Ahhh igen, én is azt vártam a legjobban. Pláne élőben, zenekarral. Az nagy kár, hogy kimaradt a repertoárból.Caraway írta: Amit hianyoltam az a tartarosz, arra nagyon verettem volna

Zene
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hasonlo elmenyem volt mint el magico kolleganak. Mondjuk en szombaton voltam, szoval tudtam mar a menetrendet, hogy kesve fog fellepni. Meg itt az elozenekar az a francia reggie egyuttes volt a lenterloop vagy kik.
Eleg jol nyomtak amugy, nem volt rossz az alaphangulat.
Kuzdoteren voltam, hangositas ott jo volt, szinpad brutal volt, nem alltunk annyira kozel, de mivel ennyire hosszan kinyult a szinpad, full kozelinek erzodott az egesz. Kozepe tenyleg kicsit leult a koncertnek, ott 6-7 olyan szam volt egymas utan, ami nem valami porgos. Interakcio tenyleg keves, kb 3 mondatot mondott Azi egesz este, amugy vegignyomta az egeszet. Mondjuk voltam mar koncertjen, szoval szamitottam ezekre.
Amit hianyoltam az a tartarosz, arra nagyon verettem volna, meg azt hittem lesz valami geg, de most elmaradt a Papp Laszlos bulihoz kepest. Osszessegeben jo elmeny volt amugy, a diszlet, koreok, tancosok, show, pirotechnika stb 10 pont, le a kalappal, szivesen megneztem volna az egeszet ulve is amugy, amikor csak a reszletekre figyelek vegig.

Kuzdoteren voltam, hangositas ott jo volt, szinpad brutal volt, nem alltunk annyira kozel, de mivel ennyire hosszan kinyult a szinpad, full kozelinek erzodott az egesz. Kozepe tenyleg kicsit leult a koncertnek, ott 6-7 olyan szam volt egymas utan, ami nem valami porgos. Interakcio tenyleg keves, kb 3 mondatot mondott Azi egesz este, amugy vegignyomta az egeszet. Mondjuk voltam mar koncertjen, szoval szamitottam ezekre.
Amit hianyoltam az a tartarosz, arra nagyon verettem volna, meg azt hittem lesz valami geg, de most elmaradt a Papp Laszlos bulihoz kepest. Osszessegeben jo elmeny volt amugy, a diszlet, koreok, tancosok, show, pirotechnika stb 10 pont, le a kalappal, szivesen megneztem volna az egeszet ulve is amugy, amikor csak a reszletekre figyelek vegig.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg egy 60 millios angliaban sem setagalopp megtolteni zsinorban 3x pl egy wembleyt.Nagyösszegben fogadnék, hogy még külföldi szupersztárok sem lennének erre képesek.
peldaul tavaly en blur-on voltam, ami itt eleg nagy durr es hat nem mostanaban csinaltak errefele nagy bulit.
a vilag minden tajarol is jottek fanok, megis a masodik napon mar szerintem olyan 4/5-od haz volt.
meg hat azert ez az azi koncert egy parnak mondjuk a-z-ig (utazas videkieknek, kaja, jegyek, stb) velhetoen 50e alatt nehezen jott ki atlagban, jobb helyekkel inkabb 75k.
akkor meg mennyien olyan lehet, aki ezt nem engedheti meg maganak par ora hosszaert de amugy ment volna.
en nem vagyok odaig erte, tudnek kapasbol 5-10 az en izlesem szerint jobb eloadot, de elkepeszto ez a hype es ritka ertelmes, okosan epitkezo a srac.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nos, most hogy már eltelt a hétvége, bedobom spoileresen a témát
Azahriah - Puskás Aréna koncert
Korábban nem számítottam hardcore fannak, leginkább a barátnőm hatására kezdtem el mélyebben belemenni a munkásságába. Persze ismertem jópár zenéjét, de nem tartozott az igazán kedvenceim közé.
Mi a pénteki koncerten voltunk, és hát valami brutális a gyerek.
Világszínvonalú műsort hoztak össze. Legelső másodperctől a legutolsóig minden abszolút profin volt koreografálva.
Mindig is imádtam, amikor élőzenével, zenekarral nyomnak koncertet, de ezt is egy teljesen új szintre emelték. Csak maga Azi, annyi hangszert vett elő éneklés közben, hogy alig bírtam számolni
Aztán ott voltak a gitárosok, a dobos, a mindenféle ütőshangszeren játszók, a zongorista stb... Azt hiszem joggal lehet rá mondani, hogy ő nem csak egy énekes/előadó, hanem egy igazi művész.
Negatívumok: aznap egy órás késéssel kezdett Azahriah. Erről azért a hangosbemondóban tájékoztathatták volna a közönséget, de teljesen megérte végülis a várakozás. Az előzenekar (Desh + Légyember) erőtlen, gagyi volt, pláne a főműsorhoz viszonyítva. Sokszor el is gondolkodtam, hogy Azi egyáltalán miért áll össze ilyen emberekkel.
Illetve (lehet csak én éreztem így), de talán kicsit több interakció belefért volna a közönséggel.
Összegezve teljesen elképesztő, hogy egy 22 éves magyar srác (és a csapata) tudott összehozni egy ennyire egyedi, kreatív, makulátlan műsort. Ráadásul 3-szor egymás után egy 60 ezres stadionban.
Nagyösszegben fogadnék, hogy még külföldi szupersztárok sem lennének erre képesek.

Azahriah - Puskás Aréna koncert
Korábban nem számítottam hardcore fannak, leginkább a barátnőm hatására kezdtem el mélyebben belemenni a munkásságába. Persze ismertem jópár zenéjét, de nem tartozott az igazán kedvenceim közé.
Mi a pénteki koncerten voltunk, és hát valami brutális a gyerek.

Mindig is imádtam, amikor élőzenével, zenekarral nyomnak koncertet, de ezt is egy teljesen új szintre emelték. Csak maga Azi, annyi hangszert vett elő éneklés közben, hogy alig bírtam számolni

Negatívumok: aznap egy órás késéssel kezdett Azahriah. Erről azért a hangosbemondóban tájékoztathatták volna a közönséget, de teljesen megérte végülis a várakozás. Az előzenekar (Desh + Légyember) erőtlen, gagyi volt, pláne a főműsorhoz viszonyítva. Sokszor el is gondolkodtam, hogy Azi egyáltalán miért áll össze ilyen emberekkel.
Illetve (lehet csak én éreztem így), de talán kicsit több interakció belefért volna a közönséggel.
Összegezve teljesen elképesztő, hogy egy 22 éves magyar srác (és a csapata) tudott összehozni egy ennyire egyedi, kreatív, makulátlan műsort. Ráadásul 3-szor egymás után egy 60 ezres stadionban.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha esetleg netán talán mégis valaki rákattant, akkor tegnap az örökbecsű Moreno J feldolgozta egy még jobb végeredmény reményében.

Corey Hart - Sunglasses At Night (Moreno J Remix)
-
úristen mekkora zene. Köszi szépen érte.Faust írta: Az uj Danheim szam eleg meno lett. Ilyen klipet meg annyira csinalnek, raadasul szebb is lenne…![]()
https://youtu.be/o9OM7_OK448?si=aulB2ioFNtsgPIFc
Az uj Danheim szam eleg meno lett. Ilyen klipet meg annyira csinalnek, raadasul szebb is lenne…

https://telex.hu/after/2024/05/03/rapha ... -rick-rosssebydani írta:Nem vagyok benne a loreban, mi itt a fennforgás?Zsombor írta: Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.
![]()
Elég hosszú, de leír kb mindent.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Zsombor írta: Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.
Csak nekem ciki az egesz?
Asszonyverok, pedofilok stb.
Az igazssagot ugysem tudjuk meg. Ez is kb valami generalt beef hogy legyen mire kattintani, beszeljenek kicsit roluk az emberek.
Annyira szanalmas.
Cole tette jol hogy idejeben visszalepett.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem vagyok benne a loreban, mi itt a fennforgás?Zsombor írta: Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Azt hittem valaki felhozza, a Kendrick Lamar-Drake témát
5 nap alatt 4 számot kihozott Kendrick, zseniális.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nem sok dátum van nekik, úgyhogy simán megtelhet, tuti sokan jönnek külföldről is.davi10 írta: Kicsit soknak érzem oda a Dome-ot. Viszont Bilmuri lesz az előzenekar, őt eléggé megnézném élőben, én majdnem tőle ajánlottam ebben a körben.

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kicsit soknak érzem oda a Dome-ot. Viszont Bilmuri lesz az előzenekar, őt eléggé megnézném élőben, én majdnem tőle ajánlottam ebben a körben.soadroli írta: Sleep Token jön az MVM Dome-ba novemberben, zeneklubbos ajánlásom sajnos nem növeli majd a közönség számát, de azért valszeg megtelik majd![]()