'shutterisland írta:
nekem valahogy nem all ossze a kep, nem jon ki a matek.
fogadjuk el, hogy nem reprezentativ a social media orulet magyar peter korul, az tenyleg lehet megteveszto.
de olyan tomegeket kepes eloben is osszehozni, amit velhetoen az osszes tobbi ellenzeki part osszeadva sem tudna kivinni, a fidesz is max ugy, hogy odavezenyeltetik szo szerint az embereket.
ezen felul van egy szerintem komoly reteg, aki a jelenlegi munkahelye miatt nem vallalhatja a nevet a social mediaban vagy az arcat egy olyan tuntetesen, ahonnan mindenki liveozik, de egyebkent a tiszaval szimpatizal.
en elhiszem, hogy rengeteg a partkatona, a ner leagazasai, a meszaros fele bizniszekben erdekeltek, a trafiktulajok, a borsodi zsakfalukban kilora megvett romak, a buszoztatott ukran vendegmunkasok, a papiron 5 eve halott szavazok, a demens mamikak remego kezet a fidesz melle x-eleshez segito kezek...
de akkor is, en nem hiszem el, hogy ennek szabadna 45% vs 25%-nak lennie, ennyira nem lehet roncs az egesz.
Túl rózsásan látod a helyzetet, nagyon lebecsülöd a fidesznek annak a szavazóbázisát, akik kb semmiről nem tudnak csak arról ami a Duna TVn meg az M1en megy, rengeteg ez az embertömeg és az alapján ami ott megy ha nem mész szavazni romba dől az ország és szépen el is mennek.
Van egy hatalmas tömeg is aki egyszerűen nem foglalkozik vele, hiába juthatna hozzá minden információhoz, rengeteg ilyen fiatal is van, egyszerűen ebben szocializálódtak, hogy felesleges foglalkozni vele, úgyis Orbán nyer. Én is mióta szavazhatok csak fidesz kétharmad van fixen.
Ezen lesz a legnehezebb változtatni, hogy ezeket kell megmozgatni, anélkül esélytelen bárki is a agymosotthadsereg ellen.
Nagyon messze vagyunk a kormányváltástól, ha minden így halad max 2030ban lesz arra esély, előbb nem.