Egy veretlen tripla kilátásbanRemy írta: Most nezem. Szerdan EL donto, szombaton kupadonto. Azert ez nem lesz gyenge a Levernek.![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 20., hétfő 19:07
Egy veretlen tripla kilátásbanRemy írta: Most nezem. Szerdan EL donto, szombaton kupadonto. Azert ez nem lesz gyenge a Levernek.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 20., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 20., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 18., szombat 20:13
Nem estek volna ki, osztályozó lett volna a 16.hely.'shutterisland írta: union berlin osszefoglalot erdemes lesz meglesni.
nyerniuk kellett a bennmaradashoz, kihagytak egy tizit, de a 68. percben betalaltak, vezettek is a 85.-ig, akkor jott a freiburg egyenlito golja, igy kiesesre alltak.
92. perc, tizi, megint kihagyjak de a kipattano bemegy, bennmaradnak.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 18., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 18., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 18., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. május 17., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 17., péntek 12:04
Failed Done.Pad'em írta:Az lesz a vége itt is, hogy marad Tuchel.CS0ki írta:
Az egy dolog, de el is hajtják a Bayern, az a kemény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 13., hétfő 22:37
Az lesz a vége itt is, hogy marad Tuchel.CS0ki írta:Az egy dolog, de el is hajtják a Bayern, az a kemény.realmadrid95 írta: Bayern München: A Bayern érdeklődést mutatott a Crystal Palace menedzsere, Oliver Glasner iránt, de a 49 éves osztrák tréner maradni akar a Selhurst Parkban. (Sky Sports)
Hihetetlen milyen nevek merulnek fel mar a borgatyasoknal.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 13., hétfő 20:35
hat elzavartak kahnt meg salitRaúlCF írta: ha igen akkor helyes. De valami nem kerek továbbra sem. Egy Bayernt nem szokás ennyire elkerülni. Egy Ragnick nem fogadta el. Eleve milyen szinten keresnek edzőt de még az is kikosarazza őket. Érdekes dolog. Ha jár erre Bayernes hátha ő többet tud a belső dolgokról.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 13., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 13., hétfő 19:28
nemreg volt takaritas nem?RaúlCF írta: Mióta ott van Glasner nagyon jó munkát végez de ez már nagyon kellemetlen, hogy mindenki nemet mond a Bayern padra. Mi mehet ott is a vezetőségben. Lehet előbb ott kéne valamit takarítani.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 13., hétfő 18:47
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 13., hétfő 18:16
Az egy dolog, de el is hajtják a Bayern, az a kemény.realmadrid95 írta: Bayern München: A Bayern érdeklődést mutatott a Crystal Palace menedzsere, Oliver Glasner iránt, de a 49 éves osztrák tréner maradni akar a Selhurst Parkban. (Sky Sports)
Hihetetlen milyen nevek merulnek fel mar a borgatyasoknal.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 13., hétfő 16:35
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 12., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 14:54
Nekem is ez volt az erzesem, en latom a Pintus faktort. Ugy vettem eszre, ha lett volna meg egy felido, azt is siman hozzak.BlancoMark írta:A ket City meccsen es a Barca ellen is azt ereztem hogy fizikailag folejuk nottunk a vegere. A tobbi meccsen meg nem nagyon volt erre szukseg.CS0ki írta: Egyébként érdekes, hogy tuchel még hétvégén is 90 percig nyomta kanet, azért már csak elmúlt 30, egész évben megállás nélkül játszik. Talán el is fárad lassan.
Mindenesetre örülnék, ha pintus mester munkája meglatszodna, ebben kicsit hianyerzetem van, fizikálisan a pihentetések mellett se úgy tűnik, mintha jobban bírnank a meccsek végét. Persze eddig nem is nagyon volt rá szükség.
De jó lenne egy igazi darálást látni mondjuk a második félidőben.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 7., kedd 14:49
A ket City meccsen es a Barca ellen is azt ereztem hogy fizikailag folejuk nottunk a vegere. A tobbi meccsen meg nem nagyon volt erre szukseg.CS0ki írta: Egyébként érdekes, hogy tuchel még hétvégén is 90 percig nyomta kanet, azért már csak elmúlt 30, egész évben megállás nélkül játszik. Talán el is fárad lassan.
Mindenesetre örülnék, ha pintus mester munkája meglatszodna, ebben kicsit hianyerzetem van, fizikálisan a pihentetések mellett se úgy tűnik, mintha jobban bírnank a meccsek végét. Persze eddig nem is nagyon volt rá szükség.
De jó lenne egy igazi darálást látni mondjuk a második félidőben.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem