HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. május 8., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 12:31
ujjujujujjj, óvatosan, nehogy összetörd a lelküketebben a kieséses szakaszban még nem volt egy mezőnyben domináns meccsünk.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 8., szerda 12:29
Nem volt ahogy lezárni az első meccset. A goljainkon kívűl volt egy Vini J kiugrás de már annyira ki volt sodrodva hogy még csak nagy helyzetnek sem mondanám. Bayern egy picivel még veszélyesebb is volt szerintem.ferni írta:Én is nagyon fosok tőle, le kellett volna zárni első meccsen tényleg.hunmadridista írta: Félek az esti meccstől. Nagyon remélem, hogy nem szálltak el a srácok fejben és nem becsülik le a Bayernt. Szerintem k.rva szenvedős meccs lesz.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. május 8., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 8., szerda 12:01
Annyit kivanok mindannyiunknak, hogy a main kivul meg egyszer legyen kitiltva!Remy
A PSG-t mar kiejtetted, távozz innen, mert ennek már a fele sem tréfa.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 8., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 11:41
Én is nagyon fosok tőle, le kellett volna zárni első meccsen tényleg.hunmadridista írta: Félek az esti meccstől. Nagyon remélem, hogy nem szálltak el a srácok fejben és nem becsülik le a Bayernt. Szerintem k.rva szenvedős meccs lesz.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 8., szerda 11:28
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 8., szerda 10:53
a csapatkóhézió a mi javunkra billenti a mérleg nyelvét. szerintem a bajnoki cím is felspanolta a srácokat kellően.ELSiete írta: Én bennem komoly hianyerzet maradt az első meccs után, le kellett volna zárnunk. Ez ma megbosszulhatja magát és én is úgy látom, hogy a Bayernek egy csemege lehet a Dortmund és a kutya nem foglalkozna az elveszitett bajnoksaggal, ha több év után végre BLt nyernek. Tuchel, Kane a mennybe mehetnek.
Mi nekünk készen van a stadion, bajnokok lettünk, Mbappe valószínű zsebben. Nem gondolom, hogy ez kényelemre adna okot, de 1-2 jatekosnak muszaj lesz a mai meccsre szintet kapcsolnia, nem csak a mezt meg a Hala Madridot kivinnie a pályára. Komoly lesz
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 10:47
Én bennem komoly hianyerzet maradt az első meccs után, le kellett volna zárnunk. Ez ma megbosszulhatja magát és én is úgy látom, hogy a Bayernek egy csemege lehet a Dortmund és a kutya nem foglalkozna az elveszitett bajnoksaggal, ha több év után végre BLt nyernek. Tuchel, Kane a mennybe mehetnek.Kercsó írta: ma már elesedett a BL láz rendesen nálam![]()
döntetlen 90 perc után, majd a hosszabbításban Modric gólpassz, Brahim gól, és irány a Wembley. de melós meccs lesz ez is.
tartom, amit írtam az első meccs előtt, a Bayern kaparni fog, ez az egyetlen szépségtapasz maradt az idei szezonra. ezzel gyakorlatilag mennybe menne a csapat és Tuchel, plusz Münchenben feledtetné a Neverlusen menetelést. ebből adódóan sokkal nagyobb a tétje nekik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 8., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 10:28
Ez mekkora. Vigyorgó Neymarral és Mbappeval egy Haaland goloromet utánozva. A norvég azóta megnyert mindent és az aranylabdahoz is közelebb volt, mint ez a két jomadar bármikor.realistahuni írta: https://twitter.com/BlackYellow/status/ ... eJCsg&s=19
Már vártam ezt a Dortmundtól.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 10:25
Dortmundot tuti, hogy rutinból elraknánk a döntőben, de a Bayern az Bayern. Simán el tudom képzelni, hogy bajban leszünk, nagyon maxon kell pörögnie mindenkinek, elejétől a végéig. Akkor meglesz, de szerintem sima meccs tuti nem lesz.pheco írta:A játékképe jobb kell, hogy legyen. Ha ez a Bayern is beszorít minket úgy, hogy alig tudunk az ő térfelükön lenni, akkor baj van.Pad'em írta: Mai meccs pokol lesz. Xanax, töményt bekészítek. Egy hasonló forgatókönyvet is el tudok képzelni mint az Etihadban. Meg kell csinálni, 80ezres fehér Bernabeuban.
Lélektanilag jobb helyzetben vagyunk, rutinosabb a csapat és hazai pálya... Szerintem legalább 2 lesz közte.![]()
Egy esetleges döntőben is óriási előny lenne, hogy a Dortmundnál fejből azt mondanám, hogy Reus és Hummels láttak 1 BL döntőt, amit el is buktak. Nálunk meg többen már 5 győzelemnél járnak és azon felül is a csapat nagyrésze már nyert döntőt.
Szóval ezt innen csak elbukni lehet![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 10:25
Biztos, hogy jön. Ha mégsem, akkor sincs gond, az idei év is bemutatta, hogy a Real nélküle is bárhol versenyképes, bármilyen csapat ellen. Ő dolga, de biztosan itt fog játszani. Mi is komoly meccs előtt állunk, nem most lesz hivatalos, hogy minden erről szóljon.haszi írta:Apa kezdődik...Kylian Mbappé: "Is this my last Champions League match with PSG? This season, for sure."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 8., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. május 8., szerda 10:22
A játékképe jobb kell, hogy legyen. Ha ez a Bayern is beszorít minket úgy, hogy alig tudunk az ő térfelükön lenni, akkor baj van.Pad'em írta: Mai meccs pokol lesz. Xanax, töményt bekészítek. Egy hasonló forgatókönyvet is el tudok képzelni mint az Etihadban. Meg kell csinálni, 80ezres fehér Bernabeuban.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 8., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 8., szerda 10:02
Azt már bejelentette, hogy nem hosszabbít, ezért fütyülték. Tehát ha tényleg mondta, ami az idézetben szerepel, akkor változtak a dolgok. Én továbbra is abban bízom, hogy nem jön...wZoLee7 írta:Mit varsz, mit mondjon? Ha egyszer megmondtak h nincs hivatalos bejelentes meg akkor nem mondja azt h jah persze lepek... Csak akkor kezdodik ha milyen ilyen szarra ugraszhaszi írta:
Apa kezdődik...![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem