Folyt köv

Lejárassák ember, miközben ő volt a magyarországi karlendítési bajnok több éven át

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 11:24
Nekem is abszolut mukodik egy ilyen beszelgetesben,ha karomkodik. Nem kell a kamu megjatszas.'shutterisland írta: nekem meg pont az tetszik a kommunikaciojaban, hogy kimond olyan szavakat, amit "rendes politikusok" nem hasznalnak, legyen az karomkodas, bohocozas, modernebb, angolbol atvett kifejezesek, szlengek, nekem sokkal emberibb, mint egy gepies robot politikus.
vitanak valoban nem vita es nekem tetszik is puzser hozzaallasa, de nekem kellemes meglepetes mp fellepese, azert puzser stilusa, megjelenese, kommunikacioja altalaban lenyomja a masik felet, mp viszont meg se rezzen.
barcsak leulne vele orban.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 11:09
igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 2., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 9:24
hehe, ne spoilerezz már ennyit, direkt rejtélyesen, szinte alig mondva valamit írtam lehehetheoriginal írta: Azert kicsit tobb hangzott el, minthogy ok se hibatlanok![]()
Mondhatni leszinjatekozta, legittegyletezte az egeszet, ahol mindenki kokemenyen csakis a sajat erdekeit akarja ervenyesiteni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 9:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 9:15
Nekem nagyon tetszett az EUs rész, hogy árnyalta a képet, hogy ők se hibátlanok rengeteg példávap megspékelve, illetve az Orbános elemzése is mi miért történt az EUban és kb szarban hagyták anno.kiserik írta:
Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 9:04
A visszatámadás is támadás, vagy az védekezés? Amúgy az MKKP elkezdett szurkálódni, de utána jött a nagy nyali fali.'shutterisland írta: amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen. [/color]
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 8:22
Ertem amit irsz es igaz is,de..hehetheoriginal írta:
valahol ertheto, hogy probal az ember ovatosan, atgondoltan fogalmazni, ha nyujtott labbal szall bele tajtekozvaorditozva, az kontraproduktiv lehet, es csak egy bizonyos verszomjas retegnek imponal, az atlagembert talan elrettenti. azontul, nem tudja senki, o se - de tudom, messias, jo kiallasu karakterrel-, hogy mi lesz holnap, szoval nem baszhat szet mindent direktbe' rögtön
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 8:16
valahol ertheto, hogy probal az ember ovatosan, atgondoltan fogalmazni, ha nyujtott labbal szall bele tajtekozvaorditozva, az kontraproduktiv lehet, es csak egy bizonyos verszomjas retegnek imponal, az atlagembert talan elrettenti. azontul, nem tudja senki, o se - de tudom, messias, jo kiallasu karakterrelmiro. írta:Nekem egy kicsit megint sok volt a puzser kerdesire nagyon hosszan elkezdett mellebeszelesek.ateeemadrid írta: Hát ez a Puzsér MP vita 10/10 volt, engem most vett meg teljesen a csávó.![]()
Egyszeruen elkezdett masrol beszelni.
Ne ertsetek felre,ertem en,hogy valamiben nem tud vagy nem akar allast foglalni.
Kivancsi vagyok Puszer mit fog mondani errol a podcastjeben.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 2., csütörtök 8:13
Nekem egy kicsit megint sok volt a puzser kerdesire nagyon hosszan elkezdett mellebeszelesek.ateeemadrid írta: Hát ez a Puzsér MP vita 10/10 volt, engem most vett meg teljesen a csávó.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 6:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 2:17
12 óra alatt 350.000'shutterisland írta:soadroli írta: Puzsér Róbert diskurzusa a nemzet sorsáról Magyar Péterrel
nezettsegre a hossza ellenere is siman 500k pluszt varok egy het alatt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 0:49
minő meglepő, hogy pont ők nincsenek a parlamentbenmzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 1., szerda 23:46
nekem nincs ra szuksegem, de benne volt a levegoben, hogy ez meg fokozhato.Az a szomorú, hogy valakinek még mindig szüksége van atombombára..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 1., szerda 21:00
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem