játékban egyelőre felejtős, gólokban és gólpasszokban viszont remek a walesi. ezzel semmi baj, nála nagyobbak (Zizou és Cé) is pontosan így kezdték nálunk, szóval a példa adott.
hala real írta:Megérte az a 91 millió?
enesó mint forrás, hagyjad már.
91 millió mi? euró, font, zsák krumpli? fingjuk nincsen semmiről. komolytalanok, külföldi fociról évtizedek óta nincs saját forrásuk, leírják, amit a neten látnak. ráadásul sokkal megbízhatatlanabbul, mint a madridom szerkesztői, mert ugye az utóbbi klubszeretetből csinálja, az előbbi meg azért, hogy kilegyen a karakterszám.
szerintem egyébként valószínűtlen, hogy Ronaldo ára fölött hozták volna.
Szerintem az fáj hogy elmondták sokan egy nagy kulagépnek,lassan igazolja hogy nem az és égnek be sorra....igy reagálják le.
a Bale-projekt az ára és a posztja miatt továbbra is millió sebből vérzik, és én továbbra is felelőtlen és veszélyes döntésnek tartom a leigazolását. emellett pedig, ha már egyszer itt van, a csapat és a saját érdekében teljes erőből szurkolok a srácnak, hogy erőn felül teljesítve hozza ki a legjobbat Perez meggondolatlan presztízs-beruházásából.
a kettő között nincs semmiféle ellentmondás, bár ez sajnos nem nyilvánvaló mindenkinek...(RMCF, akaratlanul, de te is ásod az árkot ezekkel a megnyilvánulásokkal).