Az elvett gol.
Hat az miota falt? Puhageci taposnivalo kimik mit szinesziskolat levagott ott?
Hagyjadmar.
Kopaszkutya meg is ette nyilvan

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 8., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 23:28
Mondok mást.hehetheoriginal írta:Pont ezert hibazott, hogy belefujt.petiamadridista írta:
Hát ahogy befújta leállt mindenki.
Ha továbbmegy a kapuig se megy el a labda.
Nem illik. Joggal zabos a bayern, meg fanatikus kollegam gondolom mar nezi a mediamarkton az új tévét....
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 8., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 23:27
Igen, ezt írtam én is, hehére reagálva.BlancoMark írta:Amugy is mar reg le kellett volna fujnia.petiamadridista írta:
Hát ahogy befújta leállt mindenki.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. május 8., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 23:27
Pont ezert hibazott, hogy belefujt.petiamadridista írta:Hát ahogy befújta leállt mindenki.Tjacks írta:
Szerintem sem volt les, vagy határeset, de a jelzett +2 percre még radobott kb +2öt, innentől nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 23:26
Amugy is mar reg le kellett volna fujnia.petiamadridista írta:Hát ahogy befújta leállt mindenki.Tjacks írta:
Szerintem sem volt les, vagy határeset, de a jelzett +2 percre még radobott kb +2öt, innentől nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 23:25
Hamar fujtak le, ott volt a hiba...gyenge biro ez.Tjacks írta:Szerintem sem volt les, vagy határeset, de a jelzett +2 percre még radobott kb +2öt, innentől nincs miről beszélni.hehetheoriginal írta: Unalmas mar ez bazmeg kétévente, hol évente mikiegerdontot jatszunk.
Tobbiek felkothetnek jobban a gatyat.
Kopaszfasz azert csak odatette a vegere a produkciót, az nem volt les a vegen, ez meg belefujt....
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 23:25
Hát ahogy befújta leállt mindenki.Tjacks írta:Szerintem sem volt les, vagy határeset, de a jelzett +2 percre még radobott kb +2öt, innentől nincs miről beszélni.hehetheoriginal írta: Unalmas mar ez bazmeg kétévente, hol évente mikiegerdontot jatszunk.
Kopaszfasz azert csak odatette a vegere a produkciót, az nem volt les a vegen, ez meg belefujt....
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 23:23
Szerintem sem volt les, vagy határeset, de a jelzett +2 percre még radobott kb +2öt, innentől nincs miről beszélni.hehetheoriginal írta: Unalmas mar ez bazmeg kétévente, hol évente mikiegerdontot jatszunk.
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. május 8., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 8., szerda 23:20
Igazából tripla lenne a szuperkupa miatt.chronic írta: Édes istenem ez mi volt már megint?![]()
Nem fogok sokáig élni az kurvaélet,de leszarom.![]()
1 meccs még és újra dupla.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 23:20
ziro4vr írta: Sajnos ma a bíró is kurvaszar volt, innentől majd megy a pofázás, de kit érdekel, egyértelműen a jobb csapat nyert amely olyan gravitációs erővel bír mint kb a jordan féle bulls, nem lehet minket két meccsen megverni, kibaszott erős mentalitás, elképesztő.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 8., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 8., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 23:15
Nem vagy elég jó, mondhattad volna hogy Józsi döntRealista24 írta:Realista24 írta:
De jól alkalmazkodunk, mert nem vesszük be ezt a focit. Két villanassal eldöntjük.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem