Hagyd, ne basszad el a kedvét, ünnepnap van.reeed_ati írta:Nem csak egy mazdát láttál?hehetheoriginal írta: btw lattam tegnap előben 1v1ben egy ferrari purosangue-t, rosso corsa piros, szívó v12, istenemgecimennyiregyönyörű.
challenge accepted![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 1., szerda 20:56
Hagyd, ne basszad el a kedvét, ünnepnap van.reeed_ati írta:Nem csak egy mazdát láttál?hehetheoriginal írta: btw lattam tegnap előben 1v1ben egy ferrari purosangue-t, rosso corsa piros, szívó v12, istenemgecimennyiregyönyörű.
challenge accepted![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 1., szerda 20:49
Nem csak egy mazdát láttál?hehetheoriginal írta: btw lattam tegnap előben 1v1ben egy ferrari purosangue-t, rosso corsa piros, szívó v12, istenemgecimennyiregyönyörű.
challenge accepted![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 1., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 1., szerda 20:12
Az az első szárny a HP-val nagyon MontoyásRemy írta: A nagy kék Ferrari![]()
![]()
![]()
Istenem, ezek a balfaszok. Nagy beharangozás, aztán beleraknak egy negyed tubusnyi kéket. Ennyire gyáván megcsinálni egy ideiglenes festést, egészen elképesztő. Nagyon nem értik ezt a dolgot...
Volt anno ilyen
Vagy ez nehéz lett volna?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 1., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 1., szerda 11:22
Várnék még azzal, 99% volt már eddig is a távozás, de itt azért sok dolog történhet még. Azt sem zárnám ki, hogy sehová sem megy az F1-en belül. Mondjuk biztos nagyon sokat dob a latba, hogy a ferrari megengedi neki, hogy kb ki se tegye a lábát dél-afrikából és otthonról dolgozzon.lestat írta:Akkor irány a ferrari tényleg?magnus666 írta: Newey 2025 első felében elhagyja a RB-t. Hivatalos.![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 1., szerda 11:20
azt még nem tudni, a versenycsapattól visszalép és jövő év elejéig a RB hiperautóján fog dolgozni. Egyenlőre a kertészkedési szabadságról sincs hír.lestat írta:Akkor irány a ferrari tényleg?magnus666 írta: Newey 2025 első felében elhagyja a RB-t. Hivatalos.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 1., szerda 11:16
Akkor irány a ferrari tényleg?magnus666 írta: Newey 2025 első felében elhagyja a RB-t. Hivatalos.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 1., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. április 27., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 26., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 26., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. április 26., péntek 12:45
Ha nem akarnak nyerni vagy legalább dobogóra állni, akkor ideális nekik.babaking írta: Közben Hulk -> Sauber (Audi). Ideális jelölt az Audi szempontjából: nem túl lassú, német és a nagy tapasztalata miatt biztos jól hozzá tud járulni az autó fejlesztéséhez.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. április 26., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 26., péntek 10:09
Én ezzel tisztában vagyok, ezzel együtt is tartom amit mondtam. Ha úgy alakul, majd az idő megválaszolja melyikünknek volt igaza.Remy írta: Mondjuk, ha megnézzük a CVjét, akkor a tag egy goat a saját posztján. Szoval lehet, hogy csak egy ember. De kerdezzuk meg errol a Williams es McLaren fanokat.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 25., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 25., csütörtök 18:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 25., csütörtök 18:28
A francokat. Több száz fős mérnöki csapatok vannak minden élistállónál. Kicsi az esély arra, hogy egy ember ekkora változást idézzen elő. Newey biztosan egy zseni, de legalább annyira celeb is már azokban a körökben. Én meglepődnék, ha így lenne.Remy írta: Newey kesz elhagyni az RBt.
Az finom lesz annak is, akihez megy (Ferka) es az RBnek is. Mennek is a kozepmezonybe majd hosszutavon szerintem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 25., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 21., vasárnap 10:43
Régen minden IS jobb volt.Remy írta: Újabb bizonyíték arra, hogy mennyire határ szar ez a Pirelli. Lágyon nem lehet simázni a keményen lévő pilótákat. Semmitérő taktikai fegyver a gumihasználat. Egyszerűen hihetetlen.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem