link
hehenek speckoba.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 7., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 7., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 7., kedd 12:29
Olyan pontra jutottak lelektanilag, hogy barmilyen galadsagot meg tudnanak indokolni maguknak. Erdekes a pszichologiaja ennek, szerintem tenyleg hisznek abban amit csinalnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 7., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 7., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 7:53
füst írta:Igen, azzal mindenki tisztában van hogy az átlag iq elég gyatra, a következő lépcsőfok meglépése az igazán nehéz; belátni, hogy az ember maga sem jobb az átlagnál.hehetheoriginal írta:
amugy nyilvan most csak magyar politikarol beszelunk, de sztem mindenki tisztaban van vele, hogy mennyi a vilagon az atlag iq es hány milliard teljes agyilag zokni ember van szavazati joggal.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 7., kedd 7:09
Igen, azzal mindenki tisztában van hogy az átlag iq elég gyatra, a következő lépcsőfok meglépése az igazán nehéz; belátni, hogy az ember maga sem jobb az átlagnál.hehetheoriginal írta:
amugy nyilvan most csak magyar politikarol beszelunk, de sztem mindenki tisztaban van vele, hogy mennyi a vilagon az atlag iq es hány milliard teljes agyilag zokni ember van szavazati joggal.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. május 7., kedd 0:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 6., hétfő 23:00
ki is fejtette elég bőven miért szükséges és milyen jótékony hatása is lehet ennek.hehetheoriginal írta:errol lecsusztal, mp mar beszelt rola.ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.![]()
amugy nyilvan most csak magyar politikarol beszelunk, de sztem mindenki tisztaban van vele, hogy mennyi a vilagon az atlag iq es hány milliard teljes agyilag zokni ember van szavazati joggal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 22:51
errol lecsusztal, mp mar beszelt rola.ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 6., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 6., hétfő 22:30
13 másodpercbe bemutatja Magyarországot'shutterisland írta: ez sem jo, de ez meg a masik veglet ott kb.![]()
HozzászólásSzerző: Lanx » 2024. május 6., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 21:24
errol beszelek. ez a gond.a magyar nepre azert jellemzo, foleg az egyszeru videki emberekre, hogy kell egy leader, egy balvany, aki remenyt ad es o majd megoldja a gondjainkat/megved.
ezt most benne latjak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 20:17
bár sztem arra gondolt, hogy miért nem ragadok vasat és irtom ki a férgesétkiserik írta:Ezt sikerült félre érteni. Ez nem MP kritika volt, hanem társadalom kritika és nagyon igaza van.Lanx írta:
Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.
Most pedig amikor van egy halvány remény, hogy valami esetleg talán elkezdődik húzzátok az orrotokat. Nem kell változtatni maradhat a posvány ami most van vagy lehet menni megmutatni hogyan kell csinálni.
nem istenkultusz, csak objektivitás és tények.Realista24 írta:Ne, ezt ne. Te ne.hehetheoriginal írta: sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista.
HozzászólásSzerző: Lanx » 2024. május 6., hétfő 20:15
Az első felében pont erről beszélek én is. Egyrészt van egy nagy több évtizedes hátrányunk amin sokat a "rendszerváltás" sem segített de az elmúlt évtized semmiképp másrészt pedig a másikat semmibe nézzük azért amilyen. Nagyon sokat kell behozni gondolkodásban és neki kell látni, de vajmi keveset segít ez a lenéző hozzáállás. Sajnos sikeres volt a társadalom szétszakítása minden rétegben. Jellemző a magyarokra a másikra mutogatás ideje lenne megtanulni előbb a saját hibáinkkal foglalkozni...kiserik írta:Ezt sikerült félre érteni. Ez nem MP kritika volt, hanem társadalom kritika és nagyon igaza van.Lanx írta:
Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.
Most pedig amikor van egy halvány remény, hogy valami esetleg talán elkezdődik húzzátok az orrotokat. Nem kell változtatni maradhat a posvány ami most van vagy lehet menni megmutatni hogyan kell csinálni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 6., hétfő 20:08
Most miért? Nem azt mondta, hogy nem csinálja, csak nem értiRealista24 írta:Ne, ezt ne. Te ne.hehetheoriginal írta: sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem