így semmilyen európai szereplés nem lesz, már a Chelsea mögött vannak...LiamGallagher írta: Csak a szoki minden![]()
United vs Newcastle meccsen alkotniuk kell valamit vagy a Cityt verni döntőben.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 6., hétfő 21:53
így semmilyen európai szereplés nem lesz, már a Chelsea mögött vannak...LiamGallagher írta: Csak a szoki minden![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. május 6., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 6., hétfő 11:24
nzooli93 írta: Ez a West Ham is érdekes klub, 2-3 meccsenként kapnak simán 4-5 gólt, miközben Moyes védekező kontra focit játszik.
Év elején ígértek neki hosszabbítást, azóta meg köztudottan más edzőkkel tárgyalnak, Moyeshoz meg nem ért oda a hosszabbítási ajánlat. Tipik hiába van pénz, ha agyatlan a klubnál mindenki
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 5., vasárnap 19:12
Spurs is jo formaban van, elmult 4 meccsen 13 bekapott golnal tart es egymas utan 4 vereseggel csuszik le a blrol. Raadasul ket fordulo mulva talalkozik a Cityvel is.nzooli93 írta: Ez a West Ham is érdekes klub, 2-3 meccsenként kapnak simán 4-5 gólt, miközben Moyes védekező kontra focit játszik.
Év elején ígértek neki hosszabbítást, azóta meg köztudottan más edzőkkel tárgyalnak, Moyeshoz meg nem ért oda a hosszabbítási ajánlat. Tipik hiába van pénz, ha agyatlan a klubnál mindenki
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 5., vasárnap 18:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 5., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 17:34
Rá is néztem, hogy miről maradtam le. Nyertek 2 meccset egymás után.mexes írta:Szerintem a Chelsea szurkolók nevében is beszélek ha azt mondom, valószínűleg mást értünk streak alatt és megtaltosodas alatt.gutihaz14 írta: na mi ez a chelsea win streak?
megtaltosodtak a végére?
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. május 5., vasárnap 17:32
Szerintem a Chelsea szurkolók nevében is beszélek ha azt mondom, valószínűleg mást értünk streak alatt és megtaltosodas alatt.gutihaz14 írta: na mi ez a chelsea win streak?
megtaltosodtak a végére?
Ha már jó a projekt, az állomány és a taktika akkor jön a legnehezebb része. Meg kell tanulni nyerni.ferni írta: a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 5., vasárnap 17:21
alexoxladjackoxi írta:A Bayern elleni inkább volt beszari, és balfaszkodás, de a City ellen idegenben szerintem teljesen védhető, hogy az egy pontért mentünk. Artetának meg ez a második olyan szezonja, hogy van sansz nyerni is valami komolyat, még nem bêlyegezném meg. Mondom ezt amúgy úgy, hogy bőven nem vagyok annyira odáig több dolgáért sem. Az ilyen villanykörtés dolgokra pedig szimplán nem kell felülni. Ha a játékosok beállnak mögé, és egységet kovácsol, akkor felőlem a farkát is pörgetheti nekik. Márpedig ha figyeled a nyilatkozatokat, nagyon pozitív a hangulat csapaton belül, és azok sem sírnak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, szóval attól, hogy neked ez ripacskodás, attól még akár műkődhet is. Nem bízok már én sem az idei bajnoki címben egyébként, de legalább van egy erős alap, és ha folyamatosan nyomás alatt tartjuk a Cityt, összejöhet záros határidőn belül.ferni írta: Én szeretem az Arsenalt, boldog lennék ha túl tudnának a saját árnyékukon lépni és bajnokok lennének, de én egyenesen ki vagyok ettől a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.
De bukjon a City pontot és húzzák be azt kívánom.
Ki lehet kapni, el lehet bukni bármilyen címet, kupát de nem így ahogy az Arsenal szokta rendszeresen.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 5., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 16:43
A Bayern elleni inkább volt beszari, és balfaszkodás, de a City ellen idegenben szerintem teljesen védhető, hogy az egy pontért mentünk. Artetának meg ez a második olyan szezonja, hogy van sansz nyerni is valami komolyat, még nem bêlyegezném meg. Mondom ezt amúgy úgy, hogy bőven nem vagyok annyira odáig több dolgáért sem. Az ilyen villanykörtés dolgokra pedig szimplán nem kell felülni. Ha a játékosok beállnak mögé, és egységet kovácsol, akkor felőlem a farkát is pörgetheti nekik. Márpedig ha figyeled a nyilatkozatokat, nagyon pozitív a hangulat csapaton belül, és azok sem sírnak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, szóval attól, hogy neked ez ripacskodás, attól még akár műkődhet is. Nem bízok már én sem az idei bajnoki címben egyébként, de legalább van egy erős alap, és ha folyamatosan nyomás alatt tartjuk a Cityt, összejöhet záros határidőn belül.ferni írta: Én szeretem az Arsenalt, boldog lennék ha túl tudnának a saját árnyékukon lépni és bajnokok lennének, de én egyenesen ki vagyok ettől a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.
De bukjon a City pontot és húzzák be azt kívánom.
Ki lehet kapni, el lehet bukni bármilyen címet, kupát de nem így ahogy az Arsenal szokta rendszeresen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 16:18
Hát ha így látod, biztos nem én foglak meggyőzni, ahogyan Te sem engem. Egy bajnokság 38 meccsből áll, szerintem az, hogy van 2-3 meccs, ahol a biztonságra törekszel az simán belefér, főleg, ha ténylegesen nem kapsz ki az adott meccsen. A többire nem reagálok, mert erősen azt érzem, hogy az utálat beszél belőled.ferni írta:Szép dolgok ezek, attól még a mai napig egy fejben gyenge mentálisan kuka csapat ez az Arsenal, akinek mikor meg kell mutatni tele a gatya és leszerepelnek folyton.alexoxladjackoxi írta:
Ha a közvetlen riválisodat otthon ütöd, idegenben meg hozol egy X-et, akkor egyáltalán nem ott megy el a dolog. A Villa elleni otthonira már inkább mutogatnék, de az, hogy a Fulham ellen szereztünk egy pontot két meccsen, az egyáltalán nem fér bele. 2024 alapján megérdemelné a csapat a bajnoki címet, de összességében ősszel meg több olyan meccsen is hoztuk a 3 pontot, ahol szerintem nem szolgáltunk rá, és hát nem naptári êvre osszák a bajnoki címet. Jövőre azt kell hozni konstansan, amit a szezon második felében, és akkor meglehet. Ha hozzuk a maradék 2 meccset, lesz 89 pontunk. Sok, de lehetne több. Pool 92 és 97 ponttal is lett második. Egyébként a december azért fájó, mert akkor már qrva jól toltuk ellentétben az őszi meccseken, csak becsúszott 2-3 olyan meccs, hogy mindent is kihagytunk. Ettől még nagyon jó szezonunk van, de tény, hogy legkésőbb jövőre be kêne már rakni valami komoly trófeát a vitrinbe.
Ebből sose fognak kilépni, amíg Arteta nem úgy küldi fel a fiúkat, hogy ma focizunk, felmegyünk, kitesszük a pélót és megtoszunk bárkit vagy a pályán megdögölve valahogy nyernek.
Attól fog ez megváltozni, hogy villanykörtéket mutogat az öltözőben?
Beszarik sajnos az egész Arsenal meg Arteta is és egyáltalán nem mernek kockáztatni mikor kéne, lehet belebukna elsőnek párszor ebbe, de máshogy ebből nem lehet kiszakadni.
De gondolom ezt nem tanítják a piszipaszimágnestábla iskolában, ahogy Pepnél is a fiúk majdnem letérdeltek tavaly egy Inter ellen a döntőben, annyira össze volt csokizva a naci.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 16:09
Szép dolgok ezek, attól még a mai napig egy fejben gyenge mentálisan kuka csapat ez az Arsenal, akinek mikor meg kell mutatni tele a gatya és leszerepelnek folyton.alexoxladjackoxi írta:
Ha a közvetlen riválisodat otthon ütöd, idegenben meg hozol egy X-et, akkor egyáltalán nem ott megy el a dolog. A Villa elleni otthonira már inkább mutogatnék, de az, hogy a Fulham ellen szereztünk egy pontot két meccsen, az egyáltalán nem fér bele. 2024 alapján megérdemelné a csapat a bajnoki címet, de összességében ősszel meg több olyan meccsen is hoztuk a 3 pontot, ahol szerintem nem szolgáltunk rá, és hát nem naptári êvre osszák a bajnoki címet. Jövőre azt kell hozni konstansan, amit a szezon második felében, és akkor meglehet. Ha hozzuk a maradék 2 meccset, lesz 89 pontunk. Sok, de lehetne több. Pool 92 és 97 ponttal is lett második. Egyébként a december azért fájó, mert akkor már qrva jól toltuk ellentétben az őszi meccseken, csak becsúszott 2-3 olyan meccs, hogy mindent is kihagytunk. Ettől még nagyon jó szezonunk van, de tény, hogy legkésőbb jövőre be kêne már rakni valami komoly trófeát a vitrinbe.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 15:57
Ha a közvetlen riválisodat otthon ütöd, idegenben meg hozol egy X-et, akkor egyáltalán nem ott megy el a dolog. A Villa elleni otthonira már inkább mutogatnék, de az, hogy a Fulham ellen szereztünk egy pontot két meccsen, az egyáltalán nem fér bele. 2024 alapján megérdemelné a csapat a bajnoki címet, de összességében ősszel meg több olyan meccsen is hoztuk a 3 pontot, ahol szerintem nem szolgáltunk rá, és hát nem naptári êvre osszák a bajnoki címet. Jövőre azt kell hozni konstansan, amit a szezon második felében, és akkor meglehet. Ha hozzuk a maradék 2 meccset, lesz 89 pontunk. Sok, de lehetne több. Pool 92 és 97 ponttal is lett második. Egyébként a december azért fájó, mert akkor már qrva jól toltuk ellentétben az őszi meccseken, csak becsúszott 2-3 olyan meccs, hogy mindent is kihagytunk. Ettől még nagyon jó szezonunk van, de tény, hogy legkésőbb jövőre be kêne már rakni valami komoly trófeát a vitrinbe.ferni írta:Oké, csak az egy bajnoki meccs volt, nem BLRemy írta:
Ugyanazt tolták, mint mi a City ellen.![]()
Mi meg a vezetésre seggeltünk rá, ők meg a döntetlenre![]()
~220 perc alatt 20 percig se állt továbbjutásra ellenünk a világ legjobb csapata...
Meccs közben is mondtam hogy ki kellett volna tenni a faszt végre az Arsenalnál és kockáztatni, mert nem lesz nekik elég az X, eddig nekem van igazam.
Ez a City nem nyert rangadót a bajnokságban, United aki egyedül letérdelt nekik kétszer, de hát ők meg...
Ellenünk se nyertek meccset.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 14:54
Oké, csak az egy bajnoki meccs volt, nem BLRemy írta:Ugyanazt tolták, mint mi a City ellen.ferni írta:
Én már mikor City ellen 0-0ra játszottak mondtam ebből gond lesz és nyerniük kéne, de megint befosva felmentek a döntetlenért ahelyett hogy fociztak volna egyet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 14:46
Ugyanazt tolták, mint mi a City ellen.ferni írta:
Én már mikor City ellen 0-0ra játszottak mondtam ebből gond lesz és nyerniük kéne, de megint befosva felmentek a döntetlenért ahelyett hogy fociztak volna egyet.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 14:29
Nem, a legtöbbnek nem az a baja, hogy nem nyernek, hanem az, hogy az egész világ ellenük van és lényegében a bírók és a körülmények miatt nem nyernek.cart írta: Gondolom az Arsenal szurkolókat frusztrálja hogy 20 éve nyerek utoljára bajnokságot. Közben a City, Chelsea, United is halomra nyerték magukat, meg a Realnal is befigyelt közben 5 BL.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 5., vasárnap 14:25
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem