Ez tokeletesen igy van, ahogy mondod, csak sajnos olyan orszagos es meghatarozo politikai szereplo, akivel mindenben egyet lehet erteni, valoszinuleg sose fog eljonni. Ilyen utopiaszeru. Polgarmesterek kozott meg vannak ilyen normalis, 100%-ig elfogadhato emberek, viszont aki az orszag- es vilagpolitikai szinterre keszul, ahhoz eleve szerintem kell egy narcisztikussag, igy fixen lesznek pontok, amiben nincs egyetertes. Ilyenkor jon a "kisebbik rossz" elv a szavazasnal, es oda kell huzni, aki megdontheti legalabb a 2/3-os tobbseget a fidesznek. Tolem az EU szavazatot fixen megkapjak, viszont az onkormanyzatinal ahol en szavazok nincs jeloltjuk, es a ket lehetoseg a regnalo fideszes polgi vagy egy dks kihivo, szoval kurvara labon vagyok ott love.Faust írta:Pont ezen agyaltam en is, en szivem szerint Vonaekra huznam, de ha van valoban elvesztegetett szavazat, akkor az az lenne jelen allas szerint. Az eszem MP-t mondja.hehetheoriginal írta: Igazabol en azt nem ertem, hogy mi alapjan, vagy mit varnak azok a szavazok, akik a fideszen vagy mp-n kivul barki akarki masra szavaznak?
Hat az energiat se eri meg eltipegni a szavazofulkeig....
Vegighallgattam a “hard” talkot, mond a faszi nagyon jo dolgokat, amikkel 100%-ig tudok azonosulni, de kb ugyanannyiszor terelt vagy bujt ki a kerdes alol egy 10 perces monologgal, nem tudom meg mindig, mit kezdjek az egesszel. De ugy erzem, ha most nem utjuk, utik ezt a vasat meg ket evig valahogy, kapunk meg harom ketharmadot a nyakunkba, a gondolattol is rosszul vagyok.

Szerk.: kozben latom, hogy Dupla D 23%-os tisza eredmenyt latna biztatonak. En ennel mereszebb leszek, nalam a 27+ szazalek lenne az, amire azt mondom, hogy ez igen, ez adhat egy lavinat es lenduletet 2026-ra.