BlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
Nagyon alja vagy haver, amikor egy ertelmes tanadasotok volt egesz meccsen.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. május 8., szerda 23:47
BlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:44
But… but… but…BlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 8., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 23:42
Ezt a két gondolatot, hogy illesztette össze? Eléggé ellentmond.Bencze írta:Aztan utana mondta, hogy minden meccsen lehetne birozni, a real megerdemelten jutott tovabb es jobbak voltak maBlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 8., szerda 23:40
Kicsit tovabb olvastad volna..BlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 8., szerda 23:39
Aztan utana mondta, hogy minden meccsen lehetne birozni, a real megerdemelten jutott tovabb es a real jobb volt maBlancoMark írta:Matthijs de Ligt: “I don't want to say that Real Madrid always has the referees with them but that made the difference today”.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:32
Osztalykulonbseg van a ket csapat kozott, megis, arra kell szamitani, ugy kell keszulni, hogy a Dortmund elleni lesz a legnehezebb meccsunk iden. Kemeny dio lesz, az edzojuk sem egy beszari taktikus kis pocs, szoval… kiejtettek az Atletit es a PSG idegenben, az ilyet egy Real Madrid komolyan vesz. Pont azert veszelyes ez a donto, mert egyertelmuen favoritok vagyunk.Sierra írta: Viszont ezt most már be kell húzni. Dortmund nagyon gyenge csapat hozzánk képest, Bundesligában is vergődnek egész évben, örülhetnek, hogy megkapták az 5. helyet így lesz nekik BL jövőre is. De hát osztálykülönbségek vannak, le kéne simázni őket, mint 2017ben a Dzsuvét.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 8., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. május 8., szerda 23:26
A mentalitasra ertettem, ha itt kinek van nagyobb f*sza jatekot akart volna jatszani, abban jobban megeg.RealVazquez írta:Dehogy merte fel realisan, Kane mindket meccsen az egyik legjobb volt, remek labdakat adott, helyzetei voltak. Behozta Kimet, Kanet levette, ott vege volt nekik. Gyenge edzo, de Xavinal azert jobbRealMadridFanatic írta:
Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 8., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:23
Dehogy merte fel realisan, Kane mindket meccsen az egyik legjobb volt, remek labdakat adott, helyzetei voltak. Behozta Kimet, Kanet levette, ott vege volt nekik. Gyenge edzo, de Xavinal azert jobbRealMadridFanatic írta:Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.Sierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 8., szerda 23:22
Nem is a mai miatt írtam, úgy összességében. Mai napig felfoghatatlan az a Chelsea BL győzelem 2021-ből.RealMadridFanatic írta: Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.
nagyon.Csabi írta: hihetetlen idegesítőek ezek az új vonulatú idegbeteg, orditozo, tomboló, guardiola növendék bohóc edzők. tukel, arteta, xavi
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:21
Csabi, respectcsababarca írta: Gratulálok!
"Otthon" írtam az elvett gólnál, hogy kár bosszankodni, jön a következő mindjárt, aztán a 90.-ben a következő. Várható volt, nem is tudom miért temetitek a csapatotokat minden egyes alkalommal, ha vezet az ellenfél a BL-ben:D
Jó érzés lehet real szurkolónak lenni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 8., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. május 8., szerda 23:21
hihetetlen idegesítőek ezek az új vonulatú idegbeteg, orditozo, tomboló, guardiola növendék bohóc edzők. tukel, arteta, xaviSierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. május 8., szerda 23:20
Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.Sierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 8., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 23:17
En is irtam a gol utan a baratomnak, hogy meglesz, az elvett gol utan, hogy rugunk masikat. Nem aggodom.RealMadridFanatic írta:Egy percig nem izgultam, teljesen oszinten. Egyertelmu volt a vege.Realista24 írta:
Teljesen mindegy volt mit csinal, ez a meccs a mienk volt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem