Feleséggel mennénk nyáron pihenni 3-5 napra, belföldön belül (ahol elfogadják a szép kártyát
Fontos, hogy jó legyen a kaja náluk, ha épp nincs kedvünk pancsolni akkor lehessen a városban is körbenézni.
Ebben tud valaki tippet mondani?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. május 7., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 7., kedd 14:52
Nyilván nem, azért is írtam, hogy teraszra jó. Illetve a teraszra amúgy sem rendes füvet vagy növényt teszel ergo nem csökkented vele az élő dolgok számáthehetheoriginal írta: talán 10m2 nem veri oda a földgolyót és a teljes ökoszisztémát, pláne annyi multi és mammutcég mellett....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 14:47
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. május 7., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 13:44
Sima müfüragaszto, sarkaira /szelere ment boven, kozepre kevesebb, hogy egyszerubb legyen feltepni szukseg esetenhehetheoriginal írta: nice, igy gondoltam én is![]()
en egy kb 10 m2 betonra akarnam lerakni.
simán ragasztóval raktad le, vagy van valami titkos csel, amit tudni illik?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 13:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 7., kedd 13:38
Betonra, parades. Arnyekos helyen van, igy nem egeti a talpam, vizet jol birja, ha beesik az eso. Kapott seprest, porszivozast, de amugy "igenytelen". Nyilvan nem tervezek vele 10 evre, de ha csak minden ötödik evben ki kell cserelnem, akkor mar megerte boven. Jobbnak talalom oda a teraszra, mint barmelyik mas burkolatot, mert kevesbe latszik rajta a por, kosz, stb.hehetheoriginal írta: @R, ha már úgyis itt ólálkodsz, mik a tapasztalatok a műfűvel, amióta megvan?
asszem te akartál, meg vettél is, és asszem innen:
https://mufuplacc.hu/termekek/
földre raktad le vagy betonra vagy hova? mennyire tartós, hogy tartod karban, már ha kell egyáltalán, nyáron mennyire égeti a kis tappancsaidat, stb.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 5., vasárnap 11:03
én is. a minőség itt is patikaEl Sie7e írta:én csak arról tudok nyilatkozni ami nekem érkezett postán, az pedig varrott, patent minőségKercsó írta:
nekem az 1. és a 3. számú is vasat Real címer, varrot adidas logó
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 5., vasárnap 10:49
én csak arról tudok nyilatkozni ami nekem érkezett postán, az pedig varrott, patent minőségKercsó írta:nekem az 1. és a 3. számú is vasat Real címer, varrot adidas logóEl Sie7e írta: a címer és az adidas logó is varrott, a szponzorfelirat az ami vasalt
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 5., vasárnap 10:22
nekem az 1. és a 3. számú is vasat Real címer, varrot adidas logóEl Sie7e írta: a címer és az adidas logó is varrott, a szponzorfelirat az ami vasalt
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 5., vasárnap 10:12
a címer és az adidas logó is varrott, a szponzorfelirat az ami vasaltKercsó írta:vasalt69erssam írta:
Köszi a linket!
Címer jól látom, hogy nincs rajta? Ha mégis, akkor az varrott vagy vasalt?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 5., vasárnap 9:24
vasalt69erssam írta:Köszi a linket!El Sie7e írta: közkívánatra![]()
Címer jól látom, hogy nincs rajta? Ha mégis, akkor az varrott vagy vasalt?
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. május 5., vasárnap 9:08
Köszi a linket!El Sie7e írta: közkívánatra![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 4., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 4., szombat 17:12
Ezt én is megköszönném!El Sie7e írta:én 1-2 hónapja rendeltem egy hazai Kroos mezt, nagyon jó minőség, meg vagyok vele elégedve, kb. 1 hét alatt jött megKercsó írta:
dhgate.com
ha nem heti 3 nap akarod hordani, és gépben 40 fokon mosni folyamatosan, akkor teljesen jó minőség (20 dollár alatti áron)
ha gondolod megkeresem a dhgate-es eladót, ott is érdemes azért az eladók között szelektálni és a már beváltakat előnyben részesíteni![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 4., szombat 16:55
én 1-2 hónapja rendeltem egy hazai Kroos mezt, nagyon jó minőség, meg vagyok vele elégedve, kb. 1 hét alatt jött megKercsó írta:dhgate.com69erssam írta: Sziasztok!
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is). Viszont a replika adidas logo nelkul nem jon be, az adidas logos pedig atlag 35ezer forintba kerul...
Valaki esetleg tud olyan uzletlancot min Decathlon vagy Hervis ahol lehetnek ilyen mezek hogyha mar ilyen draga legalabb felprobalhassam oket? A fent emlitett uzletekben elvileg nincs felnott mez. Ha esetleg valaki Győrben vagy kornyeken tud valami kisebb szurkoloi boltot azt is szivesen fogadom!
ha nem heti 3 nap akarod hordani, és gépben 40 fokon mosni folyamatosan, akkor teljesen jó minőség (20 dollár alatti áron)
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 4., szombat 14:46
dhgate.com69erssam írta: Sziasztok!
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is). Viszont a replika adidas logo nelkul nem jon be, az adidas logos pedig atlag 35ezer forintba kerul...
Valaki esetleg tud olyan uzletlancot min Decathlon vagy Hervis ahol lehetnek ilyen mezek hogyha mar ilyen draga legalabb felprobalhassam oket? A fent emlitett uzletekben elvileg nincs felnott mez. Ha esetleg valaki Győrben vagy kornyeken tud valami kisebb szurkoloi boltot azt is szivesen fogadom!
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. május 3., péntek 22:59
Köszi, megróbálom!tomi_b írta:Magadon is ennyire bejön?69erssam írta: Sziasztok!
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is). ...
![]()
Egyébként Árkádban vagy a Plázában találhatsz ilyen üzletet, máshol nem nagyon szerintem. Talán még az Arany J. utca sarkán van egy sportbolt.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 3., péntek 22:48
Magadon is ennyire bejön?69erssam írta: Sziasztok!
Nagyin tetszenek az idei mezeink igy szeretnek beszerezni egyet( hazai fele hajlok de az is lehet hogy a fekete lesz a befuto..szivesen meghallgatom mas izleset is). ...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem