Kercsó írta:
ma már elesedett a BL láz rendesen nálam
döntetlen 90 perc után, majd a hosszabbításban Modric gólpassz, Brahim gól, és irány a Wembley. de melós meccs lesz ez is.
tartom, amit írtam az első meccs előtt, a Bayern kaparni fog, ez az egyetlen szépségtapasz maradt az idei szezonra. ezzel gyakorlatilag mennybe menne a csapat és Tuchel, plusz Münchenben feledtetné a Neverlusen menetelést. ebből adódóan sokkal nagyobb a tétje nekik
Én bennem komoly hianyerzet maradt az első meccs után, le kellett volna zárnunk. Ez ma megbosszulhatja magát és én is úgy látom, hogy a Bayernek egy csemege lehet a Dortmund és a kutya nem foglalkozna az elveszitett bajnoksaggal, ha több év után végre BLt nyernek. Tuchel, Kane a mennybe mehetnek.
Mi nekünk készen van a stadion, bajnokok lettünk, Mbappe valószínű zsebben. Nem gondolom, hogy ez kényelemre adna okot, de 1-2 jatekosnak muszaj lesz a mai meccsre szintet kapcsolnia, nem csak a mezt meg a Hala Madridot kivinnie a pályára. Komoly lesz
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”