Nekem nagyon hiányzik ez az állat amúgy ebből a közegből

Az egész Országos Népbutító Kampánya is zseniális volt ahogy az összes többi ilyen cucca meg a Kálmán is

Na mindegy, legalább twitchen lehet nézni ahogy streamel

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 21:53
Tökéletesen az történik amit akar.Caraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan.![]()
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.
Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 2., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 21:30
Ezt már páran felhozták, persze az nem kap nagy nyilvánosságot. A teljes képhez pedig érdemes megnézni Balatonhenye utóéletét. Nem az volt ott a lényeg, hogy fasz a polgármester, bár ha úgy nézzük, akkor az is fasz, aki nem hithű pártkatona...ferni írta: Na végre valami jó cucc Magyar Péter "ellen", vártam már valamit![]()
Azért ez elég meleg na![]()
Oké, hogy 113 fős falu meg kb fixen csak a polgármestert akarták kitenni, mert egy fasz volt, de azért szép történet....![]()
A csúnya csattanó az lenne, ha választások után köszönné szépen és menne Brüsszelbe a helyét meg mondjuk átvenné Nagy Ervin'shutterisland írta:
ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 15:10
na jo hat ez nekem fel sem tunik mar annyira koznyelvhehetheoriginal írta:Nem kibaszottozott meg kurvaanyazott nyilvan, de a szar es a bullshit szavakat en hanyagolnam ebben a poiziciobangutihaz14 írta:
karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felette
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 2., csütörtök 14:41
Errol mindig ez jut eszembe:BLevi96 írta: "Legjobb érv a demokrácia ellen, egy ötperces beszélgetés, egy átlagos szavazóval”. Churcill
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 2., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 13:31
Tovább hallgattam, még van hátra 1 óra. Úgy néz ki, hogy visszatért az eredeti irányához. Sajnos ez aggaszt vele kapcsolatban a legjobban. A Klubrádióban ugyan így kifejtette a véleményét (háború), amit utána korrigálni kellett a balos szavazók miatt. Úgy látszik, most már eljutott olyan szintre a megítélése, kultusza, hogy beleférjen ez is.kiserik írta:A visszatámadás is támadás, vagy az védekezés? Amúgy az MKKP elkezdett szurkálódni, de utána jött a nagy nyali fali.'shutterisland írta: amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen. [/color]
Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
Ez a karlendítgetés már tényleg unalmas és ebbe kapaszkodni szánalmas is. Kb annyira, mint a Tisza pártot megbélyegezni az alapján, hogy a legfőbb embere hosszú hosszú éveken keresztül havi sok-sok millió forinttal gazdagodott a NER-ből, olykor munka nélkül.ferni írta:Folyt köv![]()
Lejárassák ember, miközben ő volt a magyarországi karlendítési bajnok több éven át![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 13:19
Nem kibaszottozott meg kurvaanyazott nyilvan, de a szar es a bullshit szavakat en hanyagolnam ebben a poiziciobangutihaz14 írta:karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felettehehetheoriginal írta: igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....
Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 11:57
karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felettehehetheoriginal írta:igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 11:24
Nekem is abszolut mukodik egy ilyen beszelgetesben,ha karomkodik. Nem kell a kamu megjatszas.'shutterisland írta: nekem meg pont az tetszik a kommunikaciojaban, hogy kimond olyan szavakat, amit "rendes politikusok" nem hasznalnak, legyen az karomkodas, bohocozas, modernebb, angolbol atvett kifejezesek, szlengek, nekem sokkal emberibb, mint egy gepies robot politikus.
vitanak valoban nem vita es nekem tetszik is puzser hozzaallasa, de nekem kellemes meglepetes mp fellepese, azert puzser stilusa, megjelenese, kommunikacioja altalaban lenyomja a masik felet, mp viszont meg se rezzen.
barcsak leulne vele orban.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 11:09
igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 2., csütörtök 11:05
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem