Faust írta: Meg is lepodtem, hogy egy ilyen stramm, magas, izmos, jo kiallasu es intelligens sracnak miert van szuksege ilyen temaju konyvre.![]()
Ja hat nekem is kene, csak en nem szeretek olvasni.
Én iszok ha szarul vagyok.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. május 7., kedd 21:38
Faust írta: Meg is lepodtem, hogy egy ilyen stramm, magas, izmos, jo kiallasu es intelligens sracnak miert van szuksege ilyen temaju konyvre.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 7., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 7., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 21:20
vagy plasztikai műtét kupon, esetleg csak simán alkohol, hogy ne fájjon annyira.mocsok írta: Koszikoszi.
Nem nekem lenne, egy friss kolléganő nemrég lépett vezetői pozícióban és neki szerettem volna.
De akkor lehet veszek neki kondiberletet.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. május 7., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 7., kedd 19:51
Kettlebellezzetek, 3x45 perc, veged. Irgalmatlan jo.magnus666 írta: De a legjobb a proteingazdag diéta, heti 4x1.5 óra terem, fél év múlva nem is fogsz emlékezni erre a kommentedre.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 7., kedd 19:40
ha ilyen tartalmakra vágysz akkor egyébként Tate tényleg nem rossz-ne mostanit keress, jelenleg mindenhez is ért, hanem pár évvel ezelőttieket.mocsok írta: Sziasztok!
Tudtok ajánlani könyvet az onbizalomrol, magabiztossagrol, ezeknek építéséről, működéséről?
Nyilván teljesen jó az is, ha nem csak erről szól, de foglalkozik ezekkel a témákkal is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: géza » 2024. május 7., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 18:32
hehe összesmocsok írta: Sziasztok!
Tudtok ajánlani könyvet az onbizalomrol, magabiztossagrol, ezeknek építéséről, működéséről?
Nyilván teljesen jó az is, ha nem csak erről szól, de foglalkozik ezekkel a témákkal is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 18:19
andrew tate podcastmocsok írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. május 7., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. február 7., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 7., szerda 7:58
Bár nekem a zene miatt van a spoty, de van ott rengeteg magyar ès angol audiobook is.Kercsó írta: hangoskönyv applikációval van tapasztalata valakinek? magyar, de főleg angol nyelvű appot keresek
nézem az audible-t (amazon) de kíváncsi vagyok, esetleg más bepróbált platformra is, mielőtt előfizetek.
a magyar Voiz is egy opció lenne, ha lennének angol könyvek is, esetleg erre tipp?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 7., szerda 7:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 17., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 17., vasárnap 17:05
Rohadt jó kérdésSüti írta:Ezt miért pont a könyvek topikba?Realista24 írta: Karacsonyi kaja ötletek? Kene egy-két frankó kaja, ami nem a szokásos, rosé kacsa, facan, stb. kategória.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 17., vasárnap 17:03
Ezt miért pont a könyvek topikba?Realista24 írta: Karacsonyi kaja ötletek? Kene egy-két frankó kaja, ami nem a szokásos, rosé kacsa, facan, stb. kategória.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 17., vasárnap 17:00
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem