'shutterisland írta:szöszi gyerek nagy spíler, jövőre biztos szintet lép klubszinten is, nem fogja a sociedad megtartani.
az atletico pedig nem soká fogad minket, az vízválasztó lesz.
ha ott megvernek minket, bármennyire is hihetetlen, de tényleg beleszólhatnak a két nagy dolgába a versenyfutást illetően.
a kicsiket magabiztosan veszik, de ha a rangadókon is odavernek, akkor tényleg számolni kell velük.
a kettős (hármas) terhelés valóban buktatója lehet a szezonjuknak, de a bl-ből könnyen kieshetnek, a kupát meg szerintem simán beáldozzák, ha úgy állnak a bajnokságban.
amúgy kettős érzéssel nézem a meccseiket, eredményeiket, egyrészt idegesítő, hogy itt vannak a nyakunkban, és hogy mindig nyernek, másrészről megnyugtató, amíg előttetek vannak.
Én a helyedben először a következő meccsre koncentrálnék...

Pont ma nézegettem, hogy féltávig milyen meccsek és hogy jönnek a 3 nagynak. A Realnak elvileg a 9. Valencia lesz a legkeményebb ellenfele, de tudjuk ezek a meccsek a legfontosabbak a szezonban! ("kis" csapatok ellen néha nehezebb stb. tudjátok) Rutinmunkának kell lennie a köv 4 meccsnek. Aztán ott van a Barca köv meccse, amit már említettem a Villareal ellen. Szerintem simán kinéz egy döntetlen, azok után, hogy a sárga tengeralattjáró hozta a meccseit döntetlenre a kettő madridi csapat ellen. Azon kívül getafe, elche...sétagalopp kell, hogy legyen a barcának. Atma-nak szintúgy sima 3 pontok majd jön a 19. forduló, ahol minden megtörténhet

..Real szemmel nézve talán az x lenne a legjobb, vagy nem is tudom. Szerencsére, még mindig 3 esélyes a bajnokság és szerintem féltávnál is az lesz. Az 1. és 3. között lesz max 4 pont ;) Aztán pedig az dönt ki meddig megy a BL-ben. ;) (még a végén kikimeccs lesz a 38. fordulóban a barca meg az atma között, azok döntetlent érnek el és nevető harmadikként a Real nyeri a bajnokságot

)