Bajnokok Ligája
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
van egy Mendes,Hakimi,Mbappé,Dembele,Barcola futó deszantod és ezt a barca piszipaszi tilitolit akarod játszatni velük Ruizokkal. 2012-es Mourinho Real taktika mit bontana ilyen futókkal. imádom az ilyen makacs edzőzseniket akik csak a saját szarjukat akarják ráerőltetni mindenkire függetlenül attól, hogy működik vagy nem
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
https://vm.tiktok.com/ZGexXL23B/
Most találtam Tiktokon ezt az elemzést. Kiválóan elmagyarázza, jobban ért hozzá mint a magyar stúdiók nagy szakértői. Ezt nem értik meg a Bayern drukkerek sem, azt hiszik egyedül csakis Kim a hibás mindenért. Persze értem én, hogy a szurkolói mentalitás ilyen, kell egy bűnbak, de aki érti is, nemcsak nézi a futballt az másképp gondolja.
Most találtam Tiktokon ezt az elemzést. Kiválóan elmagyarázza, jobban ért hozzá mint a magyar stúdiók nagy szakértői. Ezt nem értik meg a Bayern drukkerek sem, azt hiszik egyedül csakis Kim a hibás mindenért. Persze értem én, hogy a szurkolói mentalitás ilyen, kell egy bűnbak, de aki érti is, nemcsak nézi a futballt az másképp gondolja.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mbappéval meg Endrével visszatér a lehetőség a 4-3-3-ra is. Én biztos vagyok benne, hogy javulni fog a játék képe, már csak a szimpla tény miatt, hogy az ellenfélnek sokkal jobban megoszlik majd a figyelme Kylian-Vini-Rodry-Bellingham sornak hála. Plusz ha még ehhez jönne egy támadásban is erős BHV, akkor még jobbpheco írta: Jövőre szerintem ugyanezt fogjuk játszani, annyi különbséggel, hogy Rodrygo helyett Bappe lesz. Nyilván ez nagy boost, de azért örülnék, ha kicsit tudnánk váltani más játékra, mert nagyon jó, hogy bajnokok leszünk, akár 99 ponttal és a BL győzelem is elérhető távolságban van, de a játékképe sokszor tényleg ergya.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jövőre szerintem ugyanezt fogjuk játszani, annyi különbséggel, hogy Rodrygo helyett Bappe lesz. Nyilván ez nagy boost, de azért örülnék, ha kicsit tudnánk váltani más játékra, mert nagyon jó, hogy bajnokok leszünk, akár 99 ponttal és a BL győzelem is elérhető távolságban van, de a játékképe sokszor tényleg ergya.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az ilyen tömörülős védekezések egy centernek sem izlenek. Tegnap ráadásul ha találkozni akart a labdával akkor visszakellett lépnie mert Dembele és a többiek a kaput sem bírják eltalálni, de önbizalmuk az van lövöldözni. Én továbbra is azt látom, ha idén a meccsek nagy részében elöl MBappe lett volna nálunk, Rodrygo vagy Beli centerezése helyett, de még Vini helyett is, a fazon mindenhol vezetné a góllövő listát.Anthony írta: Szerintem is kevés lesz az 1 gólos előny a Dortmundnak, de egész jól játszottak és levédekezték a PSG -t.
És Mbappe-t:
https://www.marca.com/futbol/champions- ... b45c6.html
A spanyolok arról írnak hogy nem feküdt a 9-es poszt Mbappe-nak és hogy Ancelotti egész idei szezonban Vinit azért is játszatta a kapuhoz közelebb mert készíti elő a terepet a franciának, hogy 7-est játsszon majd.
A psg semmiképp ne jusson döntőbe mert az arabok képesek lesznek megvenni a győzelmet
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Megkezdődött mindenhol a német házidöntőzés emlegetése. Nem gondoltam volna, hogy ezek is olyanok mint az angolok
Nem szeretem a PSG-t, de elkezdtem nekik is szurkolni.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen az is benne van a pakliban hogy nincs máshehetheoriginal írta: azert jatszott amugy binicius 9-est, mert nincs mas
beli is sokszor ott korical amugy, kozben kozeppalyas
en szeretnem endret ott latni, van benne ver es fizikum szetbaszkodni a vedoket 1v1ben. a tobbiek, meg mehetnek fel tamogatni mogotte, balon, jobbon, hadd menjen a jogabonito.

Endrének kell azért 1-2 év ameddig kezdőbe kerülhet szerintem, de hosszú távon jah. Ha beválik akkor egész pofás lesz elől is a csapat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt en is lattam, meg is lepodtem, hogy binicius gyakran kotetlenbe focikazott. jo lenne, ha vhogy kifejlodne nala, hogy ne csak vonal mellett tudjon szaladni.Anthony írta: Szerintem is kevés lesz az 1 gólos előny a Dortmundnak, de egész jól játszottak és levédekezték a PSG -t.
És Mbappe-t:
A spanyolok arról írnak hogy nem feküdt a 9-es poszt Mbappe-nak és hogy Ancelotti egész idei szezonban Vinit azért is játszatta a kapuhoz közelebb mert készíti elő a terepet a franciának, hogy 7-est játsszon majd.
papit megvedenem, nyilvan kozrejatszik, hogy a csucsformatol nagyon messze van, kb evek ota, mert ottragadt parizsban, meg talan azt is lehet mondani, hogy ennyit tud, de ezzel meg varnek azert addig, amig itt jatszik normalis csapatban. (valogatott dolgokat hagyjuk, az annyira felvizezett szar, hogy barmi x-labu nyomorult vb-dontoig juthat kb)
dortmund nagyon figyelt ra, es a kapu elott centerben plane nincs annyi hely es ido ugrabugralni, plane, ha egy gyengecske szar bajnoksaghoz vagy szokva egesz evben, aztan itt meg menni kell, porogni maxon.
az biztos, hogy - ha ide jon

azert jatszott amugy binicius 9-est, mert nincs mas

beli is sokszor ott korical amugy, kozben kozeppalyas

en szeretnem endret ott latni, van benne ver es fizikum szetbaszkodni a vedoket 1v1ben. a tobbiek, meg mehetnek fel tamogatni mogotte, balon, jobbon, hadd menjen a jogabonito.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem is kevés lesz az 1 gólos előny a Dortmundnak, de egész jól játszottak és levédekezték a PSG -t.
És Mbappe-t:
És Mbappe-t:
Nézd vissza a VB döntőt, vagy amikor ellenünk nyomta.Steve írta: A Dortmund siker öröm, remélem tovább jutnak.
Számomra egy dolog volt fontos, hogy Bappe mit alkot…
Nem akarok pesszimista lenni, de jópofa a francia kiscsapatok elleni húzogatás, majd gól. De amikor qvára kellene nem látom sose, hogy vinné a hátán a csapatot.
Ide meg az kell. A Realba kibaxott hero-k kellenek, ilyen Rudik akik megesznek mindenkit a pályán, Benzemák, akik CR után aranylaszit tolnak, vagy CR aki itt akart atyaúristen lenni és az lett.
Bappe azt érzem elásta magát párizsban és a tehetsége vissza lett ott fogva rendesen. Remélem itt egy nyerő közegben ő magára talál.
Lehetne több is a mai Bappénál..ennyit akartam írni.
Tegnap is az a tekerés álló helyzetből zseniális volt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert az eleg groteszk lenne, ha a bundesliga 2. es 5. helyezettje jatszana egymas kozt a bl dontot.
de szerintem pont forditva lesz, a psg otthon behuzza, ti ugyszinten.

de szerintem pont forditva lesz, a psg otthon behuzza, ti ugyszinten.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A Dortmund siker öröm, remélem tovább jutnak.
Nem akarok pesszimista lenni, de jópofa a francia kiscsapatok elleni húzogatás, majd gól. De amikor qvára kellene nem látom sose, hogy vinné a hátán a csapatot.
Ide meg az kell. A Realba kibaxott hero-k kellenek, ilyen Rudik akik megesznek mindenkit a pályán, Benzemák, akik CR után aranylaszit tolnak, vagy CR aki itt akart atyaúristen lenni és az lett.
Bappe azt érzem elásta magát párizsban és a tehetsége vissza lett ott fogva rendesen. Remélem itt egy nyerő közegben ő magára talál.
- ateeemadrid
Mondjuk jelenleg amúgy sztem bőven jogos is, hulladék az egész laliga rajtunk kívül, ráadásul vállalhatatlan fos focit is tol mindenki.
Mondjuk a CarloBall sem mindig peak futballélmény, de az most mindegy.
Mondjuk a CarloBall sem mindig peak futballélmény, de az most mindegy.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Közben a németek is megkapták az olaszok mellett az 5. BL induló helyet.
Durván 15 évig fix spanyol kapta volna, erre mire behozzák ezt a szart, leszerepel az összes rajtunk kívül.

Durván 15 évig fix spanyol kapta volna, erre mire behozzák ezt a szart, leszerepel az összes rajtunk kívül.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Inter-Benfica-Villarreal nekem viccesebb volt a LivepoolnálRemy írta:Ezt mostanában megcsinálja néhány csapat... Liverpool, Inter... legutóbb a PSG. (Dortmund, Atalanta, Lipcsedzsi91 írta:
+Eljuthatnak a döntőig úgy, hogy nem talàlkoztak normális csapattal.)

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt mostanában megcsinálja néhány csapat... Liverpool, Inter... legutóbb a PSG. (Dortmund, Atalanta, Lipcsedzsi91 írta:+Eljuthatnak a döntőig úgy, hogy nem talàlkoztak normális csapattal.nzooli93 írta: Hat nagyon mondogatják egész évben hogy ez a uj psg projekt enrikevel milyen jó,meg micsoda lehetőségek vannak a csapatban,jobbak mint mikor dontoztek. En azt latom,ha Bappe nem villan,akkor kb semmit nem ernek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+Eljuthatnak a döntőig úgy, hogy nem talàlkoztak normális csapattal.nzooli93 írta: Hat nagyon mondogatják egész évben hogy ez a uj psg projekt enrikevel milyen jó,meg micsoda lehetőségek vannak a csapatban,jobbak mint mikor dontoztek. En azt latom,ha Bappe nem villan,akkor kb semmit nem ernek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.facebook.com/share/r/awJGJfMJKvAggpj4/ELSiete írta:Nem baj, Rashford majd megoldja.BlancoMark írta:
Motm
Koklernek lehetett volna egy ilyen Sanchoja es CR-je elol es egobol eluldozte mindkettot.![]()
Ezek alapján mu-ba passzolnia kellett volna.cart írta: Top szintre gyenge fejben, de ilyen underdog csapatban jol megel.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem baj, Rashford majd megoldja.BlancoMark írta:MotmMarioCirolo írta: Sancho ma paradesan jatszik, nem csodalkoznek, ha nyaron valami nagy csapat pl. a MU elvinne dortmundbol![]()
Koklernek lehetett volna egy ilyen Sanchoja es CR-je elol es egobol eluldozte mindkettot.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”