De nem igazán értem. Előttem is írták,hogy csoportbol is alig jutottak tovabb. Ugye ott egyik meccsen egy ajandek 11essel maradtak életben. Barca ellen se úgy nézett ki,mint akik tovabbmentek volna a piros nélkül. A francia bajnoksagban is rengeteg meccsen szenvedtek iden a golszerzessel,pont azért,mert Enrike kivette belőlük a lendületet, passzolnak 100at inkább, aztán majd lesz valami.
A másik,hogy össze vissza rakja kezdőt. Kezdett ugye Barca ellen hamis 9es Asensioval a semmiből. Aztán visszavágón kilencesben Bappe, balon Barcola,aki szerintem végig remekelt tavasszal. Erre most Dortmund ellen mit csinal? Ramos,aki odavágón percet nem játszott kezdőbe kerül,Barcola meg pad. Azt se tudja a csávó mit csinál. Pakolgatja be embereket jobbra balra, mint en Fifaban,mikor kezd unalmas lenni a játék

Es mindenhol azt olvasom,hogy milyen jo a spanyol,ez az irany tokeletes nekik. Azt közben franciaba is csomó gólnélküli meccsük volt,ahol szarra kontraztak őket. Bappe mentette ott is sokszor a segguket. De hat top edző,mert rendszere van...