Egyszeru. Kesobb kapja meg az amugy kialkudott fizeteset, mert maskeppen nem tudtak volna regisztralni (vagy mast).gutihaz14 írta:hogy lehet így szerződni? hogy minél öregebb és használhatatlanabb (bőven 30 fölött) emelkedik a fizuja? nem valami teljesítményhez kötötték?cart írta: Azt irjak Lewa fizetese automatikusan emelkedik 5 millioval kovetkezo szezonban, 32 milliora. Nala tobbet csak FDJ es Mbappe keres Europaban igy is![]()

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hogy lehet így szerződni? hogy minél öregebb és használhatatlanabb (bőven 30 fölött) emelkedik a fizuja? nem valami teljesítményhez kötötték?cart írta: Azt irjak Lewa fizetese automatikusan emelkedik 5 millioval kovetkezo szezonban, 32 milliora. Nala tobbet csak FDJ es Mbappe keres Europaban igy is![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Megerdemli, idén teljesen jót hozott a nagy és fontos meccseken.cart írta: Azt irjak Lewa fizetese automatikusan emelkedik 5 millioval kovetkezo szezonban, 32 milliora. Nala tobbet csak FDJ es Mbappe keres Europaban igy is![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Azt irjak Lewa fizetese automatikusan emelkedik 5 millioval kovetkezo szezonban, 32 milliora. Nala tobbet csak FDJ es Mbappe keres Europaban igy is

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
reeed_ati írta:Én hiszek xavi szakértelmében, felépítené ő, ha lenne benne potenciál..Realista24 írta:
Ettől a mizériatol függetlenül meg lehet jobb.![]()
Amúgy egyébként, abban bízok, hogy végleg lelép valahová és ott majd mutatja a fuckot katalánéknak, aztán esze ágában nem lesz visszatérni.. (ma tele vagyok jóindulattal)

Ügynök azt mondta kölcsön szoba sem jöhet, ha megy, akkor végleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én hiszek xavi szakértelmében, felépítené ő, ha lenne benne potenciál..Realista24 írta:Ettől a mizériatol függetlenül meg lehet jobb.reeed_ati írta: Nem úgy volt, hogy ez a vitor roki ez sokkal nagyobb vétel lesz, mint a mi endrickünk??Perez papa megint jól benézte..
![]()

Amúgy egyébként, abban bízok, hogy végleg lelép valahová és ott majd mutatja a fuckot katalánéknak, aztán esze ágában nem lesz visszatérni.. (ma tele vagyok jóindulattal

- BlancoMark
Jatszott vagy 90 percet osszese es eleg jol jatszott, szerzett is azonnal ket golt. Xavit leszamitva szerintem senki nem erti, hogy miert nem kapott meg lehetoseget.reeed_ati írta: Nem úgy volt, hogy ez a vitor roki ez sokkal nagyobb vétel lesz, mint a mi endrickünk??Perez papa megint jól benézte..
![]()
Elvileg azert mert nem tudja a pozicios jatekot es a Barca stilust jatszani, jelentsen ez akarmit.
Az a baj, hogy szerintem Xavi es az egesz klub elhitte ezt a Barca DNS-s La Masias maszlagot amivel korbehakniztak a mediat evtizedeken keresztul. De akkor minek vettek meg ha ennyire nem illik a profilja a klubhoz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ettől a mizériatol függetlenül meg lehet jobb.reeed_ati írta: Nem úgy volt, hogy ez a vitor roki ez sokkal nagyobb vétel lesz, mint a mi endrickünk??Perez papa megint jól benézte..
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem úgy volt, hogy ez a vitor roki ez sokkal nagyobb vétel lesz, mint a mi endrickünk??
Perez papa megint jól benézte..

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Imádom a zseléshajút
tényleg ez a bajnokság szempontjából mi már nyertünk azzal, hogy Xavi marad
majd felhoz megint valami ovis 0 testalkatú spanyolt, aki egy évben 2x belebotlik majd a labdádba és ők meg kikiálltják új suareznek. Olyan módon pökhendi és nagyképű mint az egész csapat mint a bohóc edzőjük, aztán meg jön a valóság és lekever egy óriásit nekik egyet minden egyes szezonban. Ez a Roké gyerek se kezdett pedig rosszul, bár ki tudja mit is tud, de reméljük nem a barcába fog kiteljesedni , ha ki ki fog egyáltalán.Én őszintén kivánom, hogy folytassa a megkezdett munkáját ilyen jól xavi még hosszú hosszú éveken át.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Nem kommunikál.. óvoda. pep-fétis, a Zlatan-sztorira emlékeztet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En is olvastam ilyet, de ugynok bacsi azt nehezmenyezi leginkabb, hogy meg csak nem is kommunikal a jatekossal, azon tul, hogy lehetoseget sem kapott.mexes írta:Nem itt volt vmi, hogy nincs pénzük kifizetni a záradékokat ha játszana?Realista24 írta: Rouqe ügynöke eléggé kiakadt, kilátásba helyezte hogy nyáron el is igazol ügyfele, mert Xavi egy barom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem itt volt vmi, hogy nincs pénzük kifizetni a záradékokat ha játszana?Realista24 írta: Rouqe ügynöke eléggé kiakadt, kilátásba helyezte hogy nyáron el is igazol ügyfele, mert Xavi egy barom.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem barom. Csak áldozat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rouqe ügynöke eléggé kiakadt, kilátásba helyezte hogy nyáron el is igazol ügyfele, mert Xavi egy barom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Resumen de la temporada del Barcelona:
4 del Girona, 4 del Real Madrid, 4 del París, 4 del Bilbao
4 en su casa 4 fuera de su casa 4 en Arabia Saudita
4 en Supercopa de España 4 en Champions, 4 en La Liga, 4 en Copa del Rey
= temporada cero
Y es todo en la temporada 2024
4 del Girona, 4 del Real Madrid, 4 del París, 4 del Bilbao
4 en su casa 4 fuera de su casa 4 en Arabia Saudita
4 en Supercopa de España 4 en Champions, 4 en La Liga, 4 en Copa del Rey
= temporada cero
Y es todo en la temporada 2024
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Sevilla se fogja olcsón adni a bőrét a Barcának. az őszi bukdácsolás után, sikerült összedrótozni a csapatot fejben is. Ramosnak is van törleszteni valójazsírosdeszka írta: Nagyon fogok szurkolni a Gironának a következő meccseken. A Girona ellenfelei: Alaves, Villareal, Valencia, Granada.
Barcelona ellenfelei: Real Sociedad, Almeria, Rayo Vallecano, Sevilla.
Remélem nagy csalódás lesz nekik a vége. A Sociban nagyon bízom! Kell nekik az EL indulás nagyon!

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nagyon fogok szurkolni a Gironának a következő meccseken. A Girona ellenfelei: Alaves, Villareal, Valencia, Granada.
Remélem nagy csalódás lesz nekik a vége. A Sociban nagyon bízom! Kell nekik az EL indulás nagyon!
Azt hittem pályán jobb bebiztosítani a bajnoki címet, de ennél jobbat kívánni se lehetett volnarealmadrid95 írta: Az volt mar, hogy Laporta magabol kikelve uvoltozott a jatekosokkal?
https://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spa ... OqXrMb8rEP

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az volt mar, hogy Laporta magabol kikelve uvoltozott a jatekosokkal?