Ok, így már világos, mire gondolsz.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
De ezt minden bizonnyal már tisztázták. Ramos nem olyan, aki véka alá rejti a véleményét. Ugye voltak a pletykák, hogy Casillas és Ramos beszélt Pérezzel, hogy ők nem hajlandóak jövőre is Mourinhoval dolgozni. És a hírek szerint csak nőtt ez a tábor.
Ha Pérez ezek és a mostanában közölt nyilatkozatok után még mindig kitart Mourinho mellett, akkor nagyot csalódtam benne. (És nem azért, mert elpaterolna két Real kapitányt + másokat is.)