Mélyen legbelül minden MU szurkoló madridista lett az utóbbi években.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 9., csütörtök 0:22
Mélyen legbelül minden MU szurkoló madridista lett az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 9., csütörtök 0:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:17
En azert felkernem, hogy keszuljon, mert levezeti a meccset. Egyike a legjobb sporiknak. A mostani felhozatalbol talan o van a “legjobb formaban”.Kercsó írta:ha igaz a pletya, neki a tegnapi PSG - BVB volt az utolsó meccse a BL-benRealVazquez írta: Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.
kár érte, mert egyike a kevés normális sporinak
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:15
ha igaz a pletya, neki a tegnapi PSG - BVB volt az utolsó meccse a BL-benRealVazquez írta: Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:11
Kovezzetek meg, de szo nelkul odaadnam Orsatonak a meccset.gutihaz14 írta:Never score first against Madrid it's a trapKercsó írta: a bayern gól után hátradőltem, és nyugtáztam, hogy végre kezdődik az igazi meccsteljesen biztos voltam abban, hogy a végén mi jutunk tovább.
![]()
a spori tényleg vakon volt a végén. a 9 percre rádobott még legalább 6-tezzel szerintem el is szállt az esélye, hogy a BL döntőt megkapja.
a vitatott német gól előtt már alapból rég le kellett volna fújni. de az, hogy akció közbe belefújnak, úgyhogy ott a VAR ... amatőr hiba.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 9., csütörtök 0:06
Never score first against Madrid it's a trapKercsó írta: a bayern gól után hátradőltem, és nyugtáztam, hogy végre kezdődik az igazi meccsteljesen biztos voltam abban, hogy a végén mi jutunk tovább.
![]()
a spori tényleg vakon volt a végén. a 9 percre rádobott még legalább 6-tezzel szerintem el is szállt az esélye, hogy a BL döntőt megkapja.
a vitatott német gól előtt már alapból rég le kellett volna fújni. de az, hogy akció közbe belefújnak, úgyhogy ott a VAR ... amatőr hiba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 9., csütörtök 0:02
ferni írta:Szerintem is mozdult rá lesről, amivel zavarta a játékot, akkor hagyta abba mikor látta nem éri el.flori írta:
De ligt fix lesen, ő is mozdult a labdára. Helyesen lefújták. Nem értem a problémát.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 9., csütörtök 0:00
Szerintem is mozdult rá lesről, amivel zavarta a játékot, akkor hagyta abba mikor látta nem éri el.flori írta:
De ligt fix lesen, ő is mozdult a labdára. Helyesen lefújták. Nem értem a problémát.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 8., szerda 23:57
hehetheoriginal írta: Mindegy
Lapozzunk
Kérdés: mi a faszert kell majd két hónapot várni a döntőig?
Jól láttam hogy július elsején lesz?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 23:57
Sztem a sporit elvitte a hangulat, fogalma nem volt már mi történik.RealVazquez írta:Nem ertettem… a 90+9 -hez tett meg hozza kettot, vagy a 111. perchez mert meg kettot, es akkor miert tartott a 115. percig a meccs?Tjacks írta:
A spori mutatta hogy két perc van még vissza +9nél, ehhez képest ez a kétes helyzet már rég időn túl volt. Nincs a 15pel gond, csak akkor ne mutassa fel hogy mennyit akar rátenni mert ez így megint fail.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 8., szerda 23:57
De igen, de szard le nyugodtan.flori írta: Ugye nem ebből a harmadvonalas szituációból van most világi felháborodás?![]()
A gól meg azért született, mert megállt mindenki.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 23:57
Akko viszont a streamen szarul irtak kiPad'em írta:Igen az eb alatthehetheoriginal írta: Mindegy
Lapozzunk
![]()
Júni 1.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 23:56
Mert melegebb idő lesz és több sört ihatsz.hehetheoriginal írta: Mindegy
Lapozzunk
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 8., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 8., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 23:55
Igen az eb alatthehetheoriginal írta: Mindegy
Lapozzunk
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 8., szerda 23:55
Persze, az EB meccsek között rendezik idén, nem olvastad?hehetheoriginal írta: Mindegy
Lapozzunk
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 8., szerda 23:55
Hagyjalmar a szerénységeddel annyi bl döntőt láttam 32 évesen mint más kluboknál a 102 éves öregapók se.hehetheoriginal írta:Megint megy a me against the world feelingFaust írta: Tajtekozzanak, volt majdnem 120 percuk aztan megint egy olyan faszi lott golt, aki eleteben nem lott meg egyet sem a BL-ben, es ennyi volt a Bayern egesz meccsen. Unalmas mar.![]()
Legyunk ha kerhetem objektivek, plane egy mákos, bennunket megint agyonfocizo cici utani tovabbjutas utan.
Szerenyebben kene, ha ott belefert, hogy felidokon at at se leptuk az ellenfel terfelet, akkor itt se hozzuk fel, hogy a bayern mennyire veszelytelen volt.
Lottek egy szep golt, aztan meg ok most ugy erzik, hogy kibasztak velük, mert ezt befujni es megallitani egyertelmu biroi hiba.
Valszeg nem egyenlítenek ki, nem tudjuk, de van alapjuk az elegedetlenkedesre, en is ugyanígy elegedetlen vagyok, amiert a nyamvadt kimik színjátszó kört megette ugyanez a kopasz fasz es nem egyenlítettünk mar hamarabb
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 23:54
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem