https://youtu.be/kRO3K1kAlKQ
Fűvel, ruhaszárítóval, kutyával együtt.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 8., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 10:24
https://www.youtube.com/watch?v=IGJ2jMZ ... AnthillArtRealista24 írta:Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
törölgeted sima az is. De kültéren végtelen az utánpótlás sajnos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 10:02
Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 8., szerda 10:00
Beltérben régen működött a csali. Kint ilyen porral próbálkozok, és csak lokálisan működik. Értsd ahova kiszórom ott jó, cserébe 5 méterrel odébb feltúrják a kertet. Van ennek vízben oldható változata- az lesz a következő és korbepermetezem vele kertatHalfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 7., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 7., kedd 20:37
Nekem a konyhaban volt veluk problemam. Kiprobaltam az osszes hazi praktikat: szodabikarbona, ecet, citrom, baberlevel, fahej, só. Vegul vettem egy raid hangyacsapdat, piros dobozos, van benne egy feher hoki korong alaku papir/muanyag benne a mereg, amit bevisznek a bolyba. Par nap alatt kiirtotta mindet. Szerintem kint is mukodhet.babaking írta: Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 7., kedd 20:31
És arra van megoldásod?babaking írta:Kevesebb bablevesikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 7., kedd 20:25
Macska, légpuska, madár csapda.ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 20:24
Mufuikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 7., kedd 20:23
háló?ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 7., kedd 20:21
Kevesebb bablevesikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. május 7., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 18:12
hova hova....hova tűnnek a méhecskék?
csak ott nem értek egyet, hogy mocsokszar időben, esőben is lehet rajta játszani, - nyilvan a mi kis amatőr, pufihazi szintünkön -, nagyon is jó a műfű, mert elfolyik rendesen a víz, nem baszod szét teljesen használhatatlanná a cipőben.en teljesen ellene vagyok a focipalyakon valo hasznalatanak is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 17:42
Ezekkel nagyjabol mind egyet is ertek es el sem tudnam kepzelni, hogy ahol most fuvem van (imadok vele foglalkozni), ott mufu legyen, es en teljesen ellene vagyok a focipalyakon valo hasznalatanak is.babaking írta: Én máshonnan közelítem a témát - és ahogy már többen leírtuk egy beton placc, terasz megszépítésére szerintem is lehet jó választás, csak ízlés kérdése, hogy járólap, szőnyeg vagy beton kerül oda.
Kert szempontjából viszont vannak vele aggályaim. Leszögezem, nem vagyok szakember, de akikkel eddig beszéltem azoknál valami ilyesmi a konszenzus:
- az előállítása kőolajszármazékból történik, ergo elég nagy co2e lábnyoma van
- mikroműanyaggal szennyez
- kb soha a büdös életben nem bomlik le
Ezen felül megborítja az ökoszisztémát:
- a pázsit hűt, ez viszont szívja a napot és adott esetben felmelegszik, aztán este fűt vissza. Sok helyen emiatt locsolják a hűtés miatt, ami elég nagy vízpazarlás
- nem ad lakóhelyet élőlényeknek, drasztikusan csökkentve a biodiverzitást, konkrétan alatta mindent kipusztít.
(utóbbit és a locsolást egyébként a sima fű ellen is fel lehet, sőt kell is hozni - Stichpunkt: hova tűnnek a méhecskék? Miért nem terem semmi az almafámon? )
Illetve még ellenérvként szoktak elhangzani, hogy ha ha rápiszkít a macska nyest akármi, sokkal nehezebb letisztítatni és a baktériumok terjedését megfékezni, a fű viszont öntisztuló és a szerves anyag trágyként funktionál - mint mondtam nem vagyok szakember szóval passz, hogy ez így van-e
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 7., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 16:30
Ertem, koszi.Yazid írta:Csak szimpla egyéni ízlesvilag. Kinek mi jön be, nekem nem. Fű legyen fű a muanyag muanyag. Tudom ez a divat már minden szep legyen 0munkával. Nincs ezzel bajom. Hehe esete lehet más mert kapott egy betonplaccot es szeretné "megszepiteni" nem tudom. Nekem van térkő, rendes fű mindegyikkel van egy kis munka nyilvan de ezert kertes haz a kertes, en ilyen begyepesedett vagyok. Teraszon még lehet jol is mutat, de már vannak olyan fasza padlólapok, teraszburkolatok kurva jol neznek ki. Kinek a pap eseteRealista24 írta:
Na, kerek szepen erveket.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 7., kedd 16:25
Csak szimpla egyéni ízlesvilag. Kinek mi jön be, nekem nem. Fű legyen fű a muanyag muanyag. Tudom ez a divat már minden szep legyen 0munkával. Nincs ezzel bajom. Hehe esete lehet más mert kapott egy betonplaccot es szeretné "megszepiteni" nem tudom. Nekem van térkő, rendes fű mindegyikkel van egy kis munka nyilvan de ezert kertes haz a kertes, en ilyen begyepesedett vagyok. Teraszon még lehet jol is mutat, de már vannak olyan fasza padlólapok, teraszburkolatok kurva jol neznek ki. Kinek a pap eseteRealista24 írta:Na, kerek szepen erveket.Yazid írta: Nekem a műfű ugyanaz mint a beton csak műanyagba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 15:44
Na, kerek szepen erveket.Yazid írta: Nekem a műfű ugyanaz mint a beton csak műanyagba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 15:34
Az igenYazid írta: Nekem a műfű ugyanaz mint a beton csak műanyagba.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 7., kedd 15:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem