HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 23., kedd 21:29
Megosztó figura. Mindig is az lesz. Az öreg Karim sem tudta eldönteni, hogy hogyan álljon hozzá. Kroos probal meccs közben atyaskodni felette több kevesebb sikerrel. Kis szerethető lobbanekony bolond gyerek ez.
Statjai jók. Meg hatalmas fegyvertény, hogy van ő nekünk. Azért fosnak tőle rendesen. Walkeren, araujon kívül nem igen sikerül megfogni, ha jó napot fog ki. Az utóbbi oldalak a topicjaban tökéletesen tükrözik a szurkolót. Mert senki nem ugyanugy el meg egy meccset a tvn keresztül, sem élőben. Vininel ez nagyon kijön, mert van mikor fogja es bebassza a Liverpool ellen meg mesterharmas a barcanak, de van mikor 3 méterről képtelen leszoritani egy lövést, vagy rendre rossz megoldást valaszt a meccsen. Van mikor ballalnad egy 50 meteres kiugratast tokeletesen, van mikor 3 meteres passz nem megy. Ilyet még nem láttam soha. Képtelenség megjosolni, hogy mit kapsz tőle a meccsen. Melyik vinit.
A viselkedése bicskanyitogató és lázadó. Amit kapott az atleticotol, mallorcatol, valenciatol az a legalja. Állatok az ilyenek. Azóta viszont vini rengetegszer tultolja a mártírt. A legkisebb kontaktra, zrikara folyamatosan eldurran hirtelen, inkabb kinosan erzed magad, mint hogy sajnald, esetleg a vedelmedbe vedd. A liga is lathatoan nem tudja mit kezdjen vele. Hogy vedje, milyen formaban, mit kellene tenni. Kommunikalni média platformokon? Valami díjat kitalálni es jutalmazni rasszizmus elleni harcban? Baila vini!? Kulon precedenst teremt a vinicius jelenség. Mondja, mondja, mutogat, kinevet. Hiaba lökdösi kroos, carlo...nem áll le. Lassan ott tartunk, hogy nem tudsz olyan stadiont mondani, ahol ne füttyszó fogadná. Ellenben egy modricot vastaps. Nagyon kétarcú jatekos. Szerintem iszonyat jó játékos, örülök, hogy itt van. Nagyon várom a következő szezont bappeval. Viszont 2 meccsenként felbasz. És a mai napig nem tudom eldönteni, hogy eladnam e, vagy nem.