ezek se tudnak veszíteni méltósággal.Realista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 9., csütörtök 5:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 9., csütörtök 1:02
Feladták.Halfkey írta: Áhh idén már ő is azt magyarázza hogy ez nem szerencse, hanem klub szellem![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 9., csütörtök 0:58
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:44
Multkor meg nagyon mondta a magaet, de akkor jo, szep lassan mindenkit betorunkBlancoMark írta:Teljesen korrekten nyilatkozott ezuttal, mar o is feladta.RealVazquez írta: Apropo Kerregerrel mizu? Él még?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 9., csütörtök 0:40
Teljesen korrekten nyilatkozott ezuttal, mar o is feladta.RealVazquez írta: Apropo Kerregerrel mizu? Él még?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 9., csütörtök 0:35
Nem csak játékosként, emberként is klasszik.Kercsó írta:mindig is csíptem![]()
mekkora flash lehet onnan szakérteni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 9., csütörtök 0:25
Innena fórumról Caraway is már csak papíron United szurkoló.ateeemadrid írta:Mélyen legbelül minden MU szurkoló madridista lett az utóbbi években.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:24
mindig is csíptem
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 9., csütörtök 0:22
Óriási a pali
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 9., csütörtök 0:22
Mélyen legbelül minden MU szurkoló madridista lett az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 9., csütörtök 0:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:17
En azert felkernem, hogy keszuljon, mert levezeti a meccset. Egyike a legjobb sporiknak. A mostani felhozatalbol talan o van a “legjobb formaban”.Kercsó írta:ha igaz a pletya, neki a tegnapi PSG - BVB volt az utolsó meccse a BL-benRealVazquez írta: Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.
kár érte, mert egyike a kevés normális sporinak
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:15
ha igaz a pletya, neki a tegnapi PSG - BVB volt az utolsó meccse a BL-benRealVazquez írta: Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:11
Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.gutihaz14 írta:Never score first against Madrid it's a trapKercsó írta: a bayern gól után hátradőltem, és nyugtáztam, hogy végre kezdődik az igazi meccsteljesen biztos voltam abban, hogy a végén mi jutunk tovább.
![]()
a spori tényleg vakon volt a végén. a 9 percre rádobott még legalább 6-tezzel szerintem el is szállt az esélye, hogy a BL döntőt megkapja.
a vitatott német gól előtt már alapból rég le kellett volna fújni. de az, hogy akció közbe belefújnak, úgyhogy ott a VAR ... amatőr hiba.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 9., csütörtök 0:06
Never score first against Madrid it's a trapKercsó írta: a bayern gól után hátradőltem, és nyugtáztam, hogy végre kezdődik az igazi meccsteljesen biztos voltam abban, hogy a végén mi jutunk tovább.
![]()
a spori tényleg vakon volt a végén. a 9 percre rádobott még legalább 6-tezzel szerintem el is szállt az esélye, hogy a BL döntőt megkapja.
a vitatott német gól előtt már alapból rég le kellett volna fújni. de az, hogy akció közbe belefújnak, úgyhogy ott a VAR ... amatőr hiba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:05
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem