Persze, csak szerintem könnyen fordítva sülhet el ez a nagy ígérgetés. Telexből idézek:Realista24 írta:Inkább ezt csinálja, mint petíciót a keszpenzhez való joghoz.kiserik írta: Én általában mindig mindent negatívabban nézek, így max pozitívan csalódom.
Szerintem 26'-ra fordítva is elsülhet a dolog. Tegyük fel, hogy összejön a Tiszának 30%. Kimegy Brüsszelbe 7 fő. Valahogy nem látom, hogy itthon a parlamenten kívül ezzel fenn lehet tartani az érdeklődést 2 éven keresztül. Most azt mondja ez a legfontosabb választás, azt igéri, hogy lebontja tégláról téglára a NER-t, Tóni pakolj meg remegnek a Karmelitában és egy csomó belföldi problémát említ, aztán mit fog látni az egyszeri szavazó '26-ban? Még mindig a Fidesz van kormányon, nincs Európai ügyészség, ugyan úgy lopnak, szar az oktatás az egészségügy a fizu meg úgy minden és gyakorlatilag az igéretekből nem lett semmi. Sőt, akár húzhat a Fidesz egy olyat is, hogy 2 év alatt megvalósít egy csomó dolgot azokból, amiket most Magyar igér és kifogja ezzel a szelet a vitorlájából.
Magyarról meg még mindig nem tudok véleményt alkotni. Azt tudom (Vargához közeli emberektől), hogy a házassága is azért ment gallyra, mert VJ fullba nyomta a kretént és csőlátású narancsos lett. Viszont annyi kétes és fura dolog van az egész feltünése után, hogy gyanakvó vagyok. Majd idővel leírom, hogy mire gondolok, de nem kifejezetten Magyarról, hanem inkább a mellette/""mögötte"" zajló dolgokról. Jelenleg még tartozik 2 nyilvánosan megígért vitával (Vona, Toroczkai).
"„Öt hét múlva, június 9-én választ Magyarország. Öt hét most a világ: múlt vagy jövő” – folytatta Magyar Péter.
Deutsch Tamás vagy Tarr Zoltán. Becstelenség vagy becsület? Korrupció vagy tiszta közélet? Türk Tanács vagy Európai Unió? Kelet vagy Nyugat? Propaganda vagy valóság? Megosztottság vagy megbékélés? Hazugság vagy valóság? Fidesz vagy Tisza? – sorolta a választás kérdéseit Magyar.
Sorsdöntő választás előtt állunk Magyar szerint."
Ebből mit tud majd megvalósítani '26-ig? Gyakorlatilag semmit. Nem fogják ezt a szavazók számon kérni?