https://youtu.be/ego4aQLZKlQ?si=EYsX8EyHEH-6ZoKbkiserik írta: Hehe, úgy látszik bakot lőttem. Mindig elfelejtem, hogy én már őskövület vagyok. Én nem követek influenszereket, így azt sem tudom, kik azok, akiket felsoroltál. Nem használok Twittert, Instát, Tiktokot. Facebookom van, de max akkor megyek oda, ha itt linkeltek valamit. Nálam a Megafos a fidesz médiát jelenti: Origo-M1-Index Bermuda háromszögnek is szoktam nevezni. Én hibám, elnézést ha félre érthető voltam.
Az viszont, hogy egyeseknek ennyi jött le az egészből az elszomorító.
Talan ezt a dokut erdemes lehet megtekintened. Ilyet
nehez lenne osszeallitani a fuggetlen mediarol.
Azzal viszont igazad van, hogy nemzetkozi hireket a fuggetlen media is elhallgat. De ez szerintem nem azert van mert agendat kepviselnek, hanem mert a magyar olvasot Orban es Magyar Peter bulvarhirei jobban foglalkoztatjak. Nagyon keves embert erdekel a kulfoldi politika/hirek, eleg megnezni hogy az ilyeneknel mennyi komment van facebookon es mennyi egy Magyarorszaggal
kapcsolatos hirnel. Milliokat a magyar politika is csak addig erdekel amig - hogy Puzsert idezzem - nincs kevesebb krumplileves az asztalon.
Ehhez az is hozzajon hogy a fuggetlen media itthon piaci alapu, mig a kormanykozeli media a korlatlan forrasoknak koszonhetoen azt is megengedheti maganak, hogy agendat kepviseljen, meg ha az emberek szarnak is a napi 30 migransos/sorosos hirre.