Nekem pont hogy a beszelgetes elso fele nem tetszett annyira, a masodik fele sokkal meggyozobb volt. Az elejen sok a bullshit meg kodosites azert ott az eu-orosz viszonyokrol szerintem. Meg mindig tartom, hogy az ellenzeki szavazok kozul ez a kulpolitikai hozzaallas sokaknak nem jon be, annyira nekem se, de nem engem kell meggyozni. A kommentek alapjan meg sokaknak pont ez a resz tetszett, szoval amennyit elvesz, lehet pont annyit ad is hozza.
Szerintem amugy Puzser siman elkapta volna es kioktatta volna tobb helyen is egy privat beszelgetesben, de nem akart atmenni Gulyas Marci fele mindenbe belekotok stilusba, hanem inkabb vegighallgatta, es a nezokre bizta, hogy megformaljak a sajat velemenyuket MP-vel kapcsolatban. Valoszinuleg nem volt konnyu visszatartania magat.
Egyebkent nagy a lexikalis tudasa, es az is szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad. Bar amilyen utra most lepett es ha el akarja erni a celjait, valoszinuleg ez az attitud szukseges is.
Sok dologban nem ertek egyet, es sokszor kamuzik szerintem, de meg mindig rengeteg pozitiv dolgot is mond, amik ezt ellensulyozzak egyelore. Pl a beszelgetes masodik fele az oktatas-egeszsegugy temaban. Tolem megfogja kapni a szavazatot, minel jobban rombolhato a dk-fidesz tengely, annal jobb az orszagnak. Sajnos az en korzetemben az onkormanyzatis valasztas teljesen mind1, nincs normalis indulo. Van a jelenlegi fideszes polgi, vagy egy vallalhatatlan dk-s ellenfel. Nagyszeru.