Inkabb annyit irnek, hogy az osszes nyomorek, aki mar a 60. percben irja hogy eluszott minden, itt a vege, kiestunk, egyfasz hogy egy Cadiz vagy a Bayern az ellenfel, hogy hu Neuer akkora flowban van hogy

Megint ott vagyunk.

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 8., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. május 8., szerda 23:04
Hányszor akarod még lejáratni magad?Yazid írta: Ne búslakodjatok, csatár nelkul magabiztosan spanyol bajnokok vagyun, a többi le van szarva!
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. május 8., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 8., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. május 8., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 8., szerda 22:51
Buslakodj te faszYazid írta: Ne búslakodjatok, csatár nelkul magabiztosan spanyol bajnokok vagyun, a többi le van szarva!
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 22:46
Ott a csatárod...Yazid írta: Ne búslakodjatok, csatár nelkul magabiztosan spanyol bajnokok vagyun, a többi le van szarva!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 22:43
Te se érzed azért mikor minek van itt az idejeYazid írta: Ne búslakodjatok, csatár nelkul magabiztosan spanyol bajnokok vagyun, a többi le van szarva!
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 8., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. május 4., szombat 20:28
Ne vicceljunk már, majdnem az összeset az első védő fejelte ki.lordgabi írta:+ Minden pontrúgás gólveszélyes volt eléggé, amit ő végzett el (szöglet és szabadrúgás is volt).sebydani írta:
Nem értek egyet, minden mozdulatában ott a foci, tanuljon itt az öregektől és rotáljuk. Nem fogjuk tudni olyan helyre adni, ahol ilyen kaliberű játékosokkal tud együtt fejlődni. De ez az én véleményem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. május 4., szombat 20:22
+ Minden pontrúgás gólveszélyes volt eléggé, amit ő végzett el (szöglet és szabadrúgás is volt).sebydani írta:Nem értek egyet, minden mozdulatában ott a foci, tanuljon itt az öregektől és rotáljuk. Nem fogjuk tudni olyan helyre adni, ahol ilyen kaliberű játékosokkal tud együtt fejlődni. De ez az én véleményemRaúlCF írta:
Semmilyen. A félpályán volt egy parádés testcsele ami nagyon látványos volt de ezzel meg is állt a kontra. Ezen kívül semmi olyat nem csinált amit bármelyik cserepados ne hozott volna le. Nagyon kéne neki egy kölcsön.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 4., szombat 20:02
Nem vitatom a tehetségét de itt se a kp-ra se a támadó sorba nem fog beférni. Lesz előtte bármilyen felállásban Kroos,Valverde,Camavinga,Bellingham,Vinicius,Rodrygo,Mbappé,Brahim,Endrick és ebből kihagytam Tchouamenit mint echte vkp és Modricot ha maradna. Szerintem jobban járna egy szinttel lejjebb folyamatos játéklehetőséggel mint itt 4 havonta 10 perccel. Ebben az évben még elmegy az a retorika, hogy minden mozdulatában ott a foci de ha nem játszik akkor benne is marad bármiféle lehetőség.sebydani írta:Nem értek egyet, minden mozdulatában ott a foci, tanuljon itt az öregektől és rotáljuk. Nem fogjuk tudni olyan helyre adni, ahol ilyen kaliberű játékosokkal tud együtt fejlődni. De ez az én véleményemRaúlCF írta:
Semmilyen. A félpályán volt egy parádés testcsele ami nagyon látványos volt de ezzel meg is állt a kontra. Ezen kívül semmi olyat nem csinált amit bármelyik cserepados ne hozott volna le. Nagyon kéne neki egy kölcsön.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 4., szombat 19:55
Nem értek egyet, minden mozdulatában ott a foci, tanuljon itt az öregektől és rotáljuk. Nem fogjuk tudni olyan helyre adni, ahol ilyen kaliberű játékosokkal tud együtt fejlődni. De ez az én véleményemRaúlCF írta:Semmilyen. A félpályán volt egy parádés testcsele ami nagyon látványos volt de ezzel meg is állt a kontra. Ezen kívül semmi olyat nem csinált amit bármelyik cserepados ne hozott volna le. Nagyon kéne neki egy kölcsön.gólvonal írta: Nem láttam a meccset, Arda milyen volt?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 4., szombat 19:37
Semmilyen. A félpályán volt egy parádés testcsele ami nagyon látványos volt de ezzel meg is állt a kontra. Ezen kívül semmi olyat nem csinált amit bármelyik cserepados ne hozott volna le. Nagyon kéne neki egy kölcsön.gólvonal írta: Nem láttam a meccset, Arda milyen volt?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 4., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. május 4., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 4., szombat 18:39
Mai alapján Militaoval nem lennék nyugodtabb. Tchou vagy Nacho az már nehezebb kérdés.Jim írta: annyira csak nem rossz a keret, a cserék is simán lehozzák a bajnoki meccsek nagy részét![]()
Carvajal érdekes, hogy végig játszott a BL előtt, ennyire jó fizikai állapotban van?![]()
Nacho meg![]()
![]()
jó kérdés ki lesz Rüdeger párja hátul a Bl visszavágón![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 4., szombat 18:26
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem