Anthony írta:
Szerintem is kevés lesz az 1 gólos előny a Dortmundnak, de egész jól játszottak és levédekezték a PSG -t.
És Mbappe-t:
https://www.marca.com/futbol/champions- ... b45c6.html
A spanyolok arról írnak hogy nem feküdt a 9-es poszt Mbappe-nak és hogy Ancelotti egész idei szezonban Vinit azért is játszatta a kapuhoz közelebb mert készíti elő a terepet a franciának, hogy 7-est játsszon majd.
azt en is lattam, meg is lepodtem, hogy binicius gyakran kotetlenbe focikazott. jo lenne, ha vhogy kifejlodne nala, hogy ne csak vonal mellett tudjon szaladni.
papit megvedenem, nyilvan kozrejatszik, hogy a csucsformatol nagyon messze van, kb evek ota, mert ottragadt parizsban, meg talan azt is lehet mondani, hogy ennyit tud, de ezzel meg varnek azert addig, amig itt jatszik normalis csapatban. (valogatott dolgokat hagyjuk, az annyira felvizezett szar, hogy barmi x-labu nyomorult vb-dontoig juthat kb)
dortmund nagyon figyelt ra, es a kapu elott centerben plane nincs annyi hely es ido ugrabugralni, plane, ha egy gyengecske szar bajnoksaghoz vagy szokva egesz evben, aztan itt meg menni kell, porogni maxon.
az biztos, hogy - ha ide jon

-, akkor nem a kiskiralykodas meg a jampi kell, hanem ki kell bontakoznia es mindent beleadni, csucsra jaratni magat, mert nagy lesz az elvaras (pl minden evben golkiralyi cim a minimum)
azert jatszott amugy binicius 9-est, mert nincs mas
beli is sokszor ott korical amugy, kozben kozeppalyas
en szeretnem endret ott latni, van benne ver es fizikum szetbaszkodni a vedoket 1v1ben. a tobbiek, meg mehetnek fel tamogatni mogotte, balon, jobbon, hadd menjen a jogabonito.