Ferland Mendy - 23

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ferni

Re: Ferland Mendy - 23

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 15:30

raul 4 ever írta: MG-ben mi a bizonytalan? Real - Gironán nem a bh-re emlékszem, hogy lebőgött és vigasztalta a fél csapat.
Más egy Girona spanyol bajnoki meg egy BL rangadó a City ellen.

Jelenleg Miguel a legnagyobb kérdés mire képes a legnagyobb színpadon.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 5., vasárnap 15:29

MG-ben mi a bizonytalan? Real - Gironán nem a bh-re emlékszem, hogy lebőgött és vigasztalta a fél csapat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 15:09

Az a baj, hogy ez a mostani Mendy aranyat ér, olyan biztos pont amit kár lenne két bizonytalanra beáldozni.

Majd ha valaki beválik helyette el lehet gondolkozni a cseréjén.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 5., vasárnap 15:04

az abaj, hogy Carlonak Davies-Mendy páros kell :D

a korábbi hírek szerint a vezetőség szadulna Mendytől,
akkor Davies mögé itt tartanánk Frant/Miguelt :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 5., vasárnap 14:42

Tiszta felesleges Xabi féle csapatra tervezni, jövőre még fixen van egy évünk 4 védős rendszerben. Elkellene felejteni a kanadait, visszahozni MG-t és harc a posztért Mendyvel, aki jobb az kezd és done. Fran kevés ez világos.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. május 5., vasárnap 14:32

Nekem Mendyvel kapcsolatban inkabb kerdeseim/ketsegeim vannak:

Mennyire megbizhato (serulesek, formaingadozas)?
Mennyire hasznalhato es evi 5 jo meccsert (hiaba azok a legmagasabb szinten vannak) erdemes-e itt tartani?
Ha jon Xabi Alonso jovo nyaron, akkor o mit tudna kezdeni vele? 3-5-2ben talan bal oldali khvnek jo lenne, de az ennyire egy labas, ugyetlen, gyengen passzolo jatekosok mindig lutri.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 14:16

Jogos kérdés.

Meg kell vennünk, ki tudja a Girona visszaveszi-e, ők a City tartalékcsapata, fix találnak oda valakit, akinek jól jöhet egy kis játékidő.

Girona lehet el se indulhat a BLben a jelenlegi szabályok szerint, de azt fix megoldják szokásosan okosba.

Ha jön Davies nincs Miguelnek hely nálunk, lehet jót tenne neki egy év külföld, pl Bundesliga, bár a PL-be is beférne bőven jó pár csapatba, de az sztem sok lenne neki hirtelen.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 5., vasárnap 14:10

ferni írta: Fran szimplán kevés, jó szezonja volt anno, jogosan ide lett hozva, de mintha nagy lenne rá a kabát. Picit mintha buta lenne a focihoz, mármint ami a Realhoz kell.

Nehéz kérdés mi lenne a jó opció.

Mendyt itt tartanám, de a Davies VS Miguel nem egyszerű kérdés, főleg ha anyagilag összehasonlítjuk a két opciót.

Viszont Davies is csak 23 éves, egy jó közegben szerintem tudná hozni azt a minőséget amit már megmutatott nem egyszer. Nagyon fiatal, túl nagy potenciállal, hogy ne próbáljuk ki.

Miguelt el kell küldeni kölcsönbe ha bármi történne.
Hova adod kölcsön? Stabilan kezdő hátvédje a La Liga második helyett Gironának. Több meccset játszott mint Mendy. Vagy el kell engedni máshol karriert építeni vagy otthon (Frannál több) esélyt adni neki.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 5., vasárnap 11:47

Mendyből az egyetlen Realba való verzió a 2022 tavaszi, betonbunker-fal-várárok-sánc féle. Annak a duplázásnak Benz zsenije mellett az is alapja volt, hogy azon a baloson ember nem ment át. Amíg azt tudja hozni, elfér itt is.

Fran nálam hasonló, mint LV. Egy nagy munkabírású, gyors, de nem eléggé ügyes játékos. Csak LV tökei lelógnak a pályáról, ezt már nem egyszer mutatta be, Fran ilyen helyzetbe még nem került, így ezt nem lehet tudni róla, de Davies/MG érkezése esetén, nálam ő lenne az "áldozat".
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 11:28

Fran szimplán kevés, jó szezonja volt anno, jogosan ide lett hozva, de mintha nagy lenne rá a kabát. Picit mintha buta lenne a focihoz, mármint ami a Realhoz kell.

Nehéz kérdés mi lenne a jó opció.

Mendyt itt tartanám, de a Davies VS Miguel nem egyszerű kérdés, főleg ha anyagilag összehasonlítjuk a két opciót.

Viszont Davies is csak 23 éves, egy jó közegben szerintem tudná hozni azt a minőséget amit már megmutatott nem egyszer. Nagyon fiatal, túl nagy potenciállal, hogy ne próbáljuk ki.

Miguelt el kell küldeni kölcsönbe ha bármi történne.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 5., vasárnap 11:26

Pad'em írta:

Hiába hoznánk vissza Miguelt, úgy járna Mendy mögött mint Fran.
Szerintem jobb játékos, mint Fran.
Ugye Franban annyira nem bízott Carlo, hogy sokszor Cama játszott azon a poszton, amikor Mendyre épp nem lehetett számítani..
Bőven lennének percei egy Mendy mellett.
De nyilván, döntse el Carlo, ha neki Davies kell, akkor legyen Davies.
Bár, ha Mendy ekkora kedvenc, akkor szerintem egy Miguel a padot is jobban tűrné, mint egy 50milliós igazolás.. :)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 5., vasárnap 11:18

reeed_ati írta: Én nem láttam eleget Daviest ahhoz, hogy meg tudjam ítélni..
Amikor épp láttam, akkor nekem csalódás volt, főleg amennyire fel van hájpolva..
Miért került ki a bayern kezdőből?, sérülés?, vagy csak mert nem akar hosszabbítani?, vagy ennyire lefőtt a pali?
Ha utóbbi, akkor nagy pénzt biztos nem fizetnék érte, főleg hogy van egy Miguelünk a Girónában, aki remek szezont fut, stabil kezdő a spanyol második helyezettnél.
A másik, ami nálam felértékeli Miguelt, hogy saját nevelés, madridi vér, kellenek az ilyen arcok a csapatba, ráadásul minőségi játékosnak is tűnik, azért mostanában ritka az ilyen, az utánpótlásunkból, szóval ezeket jobban meg kéne becsülni.
Két hasonló opcióból én most az olcsóbb saját nevelést választanám.
Inkább mennék rá Frimpongra, hogy a jobboson erősítsünk és Carvajal legyen tehermentesítve.
Hiába hoznánk vissza Miguelt, úgy járna Mendy mögött mint Fran.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 5., vasárnap 11:13

Én nem láttam eleget Daviest ahhoz, hogy meg tudjam ítélni..
Amikor épp láttam, akkor nekem csalódás volt, főleg amennyire fel van hájpolva..
Miért került ki a bayern kezdőből?, sérülés?, vagy csak mert nem akar hosszabbítani?, vagy ennyire lefőtt a pali?
Ha utóbbi, akkor nagy pénzt biztos nem fizetnék érte, főleg hogy van egy Miguelünk a Girónában, aki remek szezont fut, stabil kezdő a spanyol második helyezettnél.
A másik, ami nálam felértékeli Miguelt, hogy saját nevelés, madridi vér, kellenek az ilyen arcok a csapatba, ráadásul minőségi játékosnak is tűnik, azért mostanában ritka az ilyen, az utánpótlásunkból, szóval ezeket jobban meg kéne becsülni.
Két hasonló opcióból én most az olcsóbb saját nevelést választanám.
Inkább mennék rá Frimpongra, hogy a jobboson erősítsünk és Carvajal legyen tehermentesítve.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 5., vasárnap 10:58

ELSiete írta: NEW: Real Madrid is now preparing to offer Ferland Mendy a RENEWAL.

• Mendy has now convinced Real Madrid leaders.
• He has turned his situation around.
• Carlo Ancelotti trusts him 100%.
• Entire locker room respects him.
• Contract ends in 2025.

@jfelixdiaz @marca
Én továbbra is #teamdavies, hiába a gyenge szezonja, neki szerintem csak környezetváltozás kell. Hosszú távon inkább mennék el a támadó fullback irányba (pláne a Xabis hírek fényében). Padra meg azért luxus lenne Mendy, jó szezonja után biztos lennének kérői. De ilyen kilátású csapatból meg távozni biztos nem akar majd, Ancelotti meg imádja. Nehéz kérdés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 5., vasárnap 10:50

NEW: Real Madrid is now preparing to offer Ferland Mendy a RENEWAL.

• Mendy has now convinced Real Madrid leaders.
• He has turned his situation around.
• Carlo Ancelotti trusts him 100%.
• Entire locker room respects him.
• Contract ends in 2025.

@jfelixdiaz @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Perez

HozzászólásSzerző: Perez » 2024. május 3., péntek 10:56

Halfkey írta: Nekem nem az a problémám hogy hátrált, hanem hogy a kifelére figyelt egy inverted wingernél. Kifelé/sarokba sokkal kisebb a veszély mint befelé, ez alap taktikai utasítás hogy ha valamerre engeded, akkor az arra legyen. És nagyon jól is szoktuk ezt csinálni, lásd City.
Ez meg a másik probléma az esetnél...
Helyes meglátás
Lehet a legjobb védő de ők is csak emberek és tévednek néha bizonyos szituációkban
Attól még kedveljük őket :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 3., péntek 6:14

Nekem nem az a problémám hogy hátrált, hanem hogy a kifelére figyelt egy inverted wingernél. Kifelé/sarokba sokkal kisebb a veszély mint befelé, ez alap taktikai utasítás hogy ha valamerre engeded, akkor az arra legyen. És nagyon jól is szoktuk ezt csinálni, lásd City.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 23:35

MarioCirolo írta: En nagyon nem vagyok Mendy fan es szerintem gyenge meccset is hozott, de a golnal azert is hatralt, hogy Rodrygo visszaerjen es zarja azt a savot, sot meg talan mutatta is neki, hova mozogjon. Ettol fuggetlenul egy nagyon szep gol volt, Mendy talan vedekezhetett volna jobban, Rodrygo hatarozottabban visszazarhatott volna es Lunin bravurral foghatta a rovidre tarto labdat.
van egy felvetel ahol latni hogy talan rodrygonak mutat hogy figyeljen ha befele huzza. hat befele huzta...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. május 2., csütörtök 22:37

En nagyon nem vagyok Mendy fan es szerintem gyenge meccset is hozott, de a golnal azert is hatralt, hogy Rodrygo visszaerjen es zarja azt a savot, sot meg talan mutatta is neki, hova mozogjon. Ettol fuggetlenul egy nagyon szep gol volt, Mendy talan vedekezhetett volna jobban, Rodrygo hatarozottabban visszazarhatott volna es Lunin bravurral foghatta a rovidre tarto labdat.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 2., csütörtök 21:02

Perez írta: Sane az oldalvonaltol fél métere vette át a labdát
Ha ott megtámadja és nem folyamatosan hátrál akkor nincs a Kimich duplázás
Így tálcán kínálta fel ezt Kimichnek
Oldalvonalon kimegy rá, sane, aki jó egy az egyben meg simán elmegy mellette esetleg, és viheti kapu felé tisztán a labdát. Egy védő a biztosra megy inkább, mert az a dolga. Általában így is viselkednek a védők.

Vissza: