De bevallom így utólag nem bánom. Nem lett volna korrekt ilyen góllal nyerni mondjuk, hogy két labda van bent az emberek fele azt sem tudta mi van.
Nyerjünk rendesen és fogunk is!

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 8., szerda 22:02
Pont ez jutott eszembe, először haragudtam rá, aztán láttam, hogy Mendy állt ott.CS0ki írta: Az jó volt, amikor vini vegigcselezte magát, ott áll mellette mendy tok egyedül, de inkább nem adja oda neki. És mondjuk érthető is.csak így viccesen néz ki kívülről.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 8., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 21:58
Sokkal jobbak vagyunk. De ezzel a dinamikával eredményben nem lesz változás. Élesebbnek kell lenni, nagyobb tempót kell diktálni. Vérszegény volt ez a Bayern az első félidőben. Pontatlanok voltak, nem védekeznek olyan stabilan, üres területek is vannak mögöttük, lassan tudjak felhozni a labdát vagy eladják, mert rosszul indítanak, lefüleljük őket. Másodikban nagyobb dinamika kell, gyorsabb játék, elől pedig nem hibázni, ha odakerülünk.chronic írta:?RealVazquez írta: pedig zongorázni lehet a különbséget a két csapat között.![]()
Mit? Xavi vezér kardjába dőltök ha azt hiszitek jobbak vagyunk, bayern tolja a célfocit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 21:56
Modricot én is hoznam, vagy Camat.ziro4vr írta: Én abszolút nem aggódok, ez kb a legkevésbé veszélyes Bayern az elmúlt 13 évből.
De ligt nagy upgrade sajnos kimhez képest.
Camavinga vagy a vén luka kpra johet, Nacsosz le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 21:56
Jah, a holland extra.ziro4vr írta: Én abszolút nem aggódok, ez kb a legkevésbé veszélyes Bayern az elmúlt 13 évből.
De ligt nagy upgrade sajnos kimhez képest.
Camavinga vagy a vén luka kpra johet, Nacsosz le.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 8., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 8., szerda 21:55
eddig nem jobb mint Mendy vagy Miguel Guti idén...cart írta: Jo ez a Davies ahogy lehajtott fejjel fut egyenesen a vonal mellett. A 90-es evekben voltak ilyen jatekosok a PL-ben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 8., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 21:53
De jól alkalmazkodunk, mert nem vesszük be ezt a focit. Két villanassal eldöntjük.Tjacks írta:Én sem értem ezt, Bayern tudatosan állt vissza, nekünk ez nem igazán fekszik.chronic írta:
?![]()
Mit? Xavi vezér kardjába dőltök ha azt hiszitek jobbak vagyunk, bayern tolja a célfocit.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 21:53
Feltűnési viszketegség. Lapozzunk.Yazid írta: Johetnek a dislikeok,vini ziccere meccslabda volt, innen mar a bayern behúzza, neuer akkora flowban van ha eljutunk 11esig biztos kifog 3at.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 21:52
Én sem értem ezt, Bayern tudatosan állt vissza, nekünk ez nem igazán fekszik.chronic írta:?RealVazquez írta: pedig zongorázni lehet a különbséget a két csapat között.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. május 8., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 8., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 21:51
Tudjuk, hogy ezt szereted, mi pedig megadjuk amire vágyszYazid írta: Johetnek a dislikeok,vini ziccere meccslabda volt, innen mar a bayern behúzza, neuer akkora flowban van ha eljutunk 11esig biztos kifog 3at.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 8., szerda 21:49
?RealVazquez írta: pedig zongorázni lehet a különbséget a két csapat között.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 21:49
Ez a Bayern nem egy vedekezo csapat, nem fogjak birni a vegeig. Golra meg eddig teljesen eselytelenek.ziro4vr írta: Növelni kell a tempot, minőségben nagy a különbség, de ilyen lassú játék mellett ez nem fog kijönni.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem