OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 8., szerda 20:34

magnus666 írta: Ismerek egy történetet egy forex kereskedőről. A stratégiája egyszerű volt, találj vesztes kereskedőket és csináld az ellenkezőjét. Benne volt fizetős csoportokban, ahol követte a többieket és gyűjtötte az adatokat. Volt egy füzete, abban jegyezte fel a vesztes kereskedők pozícióit nap és idő szerint, komplett adatbázisa volt. Úgy képzeljétek el, hogy kapott egy értesítést “Scott longra ment a eurusd-n, úgyhogy nyitok egy shortot”. A fickó állítólag már visszavonult multimilliomos-dollárban. Fenntartásokkal kezelem ezt a sztorit, egy podcastben hallottam.

Régóta olvaslak titeket, tudok én is Remy fekete mágiájáról, mellé oda lehet tenni Hehét is. Lenne egy ötletem, ami ha megvalósítható azzal az egész fórum jól járna: egy telefonos Madridom app, ahol be lehet állítani, hogy küldjön értesítést amikor az említett két úriember hozzászólt a BL, EL, Bundesliga, Seria A vagy PL topikhoz. Meccsnapokon a többi fórumtag megteszi az ellenkezőjét annak amit beírtak, így hosszútávon mindenki jó sokat kereshet.
Realista24 írta:

Nem vagytok ti rokonok?
A történet mellett ez a komment adta az ötletet.

Nagyon adom. Volt parszor makom hogy idoben lattam remy kommentjet. Es nyertem vele.
De kene egy ertesites igen :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:17

Faust írta:
Pad'em írta:

Mit érezhet baszki az ilyen csúcs BL napokon amikor ki van baccva a fórumról. Nem tud pusztítani, nyomorba dönteni. Vajon mivel tölti az időt? Valszeg kinéz egy desztinációt a térképen ahol még nem söpört végig vmi dögvész és vesz egy repjegyet.
Ne gondold tul, megnez valami kurvaszar filmet a pokhalosra tort kijelzoju telefonjan, aztan lefoglal egy kulfoldi utat.
Egy furious kaland 32-edjére Real v Bayern előtt? Kinézem belőle. Barcelonába nem tudom eljutott e végül, de gyanúsan kilátástalanná fordult a szerencséjük miután pedzegette, hogy menni fog :lol:

PS.: most olvastam itt vissza, gratu a 2nd porontyhoz!!! :)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 8., szerda 16:12

Pad'em írta:
hehetheoriginal írta: Hallod mágnás, en direkt csinalom trollkodasbol meg jinxbol, remy meg egyszeruen egy aljageci fereg, aki unnepli, ha osszedol es elpusztul a labnyoma menten az univerzum :coffee:
Mit érezhet baszki az ilyen csúcs BL napokon amikor ki van baccva a fórumról. Nem tud pusztítani, nyomorba dönteni. Vajon mivel tölti az időt? Valszeg kinéz egy desztinációt a térképen ahol még nem söpört végig vmi dögvész és vesz egy repjegyet.
Ne gondold tul, megnez valami kurvaszar filmet a pokhalosra tort kijelzoju telefonjan, aztan lefoglal egy kulfoldi utat.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:10

hehetheoriginal írta: Hallod mágnás, en direkt csinalom trollkodasbol meg jinxbol, remy meg egyszeruen egy aljageci fereg, aki unnepli, ha osszedol es elpusztul a labnyoma menten az univerzum :coffee:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 15:23

Hallod mágnás, en direkt csinalom trollkodasbol meg jinxbol, remy meg egyszeruen egy aljageci fereg, aki unnepli, ha osszedol es elpusztul a labnyoma menten az univerzum :coffee:
thereisonly1ronaldo

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 8., szerda 15:01

Ismerek egy történetet egy forex kereskedőről. A stratégiája egyszerű volt, találj vesztes kereskedőket és csináld az ellenkezőjét. Benne volt fizetős csoportokban, ahol követte a többieket és gyűjtötte az adatokat. Volt egy füzete, abban jegyezte fel a vesztes kereskedők pozícióit nap és idő szerint, komplett adatbázisa volt. Úgy képzeljétek el, hogy kapott egy értesítést “Scott longra ment a eurusd-n, úgyhogy nyitok egy shortot”. A fickó állítólag már visszavonult multimilliomos-dollárban. Fenntartásokkal kezelem ezt a sztorit, egy podcastben hallottam.

Régóta olvaslak titeket, tudok én is Remy fekete mágiájáról, mellé oda lehet tenni Hehét is. Lenne egy ötletem, ami ha megvalósítható azzal az egész fórum jól járna: egy telefonos Madridom app, ahol be lehet állítani, hogy küldjön értesítést amikor az említett két úriember hozzászólt a BL, EL, Bundesliga, Seria A vagy PL topikhoz. Meccsnapokon a többi fórumtag megteszi az ellenkezőjét annak amit beírtak, így hosszútávon mindenki jó sokat kereshet.
Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: ma papi ellövi a hármasikreket, triplette
Nem vagytok ti rokonok?
A történet mellett ez a komment adta az ötletet.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 8., szerda 11:29

babaking írta:
Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
törölgeted sima az is. De kültéren végtelen az utánpótlás sajnos.
Beltérben régen működött a csali. Kint ilyen porral próbálkozok, és csak lokálisan működik. Értsd ahova kiszórom ott jó, cserébe 5 méterrel odébb feltúrják a kertet. Van ennek vízben oldható változata- az lesz a következő és korbepermetezem vele kertat
Igen eddig a porig jutottam én is. Szólj majd hogy ment a permet.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 10:48

telebaszod cd-vel a kertet, teraszt, lenn az utcán mindenhol kábelek az e-autó töltőknek, micsoda jövő, milyen szép városkép :lol:

amúgy meg macska, kutya, pl egy vadászkutya, mint a beagle (ha már ha jol látom a kertrobbantós videon is azok vannak :lol: ), és legalább mozgásban lesz, lefárad a nap végére :D
thereisonly1ronaldo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 8., szerda 10:45

miro. írta:
ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása?? :-@
En regebben lattam cd-ket fellogatva.
Lehet,hogy a feny ami a cd-rol tukrozodik,az zavarja vagy fel tole.(?)
Egy probat meger mielott rajuk losz.
cd-k működnek, anyuék is azt használnak teraszon, de a leghatásosabb megoldás kutyus, bár városi környezetben az már neccibb :D

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 8., szerda 10:37

ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása?? :-@
En regebben lattam cd-ket fellogatva.
Lehet,hogy a feny ami a cd-rol tukrozodik,az zavarja vagy fel tole.(?)
Egy probat meger mielott rajuk losz.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 10:36

füst írta: Plan by R24.

https://youtu.be/kRO3K1kAlKQ
Fűvel, ruhaszárítóval, kutyával együtt. :D
:lol: :lol: :lol:

Ennel egyszerubben gyujtottam be oket :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 8., szerda 10:35

Plan by R24.

https://youtu.be/kRO3K1kAlKQ
Fűvel, ruhaszárítóval, kutyával együtt. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 10:24

Realista24 írta:
Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.
https://www.youtube.com/watch?v=IGJ2jMZ ... AnthillArt

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 10:02

Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 8., szerda 10:00

Beltérben régen működött a csali. Kint ilyen porral próbálkozok, és csak lokálisan működik. Értsd ahova kiszórom ott jó, cserébe 5 méterrel odébb feltúrják a kertet. Van ennek vízben oldható változata- az lesz a következő és korbepermetezem vele kertat
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 7., kedd 21:35

Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 7., kedd 20:37

babaking írta: Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás :)
Nekem a konyhaban volt veluk problemam. Kiprobaltam az osszes hazi praktikat: szodabikarbona, ecet, citrom, baberlevel, fahej, só. Vegul vettem egy raid hangyacsapdat, piros dobozos, van benne egy feher hoki korong alaku papir/muanyag benne a mereg, amit bevisznek a bolyba. Par nap alatt kiirtotta mindet. Szerintem kint is mukodhet.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 7., kedd 20:31

babaking írta:
Kevesebb bableves :mrgreen:

Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás :)
És arra van megoldásod? :D

Műfüvön kívül.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 7., kedd 20:25

Macska, légpuska, madár csapda.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 20:24

Mufu :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: