Mi a probléma kollega?hehetheoriginal írta:te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
![]()
![]()
![]()
![]()

Szabolccsal nem igazán kellene kötekedni.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 8., szerda 12:18
Mi a probléma kollega?hehetheoriginal írta:te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 12:17
Most azért írod így, mert nem ismered a fenti szavakat, ugye?hehetheoriginal írta:te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 12:14
te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 12:13
Legjobbp.csabi1 írta:Kulturális Központban dolgozok.sebydani írta:
Büszke vagyok Bátorra![]()
Voltál?
Itt voltak a parkban tőlem 100 méterre.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 8., szerda 12:11
Kulturális Központban dolgozok.sebydani írta:Büszke vagyok Bátorrap.csabi1 írta: Egyenlőre úgynézki hogy Szabolcsban tarol a Tisza.
Tegnap Nyíregyházán nagyon sokan voltak ma Nyírbátorban is pedig fél 10-kor kezdődött,most Máteszlakán volt.![]()
Voltál?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 8., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. május 8., szerda 12:07
Büszke vagyok Bátorrap.csabi1 írta: Egyenlőre úgynézki hogy Szabolcsban tarol a Tisza.
Tegnap Nyíregyházán nagyon sokan voltak ma Nyírbátorban is pedig fél 10-kor kezdődött,most Máteszlakán volt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 8., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 8., szerda 11:18
ferni írta: Még egy női tagot belökött a fidesz a busz alá
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... C3%B3nika/
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 8., szerda 10:46
Ennyierővel mondhatnánk azt is, hogy ezek az emberek covidosak voltak, akár tünetmentesen, és annak a szövődményei miatt történnek ezek velük.___Samy___ írta: Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 8., szerda 10:12
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 8., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. május 8., szerda 9:44
Olvastam, hogy akinek volt rá hajlama (szívvel vagy bármi egyéb betegséggel kapcsolatos), annak elohozhatja az oltás, szoval lehet benne valami, annyi hogy nem 60-70 évesen jott elő, hanem hamarabb, sajnos.___Samy___ írta: Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 8., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 8., szerda 9:14
Random Janos felveszi az oltast, ra ket hetre eluti LL Junior mikozben liveozik. Talan, ha nem oltjak be, nem hal meg....___Samy___ írta: Viszont nagyon sok olyat lattam, akik az oltas utan lettek szarul/haltak meg. Tudom, ezt nem igazan lehet bizonyitani, de jozan paraszt esszel belegondolva is furcsa egybeesesek vannak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 8., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 8., szerda 7:56
Errol egyebkent mar sok eve beszelnek, hogy a karanten es a keves erintkezes miatt az immunrendszerunk megvaltozott, legyengult, es ezt a dozist kapja meg szepen most. Ezert vannak hullamok, spike-ok a megbetegedesekben, es ezert tartanak tovabb azok, amiket regen par nap / het alatt letudott az ember. Es ez igaz a kicsikre is, akik az bezarkozas alatt szulettek.RealVazquez írta:
Pl miert vagyok az oltasok utan evente haromszor tobbet beteg? Gondolom azert, mert befolyasolta az immunrendszeremet. Hivatalosan, igazoltan ketszer voltam covid fertozott, 2022-ben is az voltam, mert fajt a torkom es izeket ugyan ereztem, szagokat es illatokat nem, de nem mentem el tesztelni, mert mar okafogyotta valt, es hamar felepultem. 23-ban haromszor voltam beteg, iden eddig egyszer, de akkor nagyon, januar elejen. Menetrendszeru lesz: a kovetkezo betegseg julius vegen/augusztus elejen lesz, aztan oktoberben. Erdekes anomaliak ezek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 8., szerda 7:52
Pont most néztem. Lehet, hogy a végén megérti (vagy szóltak nekivazul írta: https://www.youtube.com/watch?v=VGg-Km3Zq0k
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. május 8., szerda 7:39
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem