Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
ferni

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 8:36

Kit érdekel? :lol:

MLS egy ténylegesen bohóc liga, pl arabokhoz képest is szintekkel gyengébb, pedig az se valami nagy durranás.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 5., vasárnap 8:10

Sajnos úgy tűnik hamar örültünk az Inter Miami szenvedésének. Tavalyi fél szezonban rápihentek az ideire és beindult a dara...
Éjjel Messi 5 gólpassz. MLS rekord.
Suarez gólpassz, mester3as.
Első helyen vannak.
10+ góllal többet lőttek, mint a többiek.

:'(

Viszont az is igaz, hogy ott középszintű ellenfelek vannak, bernardesci, insigne, míg CRnél tényleges sztárok.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 3., péntek 12:02

gutihaz14 írta: BREAKING: Kylian Mbappé is finalizing the purchase of Sergio Ramos' former mansion in Madrid for €18M.
lerúgott szar helyett rendes házra is telne... :coffee:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 3., péntek 11:58

BREAKING: Kylian Mbappé is finalizing the purchase of Sergio Ramos' former mansion in Madrid for €18M.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 3., péntek 7:46

Puskásékat berakod ide egy az egyben, nem 6 lenne közte, hanem 16, aztán abbahagynák a meccset.
aztan adsz nekik par het felkeszulesi idot a visszavagora... :shifty:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 3., péntek 7:35

'shutterisland írta:

50-es evekbe visszautazna ez a mostani rossi fele magyar valogatott egy idogeppel, akkori korulmenyek (palya, labda, cipok, szabalyok) mellett jatszananak, akkor azert az eronlet/fizikum es taktikai erettseg miatt velhetoen egy x-et szerintem le tudnanak hozni ugy is.

ha 2024-be idoutazna az aranycsapat es jatszananak a mostani szabalyrendszerben es korulmenyek kozott, akkor lenne vagy 6 kozte szoboszlaiek reszere.
Szerintem meg így is úgy is akkora különbség lenne, mintha a női focisták tolnák a férfiak ellen. Egyszerűen eltelt 70 év. Az, hogy milyen a cipő, pálya minősége, labda, lényegtelen... Csupán fizikumból megoldanák röhögve.

Sportban, ekkora távlat, az végtelen.

Puskásékat berakod ide egy az egyben, nem 6 lenne közte, hanem 16, aztán abbahagynák a meccset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 0:18

Felvetettetek az ai generalt meccset a mai vs regiek ellen. Sokszor szoktam ilyesmin agyalni én is. Nagyon kíváncsi lennék rá.
soha nem fog kiderulni, de jot lehet rajta elmelkedni, mivel ugyse derul ki, ki latja jobban. :D

szerintem pl egy aranycsapat vs rossi fele valogatott oda-visszavagos :

50-es evekbe visszautazna ez a mostani rossi fele magyar valogatott egy idogeppel, akkori korulmenyek (palya, labda, cipok, szabalyok) mellett jatszananak, akkor azert az eronlet/fizikum es taktikai erettseg miatt velhetoen egy x-et szerintem le tudnanak hozni ugy is.

ha 2024-be idoutazna az aranycsapat es jatszananak a mostani szabalyrendszerben es korulmenyek kozott, akkor lenne vagy 6 kozte szoboszlaiek reszere.

aztan persze meg lehet nezni ugy is, hogy egy parhuzamos univerzumban, egy 3-2-5-ben felrakott, pocakos varga barnabassal a centerben felallo valogatott mit kezdene a tokeletesen etkezo, fizioterapeutakkal es fullos stabbal boostolt, prime, fizikailag es taktikailag csucsra huzott puskasek 4-2-3-1-ben felallo formacioja ellen.
az lehet megcsunyabb lenne. :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 23:34

hehetheoriginal írta:
realbeckham írta: Csori Lucas :/

Szoktam nézni ilyen vintage videokat. Most nem is ilyen pele, diego /god mode ra gondolok. De nem is chaplin féle fekete feher komédia "focira"

Hanem elképesztő pl egy garrincha számomra mennyire gyors, agilis és technikás. Zico nennyire leuralta egyedül a kpt, vagy rivelino, ahogy elasticoval kozlekedett kb egész meccsen. Könnyedén, majd 4 métert vert az emberre.
Vinitol láttam egy reverse elasticot bayern ellen, mikor 2 ember között préselte be magát. Egyedül ő adja nekem a mai fociban azt, amire vagynek már nagyon. Neymar off. Bappe tud szép dolgokat, ahogy doku is a citybol. Tegnap sancho is tetszett. Ezert imadtam a vintage crt nagyon . Dinhot. Fenoment, okochat, romariot, crujffot. De elottuk is rengeteg zseni szaladgalt a pályákon, minden evtizedben.
Felvetettetek az ai generalt meccset a mai vs regiek ellen. Sokszor szoktam ilyesmin agyalni én is. Nagyon kíváncsi lennék rá. :mrgreen: fogalmam sincs mi lenne, de biztos, hogy ejakulalnek párat a képernyő előtt.
ez oké.
csak akkor mi a faszért egy átlagfavágó angol a neved meg a kedvenc játékosod :lol: :kalapos: :coffee:
realasensio mar foglalt volt

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. május 2., csütörtök 21:08

Én is téged :sziv:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 20:58

realbeckham írta: Csori Lucas :/

Szoktam nézni ilyen vintage videokat. Most nem is ilyen pele, diego /god mode ra gondolok. De nem is chaplin féle fekete feher komédia "focira"

Hanem elképesztő pl egy garrincha számomra mennyire gyors, agilis és technikás. Zico nennyire leuralta egyedül a kpt, vagy rivelino, ahogy elasticoval kozlekedett kb egész meccsen. Könnyedén, majd 4 métert vert az emberre.
Vinitol láttam egy reverse elasticot bayern ellen, mikor 2 ember között préselte be magát. Egyedül ő adja nekem a mai fociban azt, amire vagynek már nagyon. Neymar off. Bappe tud szép dolgokat, ahogy doku is a citybol. Tegnap sancho is tetszett. Ezert imadtam a vintage crt nagyon . Dinhot. Fenoment, okochat, romariot, crujffot. De elottuk is rengeteg zseni szaladgalt a pályákon, minden evtizedben.
Felvetettetek az ai generalt meccset a mai vs regiek ellen. Sokszor szoktam ilyesmin agyalni én is. Nagyon kíváncsi lennék rá. :mrgreen: fogalmam sincs mi lenne, de biztos, hogy ejakulalnek párat a képernyő előtt.
ez oké.
csak akkor mi a faszért egy átlagfavágó angol a neved meg a kedvenc játékosod :lol: :kalapos: :coffee:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. május 2., csütörtök 20:19

Csori Lucas :/

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 19:30

CS0ki írta:
gutihaz14 írta: lucas hernandez acl - 7 honap off
Pff. Az a kemény, hogy még egy ideig folytatta is a játékot.
hát igen, a már operált térd, másodjára ha szakad, nem fáj már annyira; a nagy adrenalin alatt, ami a meccsen van, még talán a kattanást/szakadást se hallja a zűrzavarban.
jobbulást.
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 2., csütörtök 18:21

gutihaz14 írta: lucas hernandez acl - 7 honap off
Pff. Az a kemény, hogy még egy ideig folytatta is a játékot.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 2., csütörtök 17:41

hehetheoriginal írta: Levi azért igazi geci, ő kezdte itt az összehasonlítgatást, sokakat be is rántott a fosba vele :lol:

nem értem mi értelme összehasonlítani. minden fejlődött azóta.
de végülis a 812 ferrarit is van értelme összemérni a 250 gto-val pl, aztán mégis az utóbbi rendszeresen a legdrágább autók egyike az árveréseken, aztán pl nordschleifén perceket kapna az újtól 1 körön....
Mentségemre szóljon, nem tudtam hogy ez lesz belöle :D
Én is elismerem a régi játékosokat, csak mikor egy listán megelöz egy Pele,Maradona,Puskás egy Ronaldot,CR-t,Messit azt túlzásnak érzek. És azzal is egyetértek, hogyha a mai fociba nevelkednek még magasabbra jutottak volna teljesitménybe.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 17:31

lucas hernandez acl - 7 honap off

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 17:04

Realista24 írta: A gondolkodasuk? Azt ölik meg eloszor, hogy gondolkodjanak.
Az igaz,hogy gondolkozni a mai futballban mar nincs ido annyi,mint a regiben.
Hivjuk koncentracionak akkor inkabb.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 16:59

A gondolkodasuk? Azt ölik meg eloszor, hogy gondolkodjanak.

Bytheway az AI legeneralta, hogy iden a Barca, jovore meg a ManU nyeri a BL-t. :lol: Biztos tevedhetetlen. :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 16:56

gutihaz14 írta: eronlet nulla, taktika nulla, hiperlassu jatek, lehet hogy kepesek voltak ezret dekazni a tokukon is 30 kg tulsullyal de arra meg kerlon a foka is kepes volt. hulyere lennenek verve a regiek az fix
Almat a kortevel.
Nyilvan nem erdemes ugy,abbol a futballbol kiemelni egy jatekost es a maiba betenni.
Ugyanez a csapatokra is igaz.

Viszont azt tartom,hogy a mai futballban van az eddigi legtobb es legjobban kepzett labdarugo.
Pont az akademiak miatt. Ma mar lehetetlen odakerulni az elitfutballhoz enelkul.
A gondolkodasuk,a technikai kepzettseguk,a fizikai kivalasztas es allapotuk most a legjobb.
Ez megolte az egyeniseget,nem kell senkinek keveset futo,elol allo iranyito,aki majd villan. Ahhoz tenyleg hatalmas extrat kell letennie,mint messi vagy cr,esetleg a psgnek mbappe.
Kulonben leszedik csapatkent mar,nincs annyi 1v1-es szituacio,nincs annyi terulet,nincs annyi ido es lehetoseg.
Bellingham es Modric a toketeles mai labdarugo.
Ezek regebben 10-es poszton lotyogtek volna.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 2., csütörtök 16:55

gutihaz14 írta: egyszer majd eljut odaig az AI hogy legeneral egy 1950s vs 2000s allstar meccset
Maradona, Pele, Beckenbauer...mind megelozte a korat, de pl. egyik sem ferne be az 1950s csapatba :-( ellenben mindegyik farokra huzna a mai egysiku, fullsablon "sztarokat".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 16:52

egyszer majd eljut odaig az AI hogy legeneral egy 1950s vs 2000s allstar meccset

Vissza: