Még jó, hogy "nem" kell fizetnünk érte, nulla kockázat..BlancoMark írta: Mbappenak nagyitoval kell keresni a jo megoldasait ebben a parharcban es igy volt ez a Barca ellen is.

Ha meg nem válik be, akkor rásózzuk jó pénzért a Mu-ra, vagy a Poolra..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 7., kedd 21:38
Még jó, hogy "nem" kell fizetnünk érte, nulla kockázat..BlancoMark írta: Mbappenak nagyitoval kell keresni a jo megoldasait ebben a parharcban es igy volt ez a Barca ellen is.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 7., kedd 21:36
Vitinha viszont egész ügyesBlancoMark írta: Mbappenak nagyitoval kell keresni a jo megoldasait ebben a parharcban es igy volt ez a Barca ellen is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 7., kedd 21:36
Amúgy nem trollból írtam. Simán látom ezt a sztorit.Halfkey írta:Nyilván direkt troll a kolléga hogy jinxelje, kíváncsi vagyok így is megy-e a remying.lestat írta:
Most vesztettek el minden eselyuket.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 7., kedd 21:35
Kell itt megsiratni az embert kedd éjszakafüst írta:Nem sírok, csak füst ment a szemembe.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 7., kedd 21:35
Mi meg varjuk mint a messiast aztan mar reg nem az focista mint 18bsn voltBlancoMark írta: Mbappenak nagyitoval kell keresni a jo megoldasait ebben a parharcban es igy volt ez a Barca ellen is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 7., kedd 21:32
Jó kis veratti vagy neymar biztos szállitaná a pirosat, de ezek már alkalmatlanok ilyenre.hehetheoriginal írta: roncsfutball, kiegyenlitett gladiatorharc tele hibaval, kuzdos de alacsony szinvonal.
barmi lehet, en egy meccsbenyulos piroslapot vizionalizalok.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 7., kedd 21:31
Nyilván direkt troll a kolléga hogy jinxelje, kíváncsi vagyok így is megy-e a remying.lestat írta:Most vesztettek el minden eselyuket.Remy írta: PSG bejut, és nyerik is a BL-t, pont, mint Argentína. Lehet rakni.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 7., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 7., kedd 21:25
Most vesztettek el minden eselyuket.Remy írta: PSG bejut, és nyerik is a BL-t, pont, mint Argentína. Lehet rakni.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 7., kedd 21:24
Az holnapra marad Rüdigernek.hehetheoriginal írta:en egy meccsbenyulos piroslapot vizionalizalok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 7., kedd 21:12
Jogos észrevétel egyébként a sasszemű kollégától.hehetheoriginal írta:de akkor messinek is jar a trofea meg a balondor.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 21:03
de akkor messinek is jar a trofea meg a balondor.Remy írta: PSG bejut, és nyerik is a BL-t, pont, mint Argentína. Lehet rakni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 7., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 7., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 20:11
Megnezem ezt, es rajovok, hogy mindenkit szeretekfüst írta: Nagyon nagyon szeretnék ma egy Reus továbbjutást, valahogy szurkoljuk már ki.
Egyébként pedig:
Nem sírok, csak füst ment a szemembe.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 7., kedd 19:48
Egyedül a döntőben félnék, hogy 1 meccsen megnyomják a psg-t, azt is akkor ha valamennyire szoros, szerintem ma nem merik meglépni. Valszeg bírói segítség nélkül is meglesz ezweah írta: Attól tartok hogy az uefa mindent el fog követni hogy a párizsiak menjenek be a döntőbe.Szerintem ha látják hogy önerőből nem megy,akkor mocskosul bele lesz avatkozva a bírók által.Amúgy ki lesz a spori?
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem