hat a megafonosok is megirigyelhetnek ezt a teljesitmenyt.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 0:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 0:00
nem feltetlen ertek ezzel egyutt, kb felig.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
ez nem az ő személye miatt van.
ezeknek az embereknek bárki már, csak ne az orbán meg a gyurcsány
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 22:09
meg fogom nézni, és remélhetőleg az egész országban mindenhova eljut.Caraway írta:Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
ezeknek az embereknek bárki már, csak ne az orbán meg a gyurcsány![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. április 29., hétfő 22:03
Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 21:49
azert nyilatkozni is tudni kell, eddig nem nagyon tudjak megfogni azzal amit kimondott, nagyon nyugodt vegig es karizmatikus.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 29., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 29., hétfő 21:05
fél órája hallgatom, ha abból indulok ki, hogy roncstársadalom van, akkor a mondóka túl monoton sajnos.ferni írta: Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.
Épp Szombathelyen volt most, alapból is útba esett volna a dolog, de hát battyogok azt ott volt a Magyar Peti előttemOdaspawnolt
![]()
Rengeteg ember volt most is kint, tényleg más ezt személyesen átélni.
Elképesztő mit össze nem hoztak pár hónap alatt, sokat elmond az emberek hozzáállásáról mennyien csalódottak.
Beszarás milyen jó beszédet mondott most is, meg az egész kisugárzása a tagnak is patika és meg tudom erősíteni engem se vert meg, pedig én lehet megérdemeltem volna....
Hangosítás 10/10 volt végig pedig nem kicsi a Fő tér, nem gondoltam a kis platós kocsiról ennyire profin megoldják pár hangfallal.
Sajnos hiába lesz úgy néz ki végre egy normális alternatíva, rengeteg ember nem foglalkozik továbbra se a dolgokkal, találkoztam nem egy emberrel akik azt se tudták kb ki az a Magyar Péter, hogy ilyennel nem is foglalkoznak stb. Van a Vitya, jó az úgy.
Kétlem lesz kormányváltás 2 év múlva, de ha el lesz tüntetve ez a sok nyomi ellenzéki párt és nem lesz kétharmad már az is nagy eredmény.
Aki meg akarja hallgatni:
https://www.youtube.com/live/yGFH2B0OkcQ
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 29., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 29., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 29., hétfő 17:55
kuruczinfon biztos mar megvan az egesz csaladfa ha tenyleg azzsuninnyo írta: Errol pedig meg tovabbra sem talalok forrast, hogy egy 16 eves 6-os lett volna az elkoveto. De a rasszizmus kicks in, mert az mocskos meno.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 29., hétfő 17:36
Mindentol fuggetlenul amugy a nagy reszuknek igaza van. A penznek nincs szaga. Az uzleti erdekek nem azon mulnak, honnan jon a penz. Nem orszagokon mulik, ki a korrupt es ki nem. Semmitol sem fugg ki kitol fogad el penzt. A penz szamit es csak ennyi, mas nem, a vilag az igy mukodik jelenleg.M1Ö írta: Gutihaz le van maradva, pótolnom kell a lemaradását!![]()
Mennyi elv nélküli, erkölcstelen ember! Semmi nem számít, csak pééénz legyen! Azt csodálkozunk a kormányzáson... Igaza van hehének, roncstársadalom.
Errol pedig meg tovabbra sem talalok forrast, hogy egy 16 eves 6-os lett volna az elkoveto. De a rasszizmus kicks in, mert az mocskos meno.zsuninnyo írta:Es ha igen? Es ha nem?soadroli írta: egy 16 (!) éves 6-os gyerek szíven szúrta osztálytársát órán. biztos nem c
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 29., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: cart » 2024. április 29., hétfő 16:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. április 29., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 29., hétfő 15:54
Es ha igen? Es ha nem?soadroli írta: egy 16 (!) éves 6-os gyerek szíven szúrta osztálytársát órán. biztos nem c
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 29., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 28., vasárnap 14:34
hat ha puzser is ilyen hangnemben posztolt, akkor ezek szerint allta peterunk a sarat.Tartalmas és sokrétű Hard Talk-rendezvényen vagyok túl, amellyel az volt a célom, hogy Magyar Péterből Magyarország sorskérdései kapcsán egyértelmű állásfoglalásokat nyerjek ki, ami számos alkalommal teljesült is. Jelzem, hogy az eseményt megelőzően nemhogy a feltett kérdésekre, de még az érintett témakörökre vonatkozóan sem zajlott Magyar Péterrel semmilyen egyeztetés. Kemény, de korrekt kérdezői szerepre készültem, és úgy érzem, sikerült felállítanom a fontos szempontokat és referenciákat, Magyar Péter pedig a háromórás műsor során nagyrészt kifejezésre juttatta az ezekhez fűződő viszonyát. A rendezvény teljes felvétele jövő héten megtekinthető lesz.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem