magnus666 írta: Ismerek egy történetet egy forex kereskedőről. A stratégiája egyszerű volt, találj vesztes kereskedőket és csináld az ellenkezőjét. Benne volt fizetős csoportokban, ahol követte a többieket és gyűjtötte az adatokat. Volt egy füzete, abban jegyezte fel a vesztes kereskedők pozícióit nap és idő szerint, komplett adatbázisa volt. Úgy képzeljétek el, hogy kapott egy értesítést “Scott longra ment a eurusd-n, úgyhogy nyitok egy shortot”. A fickó állítólag már visszavonult multimilliomos-dollárban. Fenntartásokkal kezelem ezt a sztorit, egy podcastben hallottam.
Régóta olvaslak titeket, tudok én is Remy fekete mágiájáról, mellé oda lehet tenni Hehét is. Lenne egy ötletem, ami ha megvalósítható azzal az egész fórum jól járna: egy telefonos Madridom app, ahol be lehet állítani, hogy küldjön értesítést amikor az említett két úriember hozzászólt a BL, EL, Bundesliga, Seria A vagy PL topikhoz. Meccsnapokon a többi fórumtag megteszi az ellenkezőjét annak amit beírtak, így hosszútávon mindenki jó sokat kereshet.
A történet mellett ez a komment adta az ötletet.Realista24 írta:
Nem vagytok ti rokonok?
Nagyon adom. Volt parszor makom hogy idoben lattam remy kommentjet. Es nyertem vele.
De kene egy ertesites igen