Nekem semmi bajom vele, mom parkban szemklinika mutotte
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 30., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:13
oke. akkor csak erzi o is belul, hogy faszparaszt vkivel napszemuvegben beszelni egy ilyen politikai forumontegnap a legvégén direkt levette, odafigyelt erre, nem tudsz belekötni...
a kurvaelet bazmeg, az orkok kijottek a foldbolegy
ketto
harom
az csak az elso honapokra, evre vonatkozik.Plane ha esetleg mutve van a szeme, neked ezt plane tudnod kene basszalak nyakon.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 10:12
tegnap a legvégén direkt levette, odafigyelt erre, nem tudsz belekötni...hehetheoriginal írta: más: jó kiállású karakter: én levenném a napszemüveget mikor a "néppel" kommunikálok 1v1, most is megy az élő a yt-n, én elhiszem, hogy süt a nap, de....
jobb ez az egész most, itt nem kap el a hányinger egyáltalán, mint ott, mert nincs közösködés azokkal a szerencsétlenekkelMivan ferni, mp az uj mzp?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 10:10
attol fugg, mire gondolsz.Faust írta: De most ez komolyan szamit?Hol az anyamban elunk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 30., kedd 10:04
Ember, ne már! Nem lehet mindenki Trump, h telibe belenéz a Napba!hehetheoriginal írta: más: jó kiállású karakter: én levenném a napszemüveget mikor a "néppel" kommunikálok 1v1, most is megy az élő a yt-n, én elhiszem, hogy süt a nap, de....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 9:51
az a baj, hogy ez is, talan a 2. kerdezo egy fullretardalt venember, azt mondja a 2. vilaghaboru kirobbanasa a lengyelek hibaja voltferni írta: Én olyan 184cm körül lehetek, tényleg nem volt alacsony, nem is értettem.
Aki tudjon menjen el egy ilyenre, megéri már amiatt is hogy mennyi ember megy ki, komoly volt na.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 9:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 9:40
az instaverzumbaaannnnnnFaust írta: De most ez komolyan szamit?Hol az anyamban elunk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 9:39
hat az emberek es a ner penzen egesz jol karban tudja magat tartani az ember fiatalonnem mint valami lerobbant felalkoholista
hát na.... mindegyEgyszer Facebookon azt írta ki hogy 178 cm.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. április 30., kedd 9:36
Egyszer Facebookon azt írta ki hogy 178 cm.'shutterisland írta:
ps : akkor deritsuk mar ki hogy official hany cm magas, ez a nap kerdese.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 30., kedd 9:13
Ezzel teljesen egyetértek. Én a magam részéről annyit teszek, hogy mindig elmegyek szavazni, aztán lesz ami lesz.hehetheoriginal írta: Igazabol odaig kene eljutnia a roncstarsadalomnak, hogy viktor vagy nem viktor.
Ha viktor, akkor nyilvan viktorra szavaz, ha nem viktor, akkor minden jelenlegi parlamenti ellenzeki partot ki kell szavazni a picsaba. Sztem erre ez a tarsadalom keptelen.
Itt rengeteg kihalasnak kell bekovetkeznie, mert az ember nem valtozik bizonyos agyi kapacitas alatt es eletkor felett.
tenyallitas is van, mikor allitasz egy tenytOlyan, hogy "tényállítás" pedig nem létezik. Tényállás van, de az teljesen más témához kapcsolódik. Csak mert szereted számonkérni a magyar nyelv helyes használatát
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 9:12
jo hat neked kepa is 160 centis torpe volt.kiallast hagyjuk, 160cm, mint egy nagyfeju kisgyerek
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem