Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 4., szombat 18:26

BlancoMark írta: Majd jovore kincskereso szetbombazza a csapatszellemet. :mrgreen:
Kevés ő ahhoz.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 4., szombat 18:16

Jó kis sör meccs volt, kellett már egy ilyen is.

Carvajal mondjuk nem tudom miért tolta végig, de mint mindig Carlo knows. :)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 4., szombat 18:14

Kulcskerdes volt ebben a szezonban, hogy az egesz keret hasznalhato volt es bizonyitott amikor a palyara kerult.

Nem lehet nem szeretni az egesz csapatot. :sziv:

Majd jovore kincskereso szetbombazza a csapatszellemet. :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 1., szerda 14:33

Visszavágóra azért örülök, hogy lesz az öreg Carvaj, nem is baj, hogy tudott most kényszerpihenni, mert a city ellen a lelkét kifutotta.. :D
Valamint bízok benne, hogy Mendy is jobb napot fog majd ki, nem szokták ilyen könnyen átjátszani, főleg, ha minden klappol nála.
Szerintem amúgy gyenge meccset hoztunk és így is simán benne volt a győzelem, én épp ezért nem tartok annyira ettől a bajerntől.
Kb. 20 percig képesek hasonló presszingre, mint amit a city egész meccsen tolt, ha azt kihúzzuk, akkor szerintem továbbjutottunk.
A védelmük meg sokkal sebezhetőbb, mint az angoloké volt..
Hazai pályán viszont jóval dominánsabb játékot várok a srácoktól, legalább egy félidő erejéig. :)

Ami mindig meglep, hogy ez a Harry Kane, ez milyen jó focista, mindez totál szembemegy a fizimiskájával, meg azzal, hogy angol.. :D
Baromi gólerős és mellé olyan okosan osztogatja el a lasztikat, hogy csak nézel.., a jelenlegi felhozatalból, a tökéletes Benzema pótlás lett volna.
Az meg fix, hogy itt is elrakott volna közel 50gólt.

Visszavágón vezetni fog a bayern és onnan ugye tudjuk, hogy nyugodtan hátra lehet dőlni.. B-)
3-1 ide. :kalapos:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2024. május 1., szerda 14:26

Münchenben tényleg jó eredménynek számít a döntetlen ezért nem lehetünk nagyon elégedetlenek. Az más kérdés hogy érzésre picit több akarással, erőbedobással még ilyen szürke játékkal is ez simán hozható lehetett volna. Viszont a visszavágón többet kell nyújtson a csapat elsősorban intenzitás téren ha tovább akarunk jutni. A németek teperni fognak ezerrel nem kérdés és fizikálisan is fel kell venni velük A versenyt. A jó hír az hogy bőven több van a fiúkban minden téren szóval optimistán állok hozzá... Meg kell legyen a továbbjutás.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 1., szerda 11:16

Münchenben jó az iksz.
Bármikor.
Szóval ez rendben volt, ugyanakkor azt éreztem hogy több volt benne.
Nagyon kemény visszavágóra számítok.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 1., szerda 10:36

raul 4 ever írta: Nemtom a meccs ritmusa volt-e alapból olyan, de sztem Carlo jókor cserélt, jókor jött Modric+Brahimtól a friss energia.

2-2-t münkenbe aláírtam volna előre, nekem nincs hiányérzetem.
Carlo jól meccselt, rajta semmi nem múlt. Lucasra haragudni nem tudok és nem is szeretnék, pedig az egyik gól sajnos az övé volt, a másikban kicsit Lunin benne volt, de rá sem tudok haragudni. Ami nem tetszett, hogy Kroost fütyülték. Mi rosszat tett ellenük? Mindig tisztelettel viseltetik az irányukba, egyszerűen nem értem. Elfogultabbak komolyan mondom mint a Barca drukkerek, pláne a magyar bayernesek. Ha Kim nem játszik, ha De ligt játszik, ha ez lenne, ha az nem lenne... :lol: Játék minőségben mi vagyunk a jobbak, ez tegnap is látszott, jövő héten egyet nem szabad, amit tegnap is láttam néhány percre: lazázni és sarkallgatni. Nekik kell menni és be kell őket darálni.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 1., szerda 10:03

Már a kezdőrugásnál lehetett látni,hogy elkezdtünk hátrálni,szokásos célfoci volt,nem is játszottunk jól, az x elfogadható.

Jövőhéten a teltházas fenszi stadionunkban viszont ki kell végezni a németeket.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 1., szerda 9:44

Nemtom a meccs ritmusa volt-e alapból olyan, de sztem Carlo jókor cserélt, jókor jött Modric+Brahimtól a friss energia.

2-2-t münkenbe aláírtam volna előre, nekem nincs hiányérzetem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. május 1., szerda 9:27

Nem sok bayern meccset láttam idén, de gyanítom, hogy amit az első 10percben nyomtak az a max. Ha nem felgozzel jatszunk otthon es hajlandoak leszünk harapni, akkor ennek meg kell lennie. A vén muller rohadt jo fej. Minden interjúban kb a legjobb haverod. :mrgreen:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 1., szerda 8:40

Kele Jancsinak csíp a pisi

"de arányaiban túlnyerik magukat a BL-ben, as usual."
"Nem egy jó csapat fogja megnyerni"

:lol: :lol: :lol:

2-2-t írtam a haveri csoportban, előzetesen alá is írtam volna. A meccset látva, viszont kár, hogy nem tudtuk behúzni 1 góllal... Ha 0-2re sikerült volna elmenni, szerintem le is zártuk volna a párharcot.

2-1-nél, azért durrantottam 500 forintot a Bayern winre. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Cantera15
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Xabi Alonso, Modric

HozzászólásSzerző: Cantera15 » 2024. május 1., szerda 5:42

Szerintem korrekt eredmény.
Majd csak copy paste az egész meccs. Tekintve, hogy szerintem az első gólokban benne voltak a kapusok, illetve szvsz mindkét tizi szabálytalansága olyan helyzetben született, mikor semmi baj nem lett volna.
Én azt gondolom, hogy ezt Madridban rutinból hozzuk. Még, ha nem is játszanánk nagyot, ez a Bayern nem tud két góllal ellógni. Ha pedig lőtávolban maradunk, 90 perc alatt simán meg kellene fogni őket otthon.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 1., szerda 0:11

az ő védelmük gyengébb volt, mint a mi tartalékosunk amúgy...

csal elölről bántóan hiányoznak a minőségi játékosok
Vini rendben van, ha jó kedvvel lép pályára
de az, hogy nincs kezdő szintű csatárunk, most nagy hátrány :hmmm:

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 30., kedd 23:56

ferni írta: Sajnos a Real Madrid egy BL elődöntőben egy Bayern München ellen felállt egy Mendy-Rüdiger-Nacho-Lucas-Lunin ötössel...

Csak gondoljuk át tényleg ezt a névsort...
Oké sérülések, de akkor is.

Szeretem Lucast, de kell egy jobbhátvéd Carvajal mögé.

Kár a meccsért, Tuchel jól változtatott a félidőben és nem tudtuk lereagálni.
Azert a bayernben volt ma egy nagyon durva serules utan visszatero, messze a csucsformajatol levo 38 eves Neuer. A jobb hatvedkent nem a legjobb Kimmich, egy one season wonder Kim, egy Eric Dier es egy szinten one season wonder nem bal hatved Mazraoui.

Lucas egyebkent ma gyenge volt, Lunin neha nagyon bizonytalan foleg a szogleteknel, Rudiger szerintem a legjobb formaban levo vedo magasan most a vilagon, Nachonak rengeteg gyenge meccse volt ebben a szezonban, de ma kifejezetten korrekten jatszott, Mendy elore szokasosan gyenge, de ma meg vedekezesben is keves volt (szerintem nem 100%osan egeszseges).

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. április 30., kedd 23:55

Sajnos a Real Madrid egy BL elődöntőben egy Bayern München ellen felállt egy Mendy-Rüdiger-Nacho-Lucas-Lunin ötössel...
Igen, ezt hajlamos mindenki elfeljteni. Megy itt a magyarázkodás Kimmel, közben meg négy meghatározó védő/kapus hiányzik nálunk.

Az mondjuk meglepett, hogy kb minden bayern szurkoló szerint ez volt a szezon egyik legjobb teljesítménye tőlük. :hmmm:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 23:28

Sajnos a Real Madrid egy BL elődöntőben egy Bayern München ellen felállt egy Mendy-Rüdiger-Nacho-Lucas-Lunin ötössel...

Csak gondoljuk át tényleg ezt a névsort...
Oké sérülések, de akkor is.

Szeretem Lucast, de kell egy jobbhátvéd Carvajal mögé.

Kár a meccsért, Tuchel jól változtatott a félidőben és nem tudtuk lereagálni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 30., kedd 23:17

Nem értem mi volt ez a mai, de néha lotyogve is azt ereztem, hogy mi uraljuk a meccset és, hogy 1-2 gól is simán lehetett volna kozte. Így osszessegeben picit csalódott vagyok, pedig a meccs elején alá írtam az X-et. Látván, hogy ezen még minimum 1 de inkabb 2 fokozatot is tudunk kapcsolni, így nem kérdés, hogy a visszavagon győzelmet várok otthon, de a FOCIBAN BÁRMIKOR BÁRMI megtörténhet, lehet bánni fogjuk, hogy nem lett a mai napon több közte.

Lucas bőven megmutatta, hogy nem BL szint, Nacho sem volt a helyzet magaslatán, viszont ezuttal Bellinghamet is a gyengék közé raknám. Ez így baromi kevés lesz az aranylabdahoz, és itt most nem a gólok vagy golpasszok hianyarol van szó. Ma mezőnyben is nagyon gyenge volt, a támadasokhoz nem ért fel, rossz ul passzolt, ütközésekből nem jött ki jól. Mendy barátunk szintén gyenge volt, pedig a City ellen jól megoldotta, de itt ma életveszély volt az ember.
Rudiger, Vini, Kroos éy Valverde viszont patika volt. A Joselu cserét nem értettem, komolyan előbb hoznam be Ardat, mint ezt a falabú spanyolt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. április 30., kedd 23:13

ziro4vr írta: Bíró bácsi egy szolid tapsot megér btw.
Abszolút! Nagyon korrekt volt!

Annyira hozzá vagyunk már szokva a spanyol bajnokságban a szar bíráskodáshoz, hogy kész felüdülés, ha valaki szakszerűen, nem idegből vezeti a meccset.. :roll:

Ez lenne a normális. :agree:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. április 30., kedd 23:10

Én azt mondom jó ez most így. Ha felpörgünk jobb csapat vagyunk.

Sok volt a védelmi hiba ma. Mendy lekövetni alig bírta az eseményeket, úgy hagyták ott többször. LV sokszor szabálytalanságok árán. Szóval a széleken szenvedtünk, a szögleteiknél meg szabályszerűen rettegtem, mert mindegyik embert talált.

Szóval ezeken lehet javítani.

Amúgy látni lehetett, hogy mi vagyunk a jobb csapat, amikor meghúztuk, vagy jött egy extra valakitől lsd. Kroos akkor azt sem tudták mi történik, más szint volt.

Ha végig 100%-ban toljuk, odatesszük magunkat akkor meglehet otthon.

Félek ha nyerünk ma akkor nagy lesz az arc és a Bayernt leírni ostobaság, akkor megvernek otthon ha nem figyelünk.

Talán jó ez így. Ma döntetlen és fókuszálni kell otthon és nyerni.

Vininek gratuláció. Nagyon jól játszott. Ezt kellene mindig. Végre a befejezés is hibátlan volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2024. április 30., kedd 23:14-kor.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. április 30., kedd 23:09

Bayern szurkolók nyilván De Ligtet hiányolják, de a mi hiányzóink miatt is kaptuk sajnos a gólokat. Carvajal nagyon hiányzott, sokkal jobban mint gondoltam volna. Lucas életveszélyes volt ránk nézve sajna. Lunin is talán foghatta volna az első gólt, de azt egyértelműen nem varrnám azért a nyakába, bár Körte ha formában van szerintem ezt védte volna. Jövő héten se lesz könnyű, de legalább ott lesz a saját közönség mellettünk, otthon ki kell szenvedni a továbbjutást.

Vissza: