Azt mondtam hogy öcsém ilyen nincs.
Eszméletlen.Most néztem a videót Rio Ferdinand is mikor meglátta amikor kimentek a pályára pedig akkor még full üres volt elájult.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 9., csütörtök 0:55
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 9., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:48
Ez szép volt! Azért néha szépen helyrerak mindenkit az öreg az ilyen őszinte és egyenes megjegyzéseivel, mint például ez is. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogyan indult a szezon, mik történtek szezon közben, és a harmadik trófeára készülünk, bl döntő, te jó ég… ez megint hihetetlen, egy csodaKercsó írta:mennyire igaza van az öregnek.We had many, many problems this season. Not only the injuries of Courtois, Militão and Alaba, we lost Vinicius for two months, Camavinga too, Tchouaméni... we never complained, never. Look at us now.
máshol az is baj, ha 42 fokos szögben süti a kapust a nap, vagy épp 0,4 miliméterrel hosszabb a fű...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 9., csütörtök 0:45
Kezdő patika volt, kellett Cama cserének, de attól még tényleg sokáig várt megint, ezt kár tagadni.Steve írta: Remélem, hogy mieután behúzza az újabb BL címet és abszolút rekord tartó lesz, miután elment akkor legalább páran belátják, hogy Ancelotti a modern VDB.
Cseréjjémá, meg 72. Percben cserél csal, meg szar kezdő, meg nem ert hozzá, szerencsés mint Zidane.. de az öreg a világ legsikeresebb edzője.
Nem tudom hogy csinálja, családot teremt a csapatánál. Lehet nem a leglátványosabb edzői húzásokat csinálja, de sikeres.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 9., csütörtök 0:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 9., csütörtök 0:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 0:21
mennyire igaza van az öregnek.We had many, many problems this season. Not only the injuries of Courtois, Militão and Alaba, we lost Vinicius for two months, Camavinga too, Tchouaméni... we never complained, never. Look at us now.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 9., csütörtök 0:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 8., szerda 13:13
Nagyon remélem, hogy nem beteg!realmadrid95 írta:Steve írta: Öreg Perez nagyon le van fogyva!
Nem eszik a stadion építés miatt, kell a hitelekre a pénz?![]()
![]()
Remélem nem beteg és ezért. Ha tudatosan fogyott le akkor szép munka, így idősen.![]()
Maradjon egészséges és aktív jóóó sokáig.
Szerintem ez a korral jar, nem beteg a Prezink.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 8., szerda 7:41
Steve írta: Öreg Perez nagyon le van fogyva!
Nem eszik a stadion építés miatt, kell a hitelekre a pénz?![]()
![]()
Remélem nem beteg és ezért. Ha tudatosan fogyott le akkor szép munka, így idősen.![]()
Maradjon egészséges és aktív jóóó sokáig.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 7., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 7., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 18:00
Helyes!Bencze írta:RFEF have finally decided Real Madrid will receive La Liga trophy at the Bernabéu (game vs Alaves on May 14).
The trophy won't be at the celebrations in Cibeles on Sunday. @marca![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 6., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 6., hétfő 16:06
Persze hogy nem. Nehogy már ennyi örömünk legyen...Realista24 írta: A Real Madrid ugy dontott, hogy nem szeretne atvenni a Granada palyajan a bajnoki trofeat, mert szerintuk nem lenne etikus es sportszeru, hiszen a Granada eppen a kieses ellen menekul.
A liga viszont ugy fest, hogy nem engedelyezi, hogy a Bernabeuban vegyek at. Mar, ha jol kovetem a flowt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 5., vasárnap 22:24
Közben utána néztem és az AS ezt számolta bele a 33 címbe: https://es.m.wikipedia.org/wiki/Peque%C ... _de_Clubes ami azért érdekes, mert az AS nem számolta bele a spanyol szuperkupa "elődjét" https://en.wikipedia.org/wiki/Copa_Eva_Duarte amit 1947-ben megnyert Bernabeu. SZÓVAL akkor most 34-34 vagy 34-32 Perez javára?MorataMartin írta:A labdarúgó címekben már nem tavaly döntött rekordot Perez, amikor spanyol kupát nyertünk? Most van neki 34 sikere (6 BL, 5 klub vb cím, 5 európai szuperkupa, 1 interkontinentális kupa, 7 spanyol bajnokság, 3 spanyol kupa, 7 spanyol szuperkupa)Remy írta:
![]()
![]()
Bernabeu pedig 32 focisikerrel büszkélkedhet (6 BEK, 1 interkontinentális kupa, 16 spanyol bajnoki cím, 6 spanyol kupa, 2 Latin-kupa, 1 spanyol szuperkupa). Mi a 33. sikere/címe Santiago Bernabeu Yestének, amit kihagytam?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 5., vasárnap 21:51
A labdarúgó címekben már nem tavaly döntött rekordot Perez, amikor spanyol kupát nyertünk? Most van neki 34 sikere (6 BL, 5 klub vb cím, 5 európai szuperkupa, 1 interkontinentális kupa, 7 spanyol bajnokság, 3 spanyol kupa, 7 spanyol szuperkupa)Remy írta:RECORD: Florentino Perez overtakes Santiago Bernabeu as the president with most titles in Real Madrid history, with 34 titles.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem