Egyetértek, csak annyival egésziteném ki hogyha bejutunk a döntőbe és a Dortmund nyer akkor az nyilván baromi szar érzés lenne, de még mindig jobb mintha egy PSG/City verne minket vagy még rosszabb, Atletico/Barca....Realista24 írta:Azzal a különbséggel hogy idén Cityt vártak a döntőbe, nem minket. És talán a PSG-t.dzsi91 írta: Azért ez kisértetiesen hasonlít a 12-13as szezonra ahol mindenki barsza real döntőt várt aztán a németek mentek a wembleybe.
Mégha nehéz is elképzelni, hogy madridban kiessünk,volt már rá példa.Holnap nem fér bele a buzizás.
Az egész sorozatban underdogok voltunk, ha esetleg a döntő összejön, akkor kerülünk ki ebből a szerepből, aminek nem örülök.
A Dortmund kellemetlen lehet nekünk, a Bayernnek ők konnyebbek szerintem. Kellemetlen ellenfelek egy meccsen.

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dortmund tifojat be is gyújtottak a PSG drukkerek. Büdös parasztok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A Dortmundnak a Bayern mumus, mi nem vagyunk azok. Évek óta az árnyékukba élnek, rólunk meg csak kellemes emlékeik vannak a 4-1-gyel... Lewával...Realista24 írta:
Azzal a különbséggel hogy idén Cityt vártak a döntőbe, nem minket. És talán a PSG-t.
Az egész sorozatban underdogok voltunk, ha esetleg a döntő összejön, akkor kerülünk ki ebből a szerepből, aminek nem örülök.
A Dortmund kellemetlen lehet nekünk, a Bayernnek ők konnyebbek szerintem. Kellemetlen ellenfelek egy meccsen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azzal a különbséggel hogy idén Cityt vártak a döntőbe, nem minket. És talán a PSG-t.dzsi91 írta: Azért ez kisértetiesen hasonlít a 12-13as szezonra ahol mindenki barsza real döntőt várt aztán a németek mentek a wembleybe.
Mégha nehéz is elképzelni, hogy madridban kiessünk,volt már rá példa.Holnap nem fér bele a buzizás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: ma papi ellövi a hármasikreket, triplette
Nem vagytok ti rokonok?Remy írta: PSG bejut, és nyerik is a BL-t, pont, mint Argentína. Lehet rakni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kylian Mbappé vs Dortmund, 1st leg:
• 0 goals
• 0 assists
• 1 shot on target
• 16 times possession lost
Kylian Mbappé vs Dortmund, 2nd leg:
• 0 goals
• 0 assists
• 3 shots on target
• 18 times possession lost
Fejben már Madridban volt?
Rohadtul nem ment neki. Sem.
• 0 goals
• 0 assists
• 1 shot on target
• 16 times possession lost
Kylian Mbappé vs Dortmund, 2nd leg:
• 0 goals
• 0 assists
• 3 shots on target
• 18 times possession lost
Fejben már Madridban volt?
Rohadtul nem ment neki. Sem.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Araujo nem allittatja ki magat, az a psg nem jut tovabb Barcelonaban. A piros lap utan viszont Xavi is elbaszta, szoval talcan kinalta a tovabbjutast a franciaknak.dzsi91 írta:Csak a könnyű sorsolás miatt jutottak el eddig.istimester írta: Szerintem tavalyhoz képest előrelépett a PSG.
Szanalmas produkcio volt ez a psg-tol, 180 perc alatt egy nyamvadt golt sem tudtak osszehozni, a ket meccsen rugtak vagy 9 kapufat, ez azt jelenti, hogy nem koncentraltak megfeleloen, ergo fejben gyengek voltak.

Kiváló, örülök, igazából olyan csapat már nem nyerhet, akit nagyon utalok. Mondjuk legegyszerubb, ha mi nyerjük, aztán mindegy, de így már olajos biztos nem nyer.
Én a psgbe nem érzek pluszt a korábbiakhoz képest...mondhatnam, hogy szimpatikusabb caaptepites, de 60 meg 90 milliókért vásárolt játékosok ülnek a padjukon, becsereles nélkül.
Eddig mondhatjuk, hogy sorsolasnal nem ad nekik a gép, mert tényleg kapják a komoly csapatokat, de most megkapták a b oldalt, aztán kifejtették magukat szépen. Nekem az a meglepő, hogy pont úgy játszottak mint egy oaazevasarolt sztárokbol álló csapat, igazi lelkesedés nélkül.
Én a psgbe nem érzek pluszt a korábbiakhoz képest...mondhatnam, hogy szimpatikusabb caaptepites, de 60 meg 90 milliókért vásárolt játékosok ülnek a padjukon, becsereles nélkül.
Eddig mondhatjuk, hogy sorsolasnal nem ad nekik a gép, mert tényleg kapják a komoly csapatokat, de most megkapták a b oldalt, aztán kifejtették magukat szépen. Nekem az a meglepő, hogy pont úgy játszottak mint egy oaazevasarolt sztárokbol álló csapat, igazi lelkesedés nélkül.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bappe nekem csalódás sajnos.
Nem követem a színvonalas francia bajnokságot, viszont amit a BL-ben láttam tőle idén és úgy eleve, az egyre gyengébb produkció.
Nagyon remélem, hogy itt észhez tér és a profi körülmények kihozzák újra majd a legjobbat belőle.
Sebessége, dinamikája van így azt még nem buktuk. Profi csapat kellene neki.
Dortmundnak örülök. Kicsit tartok a holnapi meccstől. Viszont jobb csapat vagyunk és szív,akarás is van.
Mindenesetre a maxot kell hozni, mert ez a Bayern nem olyan gyenge mint azt többen gondolják. Nem extrák, de masszívak.
Nem követem a színvonalas francia bajnokságot, viszont amit a BL-ben láttam tőle idén és úgy eleve, az egyre gyengébb produkció.
Nagyon remélem, hogy itt észhez tér és a profi körülmények kihozzák újra majd a legjobbat belőle.
Sebessége, dinamikája van így azt még nem buktuk. Profi csapat kellene neki.
Dortmundnak örülök. Kicsit tartok a holnapi meccstől. Viszont jobb csapat vagyunk és szív,akarás is van.
Mindenesetre a maxot kell hozni, mert ez a Bayern nem olyan gyenge mint azt többen gondolják. Nem extrák, de masszívak.
- flori
Igen, gyanúsan hasonló eddig a forgatókönyv.dzsi91 írta: Azért ez kisértetiesen hasonlít a 12-13as szezonra ahol mindenki barsza real döntőt várt aztán a németek mentek a wembleybe.

Az, hogy a PSG nem nyert, az már fél siker. Mbappé meg nincs már ott fejben, egyértelmű.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak a könnyű sorsolás miatt jutottak el eddig.istimester írta: Szerintem tavalyhoz képest előrelépett a PSG.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Örülök a Dortmund döntöbe jutásának, arról az ágról ők voltak az egyetlen szimpatikus csapat
Holnap rajtunk a sor

Holnap rajtunk a sor

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért ez kisértetiesen hasonlít a 12-13as szezonra ahol mindenki barsza real döntőt várt aztán a németek mentek a wembleybe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem tavalyhoz képest előrelépett a PSG. Szerencsére a Kecskés az egyik szélsőségből a másikba ugrott idén. Tavaly tele voltak nyugdíjassal, ma 25 év sem volt az átlagéletkoruk, de clutch player nélkül. Ugye a sokat emlegetett egyensúly.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Mintha anno nem estünk volna mar ki hasonló helyzetből, hazain a bajorok ellen.chronic írta:Várjatok már ezekkel a dolgokkal, nem taktaszada jön hozzánk holnap..ELSiete írta:Akkor Bellingham felkészülhet a volt csapata ellen.![]()
En tartok tole
Nekünk adom 60 40 re, de ennyi.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért csak hogy erről is Essen szó, a teknősnek fejben vszeg betett hogy egész eddig isten volt, most meg fél éve vszeg folyamat megy a kicseszes vele meg ereztetes h ennyi volt kabbe a faszt, vszeg ezt mentálisan nehezen viselni.
Nyilván nem sajnálom mert kurvara magának köszönheti, rég váltani kellett volna ebből a toxic lúzer közegből de na, valahol a sportoló is ember.
Madridban több kell, mert ott Beli és Vini jelenleg a két helyi hős ő meg egy népszerű idegen lesz.
Kurafinak meg a kurva anyját csak így a végére edd a szarod.
Holnap nyerunk simán.
Nyilván nem sajnálom mert kurvara magának köszönheti, rég váltani kellett volna ebből a toxic lúzer közegből de na, valahol a sportoló is ember.
Madridban több kell, mert ott Beli és Vini jelenleg a két helyi hős ő meg egy népszerű idegen lesz.
Kurafinak meg a kurva anyját csak így a végére edd a szarod.

Holnap nyerunk simán.
Nem illik.
Gyere faszi, veszek neked fairtrade vegan steaket, van hozza mentes limcsi.hehetheoriginal írta:istenem de megverlek bazmegFaust írta: Persze hogy van, tovabb is megyunk, nem kerdes.![]()
![]()
![]()
![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
holnap le kell gyűrni a sorsot. utolsó német házidöntő Bayern-Dortmund a Wembley-ben, idei döntő szintén a Wembleyben és a Dortmund ott lesz. Jobbak vagyunk be kell húzni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
A pokolban leszünk holnap, de tovább kell jutnunk. Csak erre tudok gondolni.chronic írta:Várjatok már ezekkel a dolgokkal, nem taktaszada jön hozzánk holnap..ELSiete írta:Akkor Bellingham felkészülhet a volt csapata ellen.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Már továbbjutottunk ?ELSiete írta: Akkor Bellingham felkészülhet a volt csapata ellen.